umarım gelecekte buraya döndüğümde gülümsüyor olurum hocam |
SON 2 AY KAMP (2. sayfa)
-
-
Ya asıl can sıkan şey kazanmazsan her şey yok oluyor kazanırsan çevren hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. İşte yalnızlıkdenen şeyin ne kadar önemli olduğu burada ortaya çıkıyor. İnsanın iyi filtre edilmiş bir kahve gibi yalnızlığı süzüp çoğu şeyi kendi yaşaması gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğünen. -- 14 Nisan 2023; 21:24:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be ağabey?!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle haklısınız hocam
-
ÖLMEDİM
Galiba hayattayım.Ya da o tarz bir şey.Dün eski bir dostla kütüphane gibi bir yere gittim.İçerisi tanıdık doluydu dışarı çağırdı lafa tuttular falan ama yine 5 tane geometri denemesi çözdüm .Akşamında misafir geldi eve geç gittiler çalışamadım.Bugün işte sabahtan yine o aynı yere gittim tyt genel denemesi çözdüm 345 yayınlarından 80 net geldi.Matematik netim vasattı.Önceden matematiğim iyiydi şimdi 15-20 arası hep matematiğim.Battı yani.Eve geldim sonra ama çalışamıyorum üzerimde ölü toprağı var.Sabah uyandıktan gece yatana kadar sürekli yorgunum sürekli halsizim sürekli asık suratlıyım ucube gibi dolanıyorum ortalıkta.Her yerim ağrıyor.Zaten garip garip hastalıklarım çıkıp durdu bu sınav senesi.Ama gemileri yakmaya karar verdim.Artık ne olursa olsun umurumda değil.Hayattan beklentim 0.Yarınlardan umudum yok.Günlük yaşıyorum.Sağlığım için endişelenmeyi de bırakıyorum.Ulan en kötü geberir giderim.Öldükten sonra ne olacak bilmem ama eminim buradan çok daha iyidir.Herkes er geç ölüyor sonuçta onlar orada ne yapıyorsa bende ondan yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-322A5ACA3 -- 17 Nisan 2023; 22:15:44 >
-
BAŞARACAĞIM
-
Cümleten bayramınız kutlu olsun.Bugün ölüm kampına başlıyoruz.Gün gün yazacağım.Fena geliyorum.
-
23 NİSANI 24 NİSAN SABAHI YAZIYORUM
Mert hocadan trigo izleyip fasikülden soru çözdüm 4 saat sürdü.AYT biyoloji video izledim ve soru çözdüm.Toplam 8 saat çalıştım.Bu ısınmaydı bugün 12 saat basıcam.
Abi ben çalışıyorum.Tam la biraz mola verim diyorum annem giriyor içeri.Ne zaman telefonu alsam annem kapıyı açıyor saniyesinde.Akşam biyoloji bitince kitabı dolaba koydum sonra gün bitti diyip kronometreyi sıfırladım anam o saniye girdi bu kronometre niye 0 sen hiç çalışmıyorsun sonun nolacak vs sinirimi bozdu.
Dershane bomboş kurum hocalar vasat ötesi bıraktım gitmeyi evdekileri ikna ettim.Şimdi aramışlar yok kampa aldık öğrencileri yok bilmem ne arkadaşları aradım orda durum nasıl diye her şey aynı dediler.Evdekilere ateş düştü ama babam geldi niye dershaneye gitmiyon dedi bu belki 50.soruşu bir daha anlattım.O dershaneyi dinamitle havaya uçurasım var.
NEYSE DEVAM BUGÜN 12 SAAT BASIYORUZ
-
PATLADIM
Bugün 12 saat çalışma işi patladı.Max 8 saat çalışırım.Çünkü 1 saat spor yaparım diye gittim gym çıkışı arkadaşları gördüm kılıçdaroğlu imamoğlu mansur yavaş gelmiş mitinge gidelim dediler 10 dakka durup çıkarım dedim mitinge bi gittim ortalık agalarla dolu miting bitene kadar kaldım orda.Çıkışta yemek yemeye gittik kendimi ödetine fifa 2023 oynarken buldum.
Neyse kendimi eve atayım dedim ama kullandığım antidepresan ANZYL 15 mg bitmişti alayım dedim reçetemi kaybetmişim gittim e nabızdan gösterdim reçeteyi yok dedi kağıt lazım vermedi eczane.İşin yoksa git bidaa reçete yazdır napcam bilmiyom.
Evdeyim şimdi ayt mat basıyom sonra ayt kimya çözer yatarım.Günü çöp ettik.
-
EVEEET REZALET MSÜ SONUCU GÜNÜ
Gittim sabah kütüphaneye.Bağışıklık sistemini bitirdim tek videoydu zaten üstüne 2 test çözdüm.Sonra trigo ve dizilerden soru çözdüm.Eve geçtim newton hareket yasalarını bitiriyorum 345 den.
O iğrenç matı toplamak için orijinal tyt mat denemelerini aldım onu çözcem yine.Şuan gece 12.30 ve uykusuzluktan ölmek üzereyim.Fakat aşırı stresliyim sabaha kadar çalışacağım.Yarın dershanede denemem var ama girmeyecem büyük ihtimalle gündüz uyurum çünkü off daha annemlerle kavga edecem dershaneye tapıyorlar.
Antidepresan sürekli uykumu getiriyor.
Bi abimiz vardı tıp kazanmıştı.Şimdi araba almış parası var sevgilisi falan var 1+1 evi falan var ALLAHIM NE OLUR GÖR ARTIK BENİ GÖR BURADAYIM İŞTE
-
saat gece 2.10 ve sanırım kör oldum.Gözler pert.Aralıksız sürekli esniyorum.Bunlar benim ne kadar aciz biri olduğumu gösterir.Oturup bi akşam vakti adam gibi çalışamayan insanı at çöpe gitsin.Orijinal denemesinde 20.soruya geldim.Bir video izledim öğrenci kafası diye bir youtuber diyo ki işte deneme uğraşın tek gereken 4 işlem vs onu eniyorum.İlk 20 sorudan 3 boşum var ama çok uyukuluyum sabah baksam çözerim onlarıda.Gece 4 e kadar basmaya devam sonra yatarım.
-
Gece 3 de yatağa girdim uyku tutmadı 6 ya kadar yatağımda bir sağa bir sola dönüp durdum. 6 gibi uyudum derken 8.30 da kaldırdılar. Anneme denemeye giremiycem uykum var dedim.Annemle ablam odada bana bi kamyon laf saydı.Senden hiçbir şey olmaz sen hiçbir şey yapamazsın vs arada tabi sayısız hakaret.Abi dershane berbat denemeler çöp zaman kaybı ama asla anlatamadım. Annem babamı aradı beni o kadar kötü anlattı ki ben bile lan ben neymişim dedim.2 buçuk saatlik uykuyla kütüphaneye geldim. Gözlerim yanıyor onun harici akşam yemeği de yememiştim sabah da bir şey yiyemedim çıkarken cüzdana para da alamadım aç ve parasız kaldım ortada.
4 saat tyt mat deneme çözerim biyolojiden konu çalışırım ayt fizik hareketten soru çözücem.Bunları yapana kadar 8-10 saat olur ona da gün biter herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X