Şimdi Ara

SON 4 AYDA YAŞADIKLARIM-!! 2.DÖNEM[[ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
75
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok pasif
  • Favorileri gezerken konuyu hatırladım.Hocam yaşıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam pls

• Hocam yazmayacak misiniz ?

• Beyler Trust666 adlı üyeliğimin şifresini unuttuğum ve hangi hotmailimle onayladığımı dahi hatırlayamadığım için hikayemin devamını yazamadım. Herkesten çok özür diliyorum ve gelen mesajlar nedeniyle yeni üyeliğimden hikayemin devamını anlatmaya devam edeceğim.
    Neredeyse 3 ay civarı geçti son mesajımdan bu yana, bir çok olay yaşandı neticesinde.

2. DÖNEM FİNAL adlı başlık ile devam edip kısaca olayları anlatıyorum.

Pazartesi günümün en iyi ve en kötü günüm olduğundan bahsetmiştim.
    Okul tamamen normal bir şekilde geçiyordu. Çıkışa kadar her şey normaldi diyebilirim. Çıkışta müzik hocamız beni ve yakın bir arkadaşımı odasına çağırmıştı. İkimizde gitar çalıyorduk ve sene sonu için bir gösteri yapmak istiyorduk. Daha önceden konuşmuştuk hocayla bize ancak bugün vakit ayırabilmişti. Ortak çalıştığımız şarkıyı hocamıza sunmaya karar verdik. Berbat demişti tek kelimeyle... Bir türlü uyum yakalayamıyorduk. Daha sonra benden tek başıma çalmamı istedi. Çalabildiğin bir parçayı çalmanı istiyorum demişti. Unutmuyorum Metallica'dan Enter Sandman'i çalmıştım. Hoca bayağı bir sevmişti. Hayranlığını gizleyemedi ve "Bu kadar iyi çaldığından haberim yoktu Cenk" dedi. Solo kısmına bayıldım neden müzik grubunda Solo Gitar olmuyorsun diye ekledi. Utangaç olduğum için geçiştirdim ve solo atamayacağımı söyledim. Üstelik bu konuşma arkadaşımın yanında geçtiğinden dolayı onu kendi yerime koymuştum. O benden daha uzun süredir çalıyordu ve benden az yetenekli sayılmazdı. Her neyse daha sonra dışarı çıktık arkadaşla ve markete gidip bir şeyler almaya karar verdik. Daha sonra bir yerde oturup sohbet edecektik. İşte o an beynimden vurulmuşa dönecektim...
    Normal bir şekilde konuşurken birden Ceyda'dan açıldı konu. Arkadaş bana "Kanka ben sana söylemeyi unutuyorum hep; iki, üç gündür ben Ceyda ile Osman' beraber görüyorum galiba çıkıyorlar dedi. Dilim tutulmuştu resmen. Ben bir şey diyemeden devam etti." Kanka canını sıkma, ben de anlamış değilim sen dururken Osman ile çıkmasını" dedi. O an aklımdan o kadar çok şey geçmişti ki.. Bir ara gıcıklığına uydurduğunu bile düşündüm. Malum müzik hocası yüzünden. Ben tabi hemen eve gitmek için ayrıldım yanından. Otobüs durağına varana kadar bilincim kapalıydı resmen. Otobüste istemsiz ir şekilde gözlerim doluyordu, kendime hakim olamıyordum. Eve gittiğimde de direk uyumuştum. Cidden ertesi haftalar hep ikisini görüyordum okulda. Nasıl zoruma gittiğini anlatamam. Bu olaydan biraz sonra okula köpek bile getirmişti Osman. Ceyda'nın ilgisini çekebilmek içindi tabii. Köpek korkusu olan bir çocuktu üstelik.
    Ben bu aralar hiç konuşmadım neredeyse Ceyda ile işte.
    Nevruz bayramında okulun müzik grubuyla okulun konferans salonunda görevimiz vardı. Gayet iyi iş çıkarmıştık. Tabi bahsettiğim arkadaşla aramızda bozulmuştu bu yüzden. Çıkışta Ceyda yanıma gelip "Çok iyiydiniz" demişti hiç unutmam. O günden sonra yine azar azar konuşuyorduk. Ne yapacağımı hiç bilmiyordum işte o zamanlar.

Son bir ayı anlatıcam yarın beyler. Daha sonra finalide yapıcam. Okuyan herkese teşekkürler...

• HORT Bu mudur yani yarıda mı kaldı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.