Şimdi Ara

SON 2 AY KAMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben tyt yi genel anlamda bitirmiş,ayt matematiği ufak tefek eksikler hariç bitirmiş fakat ayt fende ve geometride çok eksiği olan biriyim.90 civarı netleri görmüş olduğum halde son denemelerde aşırı düşmüş durumdayım.Özellikle bugünkü MSÜ sınavı benim tüm umutlarımı bitirdi.Burada amacım son kurşunum olan şu 60 gün civarı sürede her şeyimi ortaya koyarak hiç değilse gidebileceğim en iyi yere gitmek.Burada günlük şeklinde çalışmalarımı paylaşacağım.

• Selamlar bugün MSÜ'ye girdim.Türkçe 30 dakikada çözdüm 30-35 net garanti bekliyorum.Sosyalde bilgi sormuştu yapabildiğimi yaptım.TYT fende basitti ama ben bir sürü şeyi unutmuşum çok iki şık arasında kaldım umarım işaretlediklerim doğrudur.Matematiğe 1 saat kala geçtim fakat 18 tane falan işaretleyebildim çünkü sınavın bitimine 30 dakika kala benim beynim durdu neden bilmiyorum birden okuduğumu anlayamamaya başladım çözemedim yani.Sınava az kaldı çok fark yaratamam ama son 60 gün dişimi sıkıcam olduğu kadar.Şimdi psikolojimi yeni topladım tyt fizikte vip fiziğin çekap serisine başlıyorum gece 1'e kadar onu izler yatarım esas olaya yarın başlıyoruz.

• 60 gün nerede kaldı onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    Valla ya millet 60 gün kaldı yazıyor. Noluyor a** oluyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60+15 gün hocam, 15 günde neler neler değişir

• Ephuz kullanıcısına yanıt

ne değişir mesela kanka meraktan soruyorum

• eaysan ayt sosyal için iyi yol katedilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son sene ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Son 2 hafta ne yapılır
    6 ay önce açıldı
    4 sene 2 ay
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar herkese.Bugün 8 gibi kalktım 10 gibi masaya geçtim.KR Akademinin tyt genel denemesini çözdüm.Sorular ösym ile birebir aynı dünkü msü'den falan hiçbir farkı yoktu.Sadece türkçeyi çok saçma buldum türkçede garanti 30+ yapan biriyim 24 net geldi ya cevap anahtarı hatalı ya da ben dünden sonra hala kendime gelemedim.Sosyal 14.5 fen 14.5 geldi.Total nete bakarsak 70 net geldi matematiği fazla çözemedim zaten sanki beni dün sopayla dövmüşler gibi dolanıyorum halim yok keyfim yok hiçbir şeyim yok.Neyse şimdi 4 saat 3d ayt mattan ikinci dereceden denklem çözücem.Geçenlerde aldım kitabı polinomlar bitti 2.dereceden denklemlere geçtim.Bu nisanda tüm eksikleri kapatıp(olduğu kadar yani)mayıs haziran da full deneme giderim umarım.3D ayt mat çözdükten sonra 1 saat tyt kimya 3 saat ayt kimya yapar yatarım.Yarın çalışamıycam zaten cenazemiz var.

Herkese iyi çalışmalar.

• herkese selam

Dün hiç çalışamadım cenaze yerinde tonla ayak işi yaptım getir götür 5 dakika oturmadım akşam eve gelince dayak yemiş gibiydim direk uyumuşum.Şimdi sabah kalktım 3d ayt mat 2.dereceden denklemleri bitirdim şimdi yayındenizipro son tyt denemesini çözücem.Sonra ayt kimya ve yatış.

• EVEET

Uyumak için yatağa girdim saat 23 gibi.Fakat annesini 15 parçaya bölüp 9 a katladığımın evladı yan komşum ve 4 çocuğunun(çocukların arasında birer yaş var) gürültü yapası gelmiş.Evi aldığımızda yoktu bunlar sonradan geldi.Herif evde nasıl tiktok izliyorsa sesini odamda duyuyorum.Gece saat 23 birde anneni seveyim.Uykum kaçtı oturdum deneme çözüyorum.Gece saat 2-3 gibi salona gidip yatçam odamın duvarına telefonu yapıştırıp biraz lvbel c5 açayım dinlesin.Annesiz.

• LVBEL C5 BABAAA ARABADA GAZ PEDALL

Enteresan bir geceydi.Burada detaylara girmek istemiyorum.Ama malum şahıs hak ettiğini aldı.Neysem sabah 6.30 da kalktım.Oturdum vip fizik tyt çekap kuvvet hareketi bitirdim.Biraz soru çözdüm.Şimdi 3d ayt mattan parabolü bitircem.Sonra 3 saat geo 3 saat ayt biyo ve yatış.

MSÜ'yü düşünmeden edemiyorum berbat hissediyorum derece öğrencisi msü netlerine baktım alayı 100+yapmış ben 60 yapsam şükür dicem öyle geçti msü.

Neyse herkese iyi çalışmalar alla emanet.

• GÜNAYDINLARR

Normalde bugün dershanede deneme vardı.Ama hem bizim dershanenin denemelerinin çöp olması hemde geçen seferki denemeye girmememden dolayı bugün denemeye girmedim.Diyeceksiniz ne alaka şöyle hocam geçen seferki deneme tyt denemesiydi şimdiki ayt ama bu ikisinin ortalamasına göre(ya da öyle bir şey) sıralama yapılıyor.Haliyle 150.olmak istemiyorum.Geçtim kütüphaneye kurdum laptopu kitaplar hazır içecekleri dizdim masaya molalar için sigara var her şey tamam oturup basıyorum.İftara doğru giderim eve akşamda biraz basarım.Ben normalde pek fazla kütüphaneye gitmem bugün bakıcam eğer hoşuma giderse hazirana kadar kütüphanede devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-322A5ACA3 -- 7 Nisan 2023; 9:2:17 >
  • Kütüphanede güney koreli bi abi var(kıyafetinde güney kore bayrağı var ordan anladm xd).Hayatta her ırktan insan gördüm ama hiç doğu asyalı görmemiştim gördüğüm iyi oldu olum çok sempatik adam la.Bi pc koydu masaya kendimize boşuna gamer diyoz adamlar başka boyutta yaşıyor.

• PLAN DEĞİŞTİ YENİ TAKTİKKK

Yok abi yok bu böyle olmicak.Taktiği değiştiriyorum.Kapanma taktiğine geçiş.Bu hafta full günde 8-10 saat ayt mat basıyorum.Başka ders yokk.Sonra biyo sonra fizik sonra kimya sonra full deneme.1 HAFTADA BİR DERS BİTİRİYORUZ PEKİ NEDEN ÇÜNKÜ BAŞKA ÇAREM YOK.Ayt mat eksiğim yok zaten 3d soru bankasını bitiricem.Ha bu arada 2 günde bir tyt genel denemesi yüklüyorum.ARANIZDA TIP KAZANAN VEYA DERECE YAPAN VARSA ALLAH İÇİN YAZSIN BU TAKTİK İŞE YARAR MI OLM KAFAM Bİ TRİLYON.

• ÇALIŞIN KÖLELERRR

SABAH HORTLADIM OTURDUM MASAYA EYUP B HAZRETLERİ LOGARİTMA DİZİ İZLİYORUM POLİNOM DENKLEM EŞİTSİZLİK PARABOL BİTTİ BİRKAÇ TESTİ KALDI AKŞAM ÇÖZCEM BUGÜN BİTTİĞİNDE SADECE TRİGO KALMIŞ OLCAK SONRA 2 GÜNDE TRİGO BİTİRİYOZ ZATEN TEMELİM VAR MERT HOCA HAZRETLERİNDEN İZLEYİP ORİJİNAL FASİKÜLÜ(APOTEMİYİ ÇÖZDÜM) BİTİRİCEM SONRA ALLAHIN İZNİYLE KİMYA FİZİK BİYOLOJİ VAR SONRA SINAVA GİRCEM DÜN TYT DENEMESİNİ ÇÖZDÜM AMA ANALİZ ETMEDİM 4 SAATTE ÇÖZDÜM ÇÜNKÜ MASADAN KALKA KALKA TELEFON ÇALDI BENİ SAĞA SOLA YOLLALDILAR BAKTIM VERİMİ KALMADI YALAN OLDU ATTIM ÇÖPE AMA BİDAHA BUNU YAPMAK YOK KİLO ALMIŞIM ARTIK 2 GÜNDE BİR SPORA GİDİYOM KARAR VERDİM AKSATMICAM DAHA PSİKİYATRİYE GİTTİM ANZYL VERDİ VAZİYET BUDUR HOCAM GO GO GOOOOOOOOOOOOO

• vay amk eğer başarırsan senin için güzel bir anı olacak bakıp okursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.