|
Bitcoin’de tarihi düşüş, 2 milyar dolar tasfiye edildi, Trump dünyayı alt üst etti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Avrupalılar ve komşusu Canada ile kavgasını oturub keyifle izlemek güzel olacak gibi gözüküyor.
-
Danışıklı dövüş olacak, çok bir şey bekleme..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batılıların geçmiş tarihine şöyle bir bakıldığı vakit danışıklı dövüş dediğiniz olmuyor.
Bir birleri ile kanlı bıçaklı savaşlarla tarih sayfalarında bolca yer etmiştir.
-
Artık eskide değiliz. Artık sadece batı ve doğu blokları var. Ve ne olursa olsun birbirlerine destek çıkacaklardır.
İkinci dünya savaşında müttefik olan ülkeler bugün birbirleri ile savaşıyorlar.
Bu adamların bırakın birbirlerine dostluklarını yeri geliyor kendi içlerinde bile birbirlerine en ufak dostlukları olmuyor.
Meşhur bir söz vardır.
Tarih tekerrürden ibarettir.
-
Kim kiminle savaşıyor? Abd’nin paraya ihtiyacı oluyor yalandan ceza kesiyorlar, para transferi gerçekleştiriyorlar.
bitcoini bi ben alamadim millet btc gibi uygulamalara nasil milyon liralarini yatiriyor ben halen anlayamiyorum. Biri heklese hesap soracagin kimse yok. Bitcoin olayi dümen olmasa da bu iş artık fiziki bir işe dönüşmeli, banka gibi olmali ve insanlar gidip, dekontla vs işlem yapmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah Trump'ın evine ateşler salsın
-
Mantığına ters ismi kripto bir kere :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gel gel yapıp yine tokatladılar.
bu kaçıncı oldu..
kripto para tam ponzi dolandırıcılığı..
yeni katılan olmazsa düşürüp yine tokatlıyorlar
-
dekontla islem yapacaksak kripto diye birsey olmasinin ne anlami var? Senin dedigin normal para oluyor zaten.
-
Dünyada doğu batı blok.u gibi gözüken şey aslında çok uzun zamandır süregelen
Amerikan ve İngiliz bloklarından başka birşey değildir. Bu hükümetlerin tarafları değil yarattıkları para ve sömürünün bloklarıdır .
Amerika içinde ise demokratlar ingiliz sermayesini destekler ,
Cumhuriyetçiler ise kendi çıkarlarını ve diğer tarafın çıkarlarını engellemeye çalışır .Derinlere indiğinizde orta çağ sonrası Alman sermayesi (hangi aile olduğunu biliyorsunuzdur ) 19 yy sonrası cumhuriyetçi tarafın kontrolü altına girmiştir.
Konunun derinlikleri bilmeyenler itiraz edebilirler ,haklıdırlar .
Çünkü medya da bu konularda taraftır .
Normal para ile alakası yok, altını da fiziki almıyorsun ancak bir kurum var ortada. İşlem yaparken bir sürü bankacılık "korumasından" geçiyor. Coin platformlarında dandirik parmak izi dışında hiçbir şey yok.
Ben büyük işlem yapan biriyim. Sence 5-6 milyon liramı yarın hesap soramayacağım adı sözde milli takım sponsoruna mı yatıracağım.
Bir şifre ile hesabına erişilebiliyor. Gece erişim sağlanır ya da bir katakülli ile hesabın boşaltılır. 10000 de 1 ihtimal gelir seni bulur. Sonra 1 ev parası gittiğinde mezar ararsın kendine.
200 -300 binle zaten yatırır, oyun oynarız en fazla. Kazansan ne kazanacaksın, kaybetsen ne kaybedeceksin giden 100 bin olur en fazla.
Ama iş 300 bin -500 bin usd ye geldi mi? O platformlara para yatırıp, gece rahat uyku uyuyabilene helal olsun. Coinlerle ilgili sıkıntım yok güvenim var ancak platformlara güvenmiyorum. Devletin de elle tutulur hiçbir desteği yok bu kurumlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Şubat 2025; 12:23:18 >
-
Bence bitcoin Kars para aklama aracı ve karşılıksız basılan paraları temize çıkarmak için
-
Hesap sorabilecek birini ariyorsan bir sürü yatirim alternatifin var zaten. Onlarla ilgilenebilirsin. Kriptoda eksik kalsin birsey olmaz
Altın dışında hiç bir yatırım aracı güvenli değil 2025te. Hiç macera aksiyon aramaya gerek yok.
Sadece 2025 değil dünyanın sonuna kadar en garanti
yatırım aracı altındır
Short açıp az kâr alınca çıkmıştım belli olmuyor işte
2011den 2016 ya kadar yüzde 50 yakın düştü yeniden yapmayacağı ne malum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Avrupalılar ve komşusu Canada ile kavgasını oturub keyifle izlemek güzel olacak gibi gözüküyor.
|
Batılıların geçmiş tarihine şöyle bir bakıldığı vakit danışıklı dövüş dediğiniz olmuyor.
Bir birleri ile kanlı bıçaklı savaşlarla tarih sayfalarında bolca yer etmiştir. |
gel gel yapıp yine tokatladılar.
bu kaçıncı oldu.. kripto para tam ponzi dolandırıcılığı.. yeni katılan olmazsa düşürüp yine tokatlıyorlar |
Benzer içerikler
- ekran kaydı alma
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- numara sorgulama
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- spotify listesini apple music aktarma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X