Şimdi Ara

Son 45 Gün ve 0 Temel (Puanım hakkında tahminleriniz ?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isimsiztom

quote:

Orijinalden alıntı: akın90

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiztom

Yapamayacağın şey değil kardeşim matta 20-25 bandına gelip fenden de 15 i geçeceğini duşunuyorum ygs kimya maxx 1 hafta biyolojiyle fizikten de temel konuları çalışıp 20 ustune bile çıkabilirsin önemli olan azmetmek.

kardeşim tm ciyim karıştırdın sanırım

Mf ciye yazar gibi yazmışım ancak ben +30 turkçe +25 sosyal e ek olarak yazdım

vala kardeşim 0 dan başladım onun için zaman diger derslere anca yetiyor. fene zaman ayıracak durumum yok suanda.

• takip. ne yaptın hocam mesela bugun?
  • Ygs den tercih yapacaksan sikinti yok ama lys de girecem diyorsan imkansiz yetismez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

takip. ne yaptın hocam mesela bugun?

sabah 8 de kalktım kardeşim 1 konu bitirdim cografyadan. matematikte ondalıklı sayılar biter 1-2 saate soruları kaldı onları çözmeye çalışacam. akşamada türkçe deneme çözecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmci dayi

Ygs den tercih yapacaksan sikinti yok ama lys de girecem diyorsan imkansiz yetismez

lys yeni bir başlangıç kardeşim ayrı bir 3.5 aylık süreç o.ygs istedigim gibi gelsinde lysye de saglam çalışırım inş. sıkıntı olmaz.
  • Türkçe ve sosyalin olma ihtimali var fakat matematik çok zor hocam temel sıfırsa. Yinede çalışmanıza bağlı.
  • 250'yi geçemezsin
  • Ben 4 aydir ygs calisiyorum 250 300 puan alamamaktan korkuyorum, burdan yorumlarida okuyunca cok kolaymis gibi anlatti arkadaslar moralim yerine geldi valla:)

• Son sınıf tm'yim.

1 adet türkçe soru bankası ve 1 adet mat soru bank dışında bit şey çözmedim. Mat zaten İlk adım soru bankasıydı . Zaman kaybı oldu benim için.
    Ygs çalışmayı 1,5 ay kadar önce bıraktım. Çünkü netlerim artmıyordu. Yaptıklarımı da özellikle matematikte mantıkla yapıyordum.
    Netlerim genelde :
    Türkçe +30 (En son ki zaman denemem 37,50 , önceki 33,75 )
    Mat +10 ( En son ki zaman denemem 13,50 , önceki 10,50 )
    Sosyal +20 ( En son ki 29,50 , önceki 20 civarı )

Ben şu ana kadar hiç çalışmadım sayılır. Türkçe'yi herhalde daha önce kitap okumayı sevdiğimden dolayı yüksek yapıyorum. Dil bilgisi zaten kolay. Zaman denemelerinde 70-80 net yapıyorum ama en kötüsüne hazırlayayım diye hedefim 60 net. Ona göre hesaplıyorum Lys hedeflerimi.

70 net civarı yapsan bile 150 k civarı olursun sanırım (geçen sene ki sınavı göz önüne almıyorum)

Tavsiyeme gelecek olursak. Hedefin ygs de fazla yüksek olmasın. Ygs de 200 k civarlarını bile 70-100 k aralığına çekebilirsin absürt olmayan Lys netleri ile.

Not = 12. Sınıfım ve araştırdığım kadarıyla tavsiyede bulundum. Yanlış bildiğim varsa alıntılayıp belirtirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• güldüm ,umarım emeğinin karşılıgını alırsın ne diyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

güldüm ,umarım emeğinin karşılıgını alırsın ne diyem

Hayırdır birader gülüncek ne buldun

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcApostoleanu

Türkçe ve sosyalin olma ihtimali var fakat matematik çok zor hocam temel sıfırsa. Yinede çalışmanıza bağlı.

vala kardeşim elimden geleni yapıyorum bakalım ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

250'yi geçemezsin

görecez kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Ben 4 aydir ygs calisiyorum 250 300 puan alamamaktan korkuyorum, burdan yorumlarida okuyunca cok kolaymis gibi anlatti arkadaslar moralim yerine geldi valla:)

kafanı rahatlatabildiysem ne mutlu bana kardeşim. umuarım 300 u gecersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Son sınıf tm'yim.

1 adet türkçe soru bankası ve 1 adet mat soru bank dışında bit şey çözmedim. Mat zaten İlk adım soru bankasıydı . Zaman kaybı oldu benim için.
    Ygs çalışmayı 1,5 ay kadar önce bıraktım. Çünkü netlerim artmıyordu. Yaptıklarımı da özellikle matematikte mantıkla yapıyordum.
    Netlerim genelde :
    Türkçe +30 (En son ki zaman denemem 37,50 , önceki 33,75 )
    Mat +10 ( En son ki zaman denemem 13,50 , önceki 10,50 )
    Sosyal +20 ( En son ki 29,50 , önceki 20 civarı )

Ben şu ana kadar hiç çalışmadım sayılır. Türkçe'yi herhalde daha önce kitap okumayı sevdiğimden dolayı yüksek yapıyorum. Dil bilgisi zaten kolay. Zaman denemelerinde 70-80 net yapıyorum ama en kötüsüne hazırlayayım diye hedefim 60 net. Ona göre hesaplıyorum Lys hedeflerimi.

70 net civarı yapsan bile 150 k civarı olursun sanırım (geçen sene ki sınavı göz önüne almıyorum)

Tavsiyeme gelecek olursak. Hedefin ygs de fazla yüksek olmasın. Ygs de 200 k civarlarını bile 70-100 k aralığına çekebilirsin absürt olmayan Lys netleri ile.

Not = 12. Sınıfım ve araştırdığım kadarıyla tavsiyede bulundum. Yanlış bildiğim varsa alıntılayıp belirtirsiniz.

kardeşim puanların gecen seeneki sonuclara yakın hesaplayan bir sitede hesaplama yaptım 30 türkçe 25 sosyal 15 mat. ygs 80-90 bin arası gösteriyor. tabiki hedefimi 100 k olarak gösterdim ama gelecek sonuclara hazırlıklıyım sonucta hiç çalışmamışım son 1.5 ay asılıyorum ve neyi ne kadar yapabilecegim sınavın zorluk derecesi belirsiz bnu yüzden 300 bin sıralama gelse bile hazırlıklıyım. hedefim eşkişehir anadolu üniversitesi maliye 120 k sıralama yapmam lazım en kötü lys sonucunda. bakalım ne olacak başarabilecekmiyim birlikte görecez :)

• Kardeşim azimli sıçan(hayvan olarak bahsediyorum) taşı bile delebilirmiş. Sende ygs yi delebilirsin ama seninde dediğin gibi gün kaçırmaman lazım :D İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: chayy

Kardeşim azimli sıçan(hayvan olarak bahsediyorum) taşı bile delebilirmiş. Sende ygs yi delebilirsin ama seninde dediğin gibi gün kaçırmaman lazım :D İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim ^^

inş. kardeşim :)
  • Son durum ney kardo
  • ben sıfırken 2014ygs denedim ham 360 geldi 2015 ygs 419 herkesin zorlandıgı türkçede net 38 ddi benim sayısal berbat sözeller hep ço iyi gliyor. bakalım bu sene gerçek olarak giricem
  • EVET ARKADAŞLAR İLK DENEME SONUCLARIMI YUKARIDA BELİRTTİM.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.