Şimdi Ara

Son 16 dakika hatıraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar Galatasaray dergisinin haziran sayısına koydugu böyle bir bölüm var bende böyle bir bölüm forumda açmak istedim herkesten son 16 dakika hatıralarını yada maçla ilgili hatıralarını yazmasını bekliorum ilk olarakta ben yazııım

Aslında bizim maç başladıgında biraz endişeliydim kayseriden ancak maç başlayınca anladımki biz napar ne eder bumaçı alırız. Zira iliç golü atıncada bu maç bizim dedim. Bir yandanda fb maçının ilk yarısının böyle bitmesi için dua ediyordum Allah da gönlüme göre verdi nitekim. İkinci yarıda sabrinin golünden sonra artık aklımda Galatasaray kayseri maçı yoktu aklım fb maçındaydı ama elimde bir türlü kumandaya g,tmiyodu heyecandan değiştiremiyodum kanalı kanalın üstündeki skor tabelası reklam nedeniyle kayboluncada yüreğim azıma geliodu fb attı işte die. Ancak 89. dakikaya geldiğimizde maçı seyrederken trübnlerden gelen gol sesiyle o zaman kadar kumandaya gitmeyen elim kendiliğnden basmıstı adeta düğmeye karsıma çıkan görüntüde rüştünün yerde yattığını görünce kendimi kaybettim adeta tam şampiyonluk geldi derken 16 dakikalık uzatmayı görünce şok oldum tabi birde fb golü atınca koltuga çöktüm kaldım televizyonu kapattım evin içinden dönüp dolasıyor saatime bakıyordum dakikalar geçmek bilmiyordu en nihayetinde tv açtıgımda artık 1 dakika kalmıstı ve o son düdük sanki bütün sezonun tek yükünü ben çekmiş gibi bi rahatlama oldu içimde 17 mayısta uefa kupasını kaldrdıgımız gün ağlamayan ben hüngür hüngür ağlamaya başlamıstım erkekler ağlarmıydı ağlıyordu işte hüngür hüngür sonrası malum zaten bize bu mutluylugu ysatan tüm Galatasaray camiamıza teşekkür ediorum

• 106 dakka dua etmekden yoruldugum için şampiyonluğu adam gibi kutlayamadım (gerçekten)
  • 16 dakikamıydı 16 yılmıydı????ama bildiğim ve bilmediğim tüm duaları okudum..hayatımın arsenal maçından sonraki en gergin dakikalarıydı benim için...
    şükürler olsun şampiyon olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömer41

16 dakikamıydı 16 yılmıydı????ama bildiğim ve bilmediğim tüm duaları okudum..hayatımın arsenal maçından sonraki en gergin dakikalarıydı benim için...
    şükürler olsun şampiyon olduk

bilmediğin duaları nasıl okudun.
  • bilmiyom işteorasını
  • biz o dakikalarda stada giremediğimiz içn GS storenin arkasındaki cafe deydik nerdeyse herkes sandalyeleri falan bırakmıştı herken masaların üzerindeydi maç bittiğindede herkes caddeye doluştu sonrada GS store çadırının üzerinde 20 25 yakın meşale yaktık biz böyle kutladık ordanda taksime saaat 5 30 kadar heee bide gol anı war tabi unutamadığım herkes manyak delirdi camları falan yumrukluıyodu herkes adeta kendini kaybetmiştii ve tabikşi ağlıyorduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON DAKİKA DEPREM OLDU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.