|
İngiltere Merkez Bankası'ndan kritik Bitcoin açıklaması: Değersiz hale gelebilir
-
-
Benim bildiğim sınırlı adedi olan şeyler daha değerli olur ama yine de sen bilirsin İngiltere Merkez Bankas!
-
Değersiz olan bu senin yaptığın yorumdur Sayın Dingiltere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 15 Aralık 2021; 19:49:43 >
-
Benim anlamadığım çok önemli bir nokta daha var: Şimdiye kadar %90'ı çıkartıldı ise yaklaşık 10 yılda bu değere ulaşıldı demek oluyor; haliyle %10 için neden 20 yıl sürsün, azaldıkça çıkartması mı zorlaşıyor ?
-
günaydın... :)
-
Haber eskidi
-
God Save Queen!
-
Kazılabilecek Bitcoin sayısı 21 milyon adetle sınırlıdır. Bitcoin üretimi, arttıkça zorluk artarken ters orantılı olarak madencilere verilen ödül düşer.
Madencilerin yaptığı işte bu alım satım defterlerini işlemek sonucunda bitcoin kazanmaktır. Zorluk bu kadar arttığı halde (artık ekran kartı ile yapılamıyor o derece) bitcoin üretiminin hala karlı olmasının nedeni bitcoinin bugünkü akıl almaz fiyatıdır. Öyle böyle bir şekilde bu denge bozulduğunda bitcoinin işi biter ki şua n buna doğru gidiliyor. Yoksa bitcoininiz olsa bile bunu bozdurmak ya da birine transfer etmek için madencilere ihtiyacınız var. Madencilik kazançlı olmayınca bitcoin eninde sonunda dibe vuracak.
-
Yersen.
-
Hocam baya daha zorlaşıyor . Sanırım yanlış okumuşsunuz kalanı 2040 a kadar değil 2140 a kadar çıkarılması ön görülüyor . Katlanarak zorlaşıyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşlerine geldiği gibi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğada ki değerli metallerin (Altın,Gümüş,Platin) dijital alternatifi olarak piyasada kalabilir ancak sınırlı arzıyla "paranın yerini" alamaz , alsa alsa havasını alır.
-
Bunun bi üstü, nolur bitcoin'i bırakın diyerek ağlamak.
-
Bu arzı sınırlı mantığını da anlamadım gitti... Altın da sınırlıydı güya ama gün be gün piyasalarda işlem gören altın miktarı sınırlı altının katlayıp duruyor... Bankalar, fonlar vs, birebir karşılığı olmayan altını alıp satıyor...
-
bankalardan ve borsalardan altın aldığınızda o gerçek altın olmuyor ,
şu anda herkes bankalardan ve borsalardan aldığı altını altın olarak talep etse bu talebi karsılayacak fiziki altın yok.
İleride cıkarılacak altın ile karsılanabılır ancak.
Altın veya diğer kıymetli maden alacaksanız gıdıp çil çil fiziki alın dokunun yastık altına koyun...
-
Demekki değerlenecek :D
-
En kısa zamanda piyasadan silinmesi dileğiyle
-
aradığım yorum. kısa ve net.
-
sat parayı al bitcoin
-
Saçma ama anlaşılır bir örnekle:
Geniş bir arazide gömülü 1 milyon misket var diyelim.
İlk başlarda elinizi attığınız kazdığınız toprakta misket bulma ihtimaliniz çok da zor değildir.
Zamanla misketleri topladıkça kalanları bulmak zorlaşır.
En sonunda kalan bir avuç misketi koskoca arazide bulmak iyice imkansız hale gelmeye başlar.
Böyle düşünebilirsiniz zorluk ve oranları.
Değersiz olan bu senin yaptığın yorumdur Sayın Dingiltere.
|
Benim bildiğim sınırlı adedi olan şeyler daha değerli olur ama yine de sen bilirsin İngiltere Merkez Bankas!
|
asla inanmayin , kontrol edemedikleri icin kotuluyorlar , hic sansi yok ama oyle ama boyle coin dunya da yer edinecek herkes gorecek , tek problem bir cok alternatifi var bunlardan bir kisimi icin diyorum , bir cogu silinip gidecek , yapialcak akillica is neye yatirip uyapiliyo inceleyip bilmemk bunlar ne anlama geliyor iyi bilmek , kulakdan dolma bilgiler ile riskli yatirimlarin sonucuna herkes katlanir !!
|
Saçma ama anlaşılır bir örnekle: Geniş bir arazide gömülü 1 milyon misket var diyelim. İlk başlarda elinizi attığınız kazdığınız toprakta misket bulma ihtimaliniz çok da zor değildir. Zamanla misketleri topladıkça kalanları bulmak zorlaşır. En sonunda kalan bir avuç misketi koskoca arazide bulmak iyice imkansız hale gelmeye başlar. Böyle düşünebilirsiniz zorluk ve oranları. |
Kazılabilecek Bitcoin sayısı 21 milyon adetle sınırlıdır. Bitcoin üretimi, arttıkça zorluk artarken ters orantılı olarak madencilere verilen ödül düşer.
Madencilerin yaptığı işte bu alım satım defterlerini işlemek sonucunda bitcoin kazanmaktır. Zorluk bu kadar arttığı halde (artık ekran kartı ile yapılamıyor o derece) bitcoin üretiminin hala karlı olmasının nedeni bitcoinin bugünkü akıl almaz fiyatıdır. Öyle böyle bir şekilde bu denge bozulduğunda bitcoinin işi biter ki şua n buna doğru gidiliyor. Yoksa bitcoininiz olsa bile bunu bozdurmak ya da birine transfer etmek için madencilere ihtiyacınız var. Madencilik kazançlı olmayınca bitcoin eninde sonunda dibe vuracak. |
günaydın... :)
|
lol benimde son 75 yıldır uyguladığım küçük devletleri modern sömürü faiz ile para kazanma politikam olsa bende değersizleştirmeye çalışırdım.
|
God Save Queen!
|
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- tabii ücretli mi oldu
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp gizleme
- instagram keşfete düşme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X