Şimdi Ara

SON BÖLÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN YUGİNİN SON BOLUMUNU MERAK EDIYOM ANLATIRSANIZ SEWINIRIM

• athemle yugi duel yaptılar...athem kaybetseydi gidiyordu evine...yugi hiç yenilmeyen athemi yendi...mısır tanrılarınıda devirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre

athemle yugi duel yaptılar...athem kaybetseydi gidiyordu evine...yugi hiç yenilmeyen athemi yendi...mısır tanrılarınıda devirdi
    SAOL AMA BEN BUNU IZLEMEK ISTERIM NETTE WARMI WARSA SOLERMISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARA_FIRTINA

SAOL AMA BEN BUNU IZLEMEK ISTERIM NETTE WARMI WARSA SOLERMISIN

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=QSG_6IRBkc0&mode=related&search= işte sana linki

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

http://www.youtube.com/watch?v=QSG_6IRBkc0&mode=related&search= işte sana linki

Alıntıları Göster
    SAOL SAOL TEŞEKİR EDERİM SWAT57

• quote:

SAOL SAOL TEŞEKİR EDERİM SWAT57

Alıntıları Göster
    bişey deil
  • quote:

bişey deil

Alıntıları Göster
    NE DEMK BISEY DEGIL BEN BUNU COK MERAK EDIYODUM CVP YAZDIGIN ICIN TEŞEKKÜR EDRİM SAOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_FIRTINA -- 24 Temmuz 2007; 22:26:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

NE DEMK BISEY DEGIL BEN BUNU COK MERAK EDIYODUM CVP YAZDIGIN ICIN TEŞEKKÜR EDRİM SAOL

Alıntıları Göster
    bi poka yaradıysam ne mutlu bana (bu şaka şikayet etmeyin)

• quote:

bi poka yaradıysam ne mutlu bana (bu şaka şikayet etmeyin)

Alıntıları Göster
    NDN OLE DEDIN SEN HIC KIMSEYE YARANAMIYONMU

• quote:

NDN OLE DEDIN SEN HIC KIMSEYE YARANAMIYONMU

Alıntıları Göster
    nevet bi mısır tanrıılarının 3ünün birleşim adını ve efektini söyledim 10 yıl oldu daha bekliyom

• quote:

nevet bi mısır tanrıılarının 3ünün birleşim adını ve efektini söyledim 10 yıl oldu daha bekliyom

Alıntıları Göster
    YA KANKA BEN SANA YARDIN EDERDIM AMA BILMIYOM UZULME SEN YINEDE SANSINI DENE

• quote:

YA KANKA BEN SANA YARDIN EDERDIM AMA BILMIYOM UZULME SEN YINEDE SANSINI DENE

Alıntıları Göster
    YA ARKADAŞLAR BEN YUGININ SON BOLUMUNU IZLEDIM AMA BISEY ANLAMADIM YA ACIKCASI NE ANLAMA GELIYO BU
  • yutubedeki bayaüzücü
  • Ya ben izledimde orda 2 yugimi birbiriyle savaşıo anlamadım çünkü 2 yugi var sanırım biri yugi motho(gerçek yugi) diğeri Yami-Yugi(yuginin yapbozundan çıkan ruhmudur herneyse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Temmuz 2007; 10:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Ya ben izledimde orda 2 yugimi birbiriyle savaşıo anlamadım çünkü 2 yugi var sanırım biri yugi motho(gerçek yugi) diğeri Yami-Yugi(yuginin yapbozundan çıkan ruhmudur herneyse)
    bende bu bölüm türkçe vardı b bakarım bilgiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

bende bu bölüm türkçe vardı b bakarım bilgiye

Alıntıları Göster
    Athem ile Yugi düello yapıyolar işte. Yugi yeniyo. Savaş ayini tamamlandığı için Athem göze ismini söylüyo. Gidiyo fln. Tabi bizimkiler üzülo

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_trainer

Athem ile Yugi düello yapıyolar işte. Yugi yeniyo. Savaş ayini tamamlandığı için Athem göze ismini söylüyo. Gidiyo fln. Tabi bizimkiler üzülo

Alıntıları Göster
    bnede üzüldüm tam üzüldüm üzüntümü gx giderdi artık jojoda 2 si birden çıkıo çok mutlyum

• quote:

Orijinalden alıntı: seckings43

bnede üzüldüm tam üzüldüm üzüntümü gx giderdi artık jojoda 2 si birden çıkıo çok mutlyum

Alıntıları Göster
    BEN YUGININ SON BOLUMUNU BOLE OLCANI BILMIYODUM SON BOLUMU GUZEL BISEY YAPSAYDILAR DAHA IYI OLAKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_FIRTINA -- 25 Temmuz 2007; 21:41:16 >

• quote:

BEN YUGININ SON BOLUMUNU BOLE OLCANI BILMIYODUM SON BOLUMU GUZEL BISEY YAPSAYDILAR DAHA IYI OLAKTI

Alıntıları Göster
    (yugioh severler bozulmasın ama)bence atheme ok girmeliytdi athem ölmeliydi...o anda bitmeliydi film...

• quote:

Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre

(yugioh severler bozulmasın ama)bence atheme ok girmeliytdi athem ölmeliydi...o anda bitmeliydi film...

Alıntıları Göster
    YA DOGGUKAN ATHEM KIM ONA GOR YABBOZUN ICINDEKI MI YOKSA KUCUK OLANMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_FIRTINA -- 26 Temmuz 2007; 17:10:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.