Şimdi Ara

Son 45 Gün ve 0 Temel (Puanım hakkında tahminleriniz ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sınava son 45 gün kaldı ve bugüne kadar hiç çalışmadım. matematik temelim 0. suana kadar ne paragraf çözdüm ne tarih cografya çalıştım nede matematik. Buna benzer konular var fakat ya az çok temeli olan insanlar konuları açmış yada konular sonuçlanmadan insanlar bilgilendirmeden konular kapanmış cevaplanmamış.. 0 dan başlayan birisi olarak ben ygs den sonrada sonucumu sizlerle paylaşacagım..

HEDEF: TÜRKÇE:30 Net ve üzeri

SOSYAL:25 Net ve üzeri

MATEMATİK:15 Net ve üzeri

FEN:Zaman artarsa ve 2-3 net yapabilirsem yeterli

hedef 300 ve üzeri sıralama olarakda ilk 100 bin..

Arkadaşlar tahminlerinizi bekliyorum.Sizce kaç puan alabilirm yada kaç bine girebilirim. ulaşabilecegim netler sizce kaç olur hedeflerime ulaşabilirmiyim.

NOT: HER HAFTA 1 DENEME ÇÖZECEGİM VE SİZLERİ BİLGİLENDİRECEGİM. İLK DENEME SONUÇLARIMI PAZAR GÜNÜ SİZLERE BİLDİRECEGİM..

Arkadaşlar dun verecektım sonucları hastaydım pek verimli geçmedi acıkcası deneme ama sonucları acıklayacagım yinede.

türkçe: 24 net sosyal: 24.50 mat: 4 net

konu olarak matematikte fazla ilerleme kaydedemedigim için netler dusuk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın90 -- 1 Şubat 2016; 14:11:26 >

• okuyup okuyup gitmeniz için açmadım arkadaşlar konuyu düsüncelerinizide söylerseniz iyi olur
  • Sosyali yaparsın.

Türkçe hiçbir zaman garanti değil. Geçen senenin sorularına bakarsan anlarsın.

Matematikten sayılar konusunu halletmeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Sosyali yaparsın.

geçen sene öylesine girdim sınava dagıttılar ortalıgı hiç çalışmamama ragmen 24 net yapmıştım bu yıl onumuzdeki 45 gün boyunca hergün 40 paragraf çözsem dil bilgisinide halledecem 30 yaparım diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akın90

quote:

Sosyali yaparsın.

geçen sene öylesine girdim sınava dagıttılar ortalıgı hiç çalışmamama ragmen 24 net yapmıştım bu yıl onumuzdeki 45 gün boyunca hergün 40 paragraf çözsem dil bilgisinide halledecem 30 yaparım diye düsünüyorum.

Umarım yaparsın. Bir paragraftan iki hatta üç soru sordukları oluyor. Çok iyi çalış.
  • quote:

quote:

quote:

Sosyali yaparsın.

Umarım yaparsın. Bir paragraftan iki hatta üç soru sordukları oluyor. Çok iyi çalış.

saol. çalışacam bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sosyali yaparsın.

saol. çalışacam bakalım sonuç ne olacak.

Alıntıları Göster
    Türkçe ve Sosyalin olabiliritesi var da Mat çok zor be kardeş.Ama önce sayılardan başla gidebildiğin yere kadar git.Verimli çalışırsan 10 net civarı yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

Türkçe ve Sosyalin olabiliritesi var da Mat çok zor be kardeş.Ama önce sayılardan başla gidebildiğin yere kadar git.Verimli çalışırsan 10 net civarı yapabilirsin.

hmm.. 10 net beni batırır be kardeşim. en kötü sınavın zor oldugunu düsünürsek 15 yapmam lazım. hergün mutlaka çalısacam matematige.
  • Takip.Bence her gun duzenli ve verimli çalışırsan yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninnini

Takip.Bence her gun duzenli ve verimli çalışırsan yaparsin

inş. kardeşim saol ilgin için.
  • up!!
  • Ben gün içinde türköe soru bankası tarih soru bankası ek olarakta antremanlarla mat çalışıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
  • Gecen sene girdim sinava yakin cevremdeki insanlardan yola cikarak soyluyorum Boyle devam edersen 220 230 anca ama daha 45 gun var calisirsan 300 demissin 300 un de ustune cikarsin ama cok siki calisman lazim
    Arkadaslarimda sinava 2 hafta kalana kadar calismadilar baraji gecemeyen oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Ben gün içinde türköe soru bankası tarih soru bankası ek olarakta antremanlarla mat çalışıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

kardeşim tarih yerine cografya çalışmanı öneririm. lys de cografya cıkıyor ve ygs agırlıklı soruluyor. cografya çalısmanı öneririm.
  • Yapamayacağın şey değil kardeşim matta 20-25 bandına gelip fenden de 15 i geçeceğini duşunuyorum ygs kimya maxx 1 hafta biyolojiyle fizikten de temel konuları çalışıp 20 ustune bile çıkabilirsin önemli olan azmetmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen0097

Gecen sene girdim sinava yakin cevremdeki insanlardan yola cikarak soyluyorum Boyle devam edersen 220 230 anca ama daha 45 gun var calisirsan 300 demissin 300 un de ustune cikarsin ama cok siki calisman lazim
    Arkadaslarimda sinava 2 hafta kalana kadar calismadilar baraji gecemeyen oldu

Fazlasıyla haklısın kardeşim. şu son 45 günde agırlık vermezsem cok kötü olur benim için. 1 gün bile kaçırmamam lazım ve hergün arttırabildigim kadar arttırmam lazım calısma saatlerimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiztom

Yapamayacağın şey değil kardeşim matta 20-25 bandına gelip fenden de 15 i geçeceğini duşunuyorum ygs kimya maxx 1 hafta biyolojiyle fizikten de temel konuları çalışıp 20 ustune bile çıkabilirsin önemli olan azmetmek.

kardeşim tm ciyim karıştırdın sanırım
  • akın90 kullanıcısına yanıt
    Coğrafyanın son konularını çok iyi anlıyorum o yüzden boşverdim coğrafyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Coğrafyanın son konularını çok iyi anlıyorum o yüzden boşverdim coğrafyayı

sen bilirsin kardeşim anlıyosan sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiztom

Yapamayacağın şey değil kardeşim matta 20-25 bandına gelip fenden de 15 i geçeceğini duşunuyorum ygs kimya maxx 1 hafta biyolojiyle fizikten de temel konuları çalışıp 20 ustune bile çıkabilirsin önemli olan azmetmek.

kardeşim tm ciyim karıştırdın sanırım

Mf ciye yazar gibi yazmışım ancak ben +30 turkçe +25 sosyal e ek olarak yazdım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.