Şimdi Ara

Son 4 dakikada sergilenen oyunu neden maç boyunca oynamıyor bu takım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzatmalarda oynanan oyunu tüm maç boyunca oynasalardı, şimdi en az 3-1 kazanmıştı Fenerbahçe

Ha bu arada, her oyuna 10 kişiyle çıkıyoruz resmen. Volkanı kaleciden saymıyorum ben. Gol savunmanın çocukça hatası tamam da, top resmen ayağının dibinden geçti Volkan'ın, öyle sert bir vuruşta değildi, kolayca kapata bilirdi. O direğe çarpan topta da hiç bir çaba sarf etmedi, öylece izledi topu, Allahtan şanslıydık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soluna vuracak diye oraya odaklandı.
  • Son 4 dakika ne oynandi? Herkes iceri gecsin orta aciyorum atabilirsek atariz oyununu mu diyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya psikolojik olarak geriye çekildi ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanı bilmemde dirar varken her maç 1 kişi karşı takıma avans vererek çıkıyoruz
  • Bu yorumu ancak futbol bilmeyen biri yapar.Talihsiz bir konu olmuş. Zayıf takım, güçlü takımdan istediği skoru almış maçın son dakikalarına gelmiş.Gol yememekten başka düşünceleri yok adamların topu rakibe vermiş sadece kaleyi savunuyolar.Fener iyi oynuyomuş gibi görünmesi normal.Kim maçın başında fenere karşı kapanır kendi sahasında ?

Maçın başında hep bize karşı kapanmaya başlıyolar o da bizim takımda isabetsiz orta açma rekortmeni Q7 olduğunu bildiklerinden kaynaklanıyor.Son dakikalarda ise zulüm iyice artıyor ve futbol bilmeyen Q7sporlular da şu kadar orta açtık, şu kadar topa sahip olduk diye dolanıyor.Ayakta uyuyor hepsi.
  • Konya maçı bitirmek için yaslandı , bizde hücum ettik .

Maçın başında böyle hücum etmeye çalışırsak Aykut hoca oyunculara kızar . Ne yapıyorsunuz siz beyler der
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.