Bildirim
Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilmisiz ya şaka gibi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker
rahat olun arkadaşlar ya,biraz rahat olun sakat oyuncularımız dönüyor,milli arada diego souza kjaer gibi oyuncular maç eksiğini giderecek
her şey çok güzel olacak,ben ajax kayseri gs
3 de 3 bekliyorum hocaya güvenim tam,siz de güvenin biraz rahat olun,vitor hoca eksikleri giderecek inanıyorum
Ha tamam yav sen guveniyorsan bizde sorun yok senin guvenmen yeter
sen rahat ol reis,lord joker yaş tahtaya basmaz
bişey biliyoruz ki hocaya bu kadar destek çıkıyoruz,bizim saf taraftar sene sonu her şeyi anlayacak zaten,o zamana kadar milletin yazdıklarını görmezden geliyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
rahat olun arkadaşlar ya,biraz rahat olun sakat oyuncularımız dönüyor,milli arada diego souza kjaer gibi oyuncular maç eksiğini giderecek
3 de 3 bekliyorum hocaya güvenim tam,siz de güvenin biraz rahat olun,vitor hoca eksikleri giderecek inanıyorum
kanser sebebisin // dayanamadım alıntı yaptım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
quote:
Ha tamam yav sen guveniyorsan bizde sorun yok senin guvenmen yeter
sen rahat ol reis,lord joker yaş tahtaya basmaz
bişey biliyoruz ki hocaya bu kadar destek çıkıyoruz,bizim saf taraftar sene sonu her şeyi anlayacak zaten,o zamana kadar milletin yazdıklarını görmezden geliyorum :)
Hata yaptığını kabullenmemek için bu destek zıımbırtısını devam ettiriyorsun o kadar. Sezon sonu şampiyon olunca bakın ben demiştim diye gelirsin, ama mevzu o değil.
Zaten şampiyon olmak için tek yapması gereken bu kadroyla İsmail Kartal'dan 3-6 puan fazla almak. Öyle ahım şahım birşey değil.
Rvp'yi onu bunu takıma küstürüp bizi kanser edip sezon boyu diken üstünde tutup, stres altında son 2-3 haftaya taşıyacaksa bu kadro neden kuruldu ?
-
benzer bir sezon yaşıyoruz. ikinci yarı yine toparlayıp uefaya falan gideriz umarım en azından. yoksa küme düşücez bu sene. -
Lord Joker niye banlandı acaba? Üslûbu güzel bir arkadaştı diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mewlut bi gün 51 oynuyo kahvede ama baya bir hesap birikmiş. 8 oyun mu 9 oyun mu ne yapmışlar. son artık bitemezse yanacaklar. 60 miğyon hesap. hep orolet içmişler. neyse son el 2 kağıt kupa 9. ikisi de çıkmış. jokerden başka kurtarmıyor eli. abi başkası bitmez mi o anda. bu tabi kenardan kağıda bakıyor bitmeseydi karşıdaki, sıradaki kağıt ne gelecek diye. anaam joker çıkmaz mı o kağıt. bitti tabi kaybettiler. faydası yok artık. geliyor eve açıyor bilgisayarı. giriyor foruma o sinirle bizim joker çıkıyor. atıyor banı sınırsız. abi diyorum ama oyun bittikten sonra sıradaki kağıda, sıradaki taşa bakılmaz. bitti artık. ne gerek var?quote:
Orijinalden alıntı: crazygamer_wb
Lord Joker niye banlandı acaba? Üslûbu güzel bir arkadaştı diye hatırlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: crazygamer_wb
Lord Joker niye banlandı acaba? Üslûbu güzel bir arkadaştı diye hatırlıyorum.
Yanlış numara efenimmm.
@Lord Joker.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar geçiyor bire bir aynı muhabbetler. Sadece cocuya bir adet lord joker eksik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 8 Ekim 2018; 5:1:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X