ile denedim girdi ama "Uygulama hatasi" şeklinde bir hata alıyor giriş yapamıyorum panele. Yurt dışından bir arkadaşa denettim o da girdi aynı hatayı aldı. Ne yapmam gerek? Sizce başvuru süresini uzatırlar mı bu teknik aksaklıktan dolayı öğleden sonra bir arkadaşım da denemiş yapamamış aynı hatayı almış akşam denerim demiş şimdi o da yapamadı tercihi bekliyor. Ne diyorsunuz geçmiş yıllarda böyle bir sorunla karşılaşıldı mı karşılaşıldı ise nasıl bir sonuç oldu.
Sistemlerin adı değişti uygulaması değişti sınav adı değişti sayısı değişti ama ÖSYM olaya hep aynı pencereden bakar. Teknik aksaklık bankalardan kaynaklanan ödeme sorunları öğrenciden veya okuldan kaynaklanan bireysel sorunlar bunlar için ÖSYM kılını kıpırtdatmaz. ÖSYM olaya şöyle bakar yılbaşında belirlenen para çıktı mı? eğer belirledikleri para alt sınırına ulaşamazlarsa başvuru süresini uzatıp daha çok öğrenci çekip daha çok parayı indirirler kasaya.. Her öğrenci minimum 40 lira demek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme