Şimdi Ara

son 2 gün oyun oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu son 2 günde 2015 ve 2016 lys çözücem ama artık elim ayağım titremeye başladı bi cs indirsem ne olur sizce

• Oyna kardes bosver 2015 2016 yi bu saatten aonra birsey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam dayanamıyorsan oyna vicdan azabıda yapma sınava moralli girmek = +5 net
  • ben bu hafta gündüz ders çalışıyorum gece 10-11den 1.30-2.00 ye kadar oynuyorum. Ama gündüz iyice açlışınca daha zevkli oluyor diğer türlü vicdan azabı tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasyab19 -- 8 Haziran 2017; 19:49:29 >
  • Oyun oynamayın derim sabredin geçen tv de bir hoca konuşuyordu dersten hemen sonra oyun oynamak öğrenilenlerin beyinde yer etmesinde olumsuz etki yaratıyor demişti son hafta dikkat edin derim ben.
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle düşünorum. Sınav sonrası tüm savaş oyunlarını bitirip sabahlara kadar film izleyeceğim. Gündüz yatıp gece yaşayacağım. Hunharca uyuyup

neyse çok fazla abartmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drydmr

Bende böyle düşünorum. Sınav sonrası tüm savaş oyunlarını bitirip sabahlara kadar film izleyeceğim. Gündüz yatıp gece yaşayacağım. Hunharca uyuyup

neyse çok fazla abartmayalım.

Ne yaptınız hocam
    Sağlığım düzenim falan bozuldu diye ben sınavdan geçtikten sonra her sabah yürüyüş ve spor yapmayı planlıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 8 Haziran 2017; 20:21:46 >
  • onuda yaparız hacım. Yeter ki şu üniveriste olsun.
  • Aman hocam, cs daha beter. 2 rekabetçi atayım stresim gitsin diyorsun. Takıma rus geliyor karşıya hile. Sınav stresine dönüp dua ediyorsun o durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenizi dikkate alıyorum ve bugün yarın sınava kadar PC oynamayip yerine kitap falan okuycam. En azından sınava kadar sabretmekten zarar gelmez. Yani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

• Sen CS:GO oynarken ben 2010-2016 LYS matematik ve geometri sorularını analiz edip bir yandan da formüllü konuları tekrar edicem. Hadi bakalım kolay gelsin.
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Aferin

• jhaxd J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Aman hocam, cs daha beter. 2 rekabetçi atayım stresim gitsin diyorsun. Takıma rus geliyor karşıya hile. Sınav stresine dönüp dua ediyorsun o durumda.

Esea, faceit falan oynarsan istediğin zevki alırsın hocam

• Efrasyab19 E kullanıcısına yanıt
    Haftaya istediğiniz kadar oynarsınız :)
  • Hocam denemeden çıkıp hayatımda ilk defa net kafeye gittim hemde tek başıma,bi counter atıyim dedim 2 saat sonra kafama tak etti, bu oyunu 1 yıl dahamı oynamamak istiyorsun ? dedim kendime ve gittim eve sonra hemen bi 2010 2011 2012 patlattım.fenden çıktığım gibi direk csgogogogo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.