Şimdi Ara

SON AI TEKNOLOJİSİNDEN SONRA YAZILIM ,YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE MEKATRONİK MÜH. YÜKSELECEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, hepinizin yapay zekadaki son gelişmelerden haberi vardır diye düşünüyorum.

Artık yeni bir çağa girdik diyebiliriz.

Bu dönemde,sayısadan alan, yazılım, bilgisayar mühendisliği bölümleri önemli rol oynayacak ancak, bunun yanında teknolojinin ve bilişimin bu denli bir arada olduğu bir çağda olduğumuzdan, eşit ağırlıktan alan yönetim bilişim sistemleri çok ama çok önemli olacak, günümüzde yurt dışında önemi bilinse de trde değeri daha da artmaya devam edecek ve sürpriz olarak da sayısalla alan mekatronik müh. önemi arşa çıkacak bence.

- robotların çağına hazır olun, sadece AI devrimi değil aynı zamanda fiziksel tasarımlarda önemli olacak.

Sözün özü, Fikrimce, sayısalcılar bu tarz söylediğim mühendislikleri, eşit ağırlıkçılar da ybs yazarlarsa önleri açık görünüyor. gidip malıye kamu ıktısat, UI, teaching, çevirmenlik vbvb.vb. falan yazanlara da diyecek söz yok bence gecmıs olsun, ama tabi herkesin kendi kararı saygı duymak gerekir.

BU SENE SINAVA GİRENLER ÇOK AMA ÇOK ŞANSLI, YAPAY ZEKANIN SKYE IS THE LIMIT PRENSIBIYLE HAREKET ETTIGI ANLASILMIS OLDU BU SEBEPTEN DOLAYI HERKES TERCIHLERINI YINE AKILLICA YAPACAKTIR BENCE.

ve 21.YÜZYILIN 2.YARISINA, BİLİŞİMİN ÇAĞINA HOŞGELDİNİZ !

• okuyamadım durumum yoktu ama azalsa daha iyi devir elektronik devri artık. yapay zeka kodlamacı yazılımcı tayfayı yok etmek üzere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tam tersi 1 asırlık yeni dönem yeni başlıyor. bu bölümlerin ekmeği asıl şimdi yenecek.

• mekatronik sanırım türkiye de tutmadı kurumsal firmalar harici arayan yok onun yerine makine mühendisi arıyorlar

• gelecekte mekatronik daha bile önemli olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.