Şimdi Ara

SON ANKET SONUÇLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Su veren itfaiyenin
    Horrrrrrrtumunu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehit etkisi. Ne zaman şehit gelse ve buna karşı harekat düzenlense akp'nin oyu yüksek çıkmıştır. Sular durulunca destek düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Sen olaya böyle bakarsan daha çok kaybedersin bu kadar kotu ekonomiye rağmen yerel seçimde akp en yakın rakibine %13 fark attı .
    Muhtemelen de genel seçimleri RTE etkisiyle kazanılacak zaten ama bu son akp iktidarı olacak
    ıslak hayaller kurmaya devam. akp'nin miladı doldu bile.
  • Bir kere anketler üç aşağı beş yukarı doğru çıkar.İstenilen sonuç olmadığında yalan demek beyhude bir çabadır.Ben de muhalif bir insan olarak muhalefetin bu anket sonuçlarına göre çalışma yapmamasına politikasını ve söylemini buna göre ayarlamamasına ifrit oluyorum.Yok kardeşim akp o kadar oyu hayatta alamaz alsa alsa ancak 30 alır, bu son dönemi gidiyor diyip işin içinden çıkıyorlar.Yani her zaman çalışmaktan yana değil malesef tembellikten yana tavır koyuyorlar.Alıyor işte kardeşim sen almaz diyorsun ama alıyor.Millet gene gidip bunlara oy veriyor.Anayasa oylamasında da mümkün değil dediniz ama gene yüzde 50 yi geçti.Yani kabul edin ya da etmeyin şu ana seçim olsa da bundan farklı olmaz.Zaten akp yi en diri en canlı tutan ayağa kaldıran ya devlete yönelik darbe vs iç saldırı ya da dış tehdide karşı yapılan bir operasyondur.Bunu da çok güzel bir şekilde yürütüyorlar.İktidar değil %50 %90 oy alsa da akp ye oy vermeyecek biri olarak söyleyim ki muhalefet ya bu işi hepten bırakıp işi bilene versin ya da adam gibi tembellikten kaçmadan sahada çalışsın.Yahu açık konuşayım ben chp iktidar olsa göreve getirdikleri adamların partiden ayrı devletten ayrı kafasına göre hareket etmelerinden korkuyorum.Halk tv de kendi partisini eleştiren milletvekili ya da parti meclisi üyesi mi olur Allah aşkına?Ekrem imamoğlu bir toplantıda kürsüde konuşan genel başkanını alkışlamıyor.Bu millet bu partiye bu şekilde nasıl güvenip oy verecek.Bir de bazen sessiz kalmak muhalefet yapmaktan daha iyidir.Herşeyi de muhalefet olarak eleştirmek zorunda değilsin.Adam savaş dursun diye eleştiriyor ateşkes yapılıyor onu da eleştiriyor.Bazen sırf eleştirmek için c.başkanı dışişleri bakanının yanına gidip niye elini sıktı deniyor.Chp nin ne yapıp edip kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.şu vaziyete göre tayyip sağlığı süresince iktidarda kalacak.Mansur yavaşı bir kenara koyuyorum;Ekrem imamoğlu da dahil partisi Kılıçdaroğluna ayak uyduramıyor.Bundan dolayı genel başkanın işi gerçekten zor çünkü parti disiplini dışında hareket eden çok fazla kişi var chp de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 6 Mart 2020; 11:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yutto

İmamoğlu kendini bitirdi diyenler daha hiçbir şey görmedi.

Adam sol popülizmi yalamış yutmuş, genç, dinamik. Bir seçim kampanyası başlatsın, aday olsun da görün o zaman İmamoğlu nasıl silip süpürüyor
    Omuzla görürüz :))

• Yeni partilerin kurulması gerekiyor demek ki

Veya mevcut partiler demokrasi temelli güç birliği yapmaları gerekiyor (önseçim ve tercihli sistem üzerinde)

• Demek ki halk ak parti'den memnun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.