Şimdi Ara

Sömürülmemiş Server Arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_32404619/mpage_1/key_//tm.htm#32404619 şu nedenden dolayı lvl 80 karakterimle Fury'de oynamayı bırakmıştım. Kasan kastı murderar'la lvl 5 pvp sonra kaldırdılar , kasmayanlar keriz yerine kondu ( bende bu şekilde kasanlara yaptırım bekleyenlerdim ama hiçbirşey olmadı neyse) .

Şimdi baştan oynamak istiyorum söyle sömürülmemiş yeni server varmı ? (Pvp veya rp olmalı)

• Exp farming her zaman olacaktir arkadasim , sen gir oyuna keyfine bak. Durdurmanin bir yolu yok )=) P
  • bu farming değildi ki bildiğin bug abuse sömürmesiydi hiçbirşey yapmadılar ve bende o adamlarla aynı server'da oynamak istemem acıkcası. Bilmiyorum oynuyormusun ama conan'da pvp lvl1 adamla pvp lvl 5 adamın farkı dağlar kadar pvp'de hiç sansın yok ve sen normal kasarak pvp lvl 5 yapıyım desen paso oynuyarak heralde min. 7 ay fln sürer (ezilmeye dayanabilirsen)
  • o Dağlar kadar olan fark kalkalı cok oldu en iyisi t2 bende full t1 t2 var rahatca pvp lvl 5 bazı karakterleri kesiyorum pvp lvl 4 conq um var onuda 5 e kasmakdan vazgecip t2 itemlere yoğunlaşıcam %30 a %70 olan fark deiştirilileli baya oldu
  • http://aoc.yg.com/profile?h=XWEe7EJw

buda benim canavar :) .uzun bir aradan sonra başlamayı düşünüyorum. aquilonian serverindayim. tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir server var mıdır ? yoksa burda devam mı etmeliyim ?
  • xantor acc satmayıp başlaman süper aquilonian serveri boş diye duydum ne kadar doğru bilmiom sırf o yüzden gelip furry de sıfırdan karakter kasanlar.
  • yeni server yok bildigim kadarı ile zaten 50k oyuncu kalmış topu topu ! yeterli bir rakam aoc için ama somurulmemiş server olarak rahat edebilecegin oyunun guzelliklerini yaşayacagın en iyi yer crom olur! en azından kalabalık , pug raid giricem falan desen hemen raide girersin ,grup bulmakta sıkıntı yaşamaz sın :) ama bir yandan world pvp yi ozlersin . sahsen aoc oynarken cromda en cok zevk i almıştım , her instance ı rahatca grup bularak yapmıştım . tek basına , yada grup ile istedegin herşeyi yapıcagın bir yer crom :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA İçin Uygun VPN ?
    10 yıl önce açıldı
    Metin2 için Proxy Sağlam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam cromda oynamak item dizmek için iyi olur olmasına ama ben bu tarz oyunlarda raid fln sevmedigim olaylar. biz zamanının ultima online oyuncuları olaraktan loot sistemi olmayan oyunlarda oynaması bile bir yerden sonra sıkıyor iken birde world pvp olmayan servera geçmek iyice soğutur beni bu oyundan. sadece pvp arada sırada raid olacak benim için. sanırım aquilonianda kalacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.