hocalarım öneriye çok ihtiyacım var ayt matematik bitti bu süreçten sonra ayt matematikte denemelerle ilerleyeceğim. edb/sos1'e başlayacağım yakın zamanda. ancak tyt'm leş gibi 65-75 arası gidiyor (fen 0) . ayt matematiğim sağlam bitti ,edb sos kısmında da fena değilim geçen sene 30 net vardı kendime güveniyorum daha fazla yaparım bu sene. sizce ne yapmam gerekiyor bu ileriki süreçte bir yol gösterin lütfen , bu süreçten sonra tm 10 bin için neler yapmam lazım. |
Son 5.5 Ayda TM 10 Bin

-
-
Hocam, yanlış anlamada bitirmişsin zaten :)
Sosyal 30 üstü mat bitmiş 65-75 tyt.
Net hesaplama sitesine yaz istersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tyt çok düşük onda tırsıyorum biraz ya
-
ayt matematiğinin sağlam bittiğinden emin misin?
ya sınav sisteminden haberin yok ya da sağlam bitti diye kendini kandırıyorsundur.
mat 2si sağlam olan bir tmci kolay kolay evham yapmaz
tyt matın ve geometrin nasıl?
-
Bu sene sos1 çözmesen bile sağlam mat yaparsan 10k girersin matematik zor olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açıkçası orada biraz abarttım ancak kaliteli kaynaklardan anlayarak bir şekilde bitirdim bunu söyleyebilirim , konuların mantığını çözmeye çalıştım. tyt mat 20-25 arası değişkenlik gösteriyor problemler çok zor değilse 25in üstüne çıktığım da oluyor , geometri tyt'de iyi ancak ayt'de analitik başlamadığım için yarısı yok
-
bu sözden sonra ayt mata daha da önem vereceğim
-
hocam ayt mat için hangi kaynakları çözdünüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3d orj karekök, boş bıraktığım yerler vardı tekrar amaçlı her gün çözmeye devam ediyorum onları. her konudan 1 fasikül çözmeye çalıştım bir de
-
sen 32-33 ayt mat rayına sabitle, sonra tyt fen öğren, açıklandığı gün görürsün 2 temel icraatle 10k nasıl gelmiş.
-
geldi hocam geldi :) 8k yaptim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba birkac soru sorabilir miyim acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X