Şimdi Ara

Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
3
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendini düşürdüğün zavallığa acıyorum artık. Yani geçmişte benzer bir konuda yanlış yaptılarsa, Suudi Arabistan'daki maç konusunda yaptıkları doğruyu takdir etmeyelim mi?

Zaten görselini attığın konuda bir yanlışlık yok. UEFA organizasyonu bu TFF değil, karar verici UEFA yani. UEFA güvenlik gereği bir karar almış, FB de bunu derneğine iletmiş. Sen de mütekabiliyet gereği Kıbrıs Rum bayraklarına izin vermeme hakkını kullanırsın ev sahibi olduğunda. Ne var bunda? İçerdeki maçta Kıbrıs Rum bayrağı açıldıysa onu göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Aralık 2023; 0:5:47 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bu benim soruma cevap degil. Zaten dunden beri Turklerin yaninda yer almamak icin cirpiniyorsun. Diyorum ki bu hepsi kurgu taktigin son mu? Konuda daha once tek dertleri islam, Turk halki zaten araplari sevmez gibi cesitli taktikler denedin ya.

Leşleri ölünce milli yas ilan ettik. Yetmez mi?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ne anlatıyorsun sen?almanyada falan yaşamıyorum,hasta mısınız kardeşim siz.Türkiyedeyim Türk Müslümanım başka yerde de yaşamam.Gâvurun ekmeğini yiyen orda kalsın gelmesin.Gelecekse orayı unutsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

Adamların egemenliğini çöp yerine koyup kahraman askerini ve kurucu liderinin ülkelerinin göbeğinde propagandasını yapma hakkın sonuna kadar var yani diyon kargalar gülüyor tezinize... 

Türkiyede böyle birşey olsa o ülkeyi sövme ve küfür yağmuruna tutardınızda ağzımı açtırma şimdi benim. 

Sahada çelik çomak oynamıyorlar herkes uefanın evrensel kurallarını yine baz alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 0:16:54 >
  • Tff başkanı istifa etmedi halen rezillik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Onu bunu birakta is buldunmu? Hani baskalarina asalak diyorsunda bi sorayim dedim, asalakligin irki olmuyorda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yahu adam senin ülkende gazeteciyi eritti, 15 temmuz darbesinin finansörü olarak lanse edildi ve onların egemenlik haklarından bahsediyorsun.  

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Git bakalım bunları teker teker lonrada yap oyle gel? nedersin.

Buckingham Sarayı'ndakilere çay ısmarlarsın torpil yaparlar belki size Atatürk konusunda.

• Gazeteci eritmeyi ve darbe girişimini yapmayı mı ? pek sanmıyorum kesinlikle.

• TFF başkanı nasıl istifa etmedi hala anlamıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya arkadaş senin kafa basmıyor mu kaç kere söyleyeceğim? Suudiler diyor ki siz süper kupa finalini gelin bizde oynayın, size iyi bir para verelim biz de kazanalım, siz de. Yani ortada ticari bir anlaşma var değil mi? Ama Suudiler senin kurallarını önemsemeyip kendi kurallarını dayatınca ne oluyor? Anlaşma ticari olmaktan çıkıyor ve bir egemenlik mücadelesine dönüşüyor. Suudiler diyor ki, size para verdim istediğimi yaptırırım. Haliyle milli gururu olan birisi bunu kabul edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Aralık 2023; 0:31:21 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

Senin kuralın, benim kuralım yok sende bilerek anlamıyon bilader, sen kendi kahramanını ve liderini elalemin ülkesine dayatamazsın özelikle sporda dayatma hakkında %0.

Uefanın ana kuralları her resmi futbol musabakası için geçerlidir ,ha ülkeler kendi aralarında antlaşma yapıp esnetebilir 2005 de olduğu gibi orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 0:35:15 >

O Suudilerin sorunu, bizim kahramanımızla sorunları varsa bu işe hiç bulaşmamaları gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Aralık 2023; 0:38:36 >
  • Çok garip bir ülke olduk.Daha birkaç yıl önce Suudileri 'hain' ilan eden hatta muhalifleri Suudilerin desteklediğini savunan kesim şimdi Suudileri savunuyor oldu.

Yahu bu Suudiler bizim ülkemizde bir gazeteciyi öldürüp daha sonra cesedini asitle eriterek yok edenler değil mi?Kimler çıkıp bu cinayetin hesabını soracaklarını iddia edip fırsat buldukları her yerde Suudilere sövüp sayıyordu?Kimler 15 Temmuz'un arkasında Suudilerin olduğunu söyleyip duruyordu?Kimler?Ne çabuk unutuldu o günler?

• ardan zentürkyoutube
    Suudi Arabistan bir Türk muhafazakar açısından ne ifada eder? Rejimin Mursi'yi öldürtmesi, Mısır'da demokrasiyi durdurması Türk muhafazakar açısından nasıl değerlendirilmeli? BAE ile birlikte Gazze'yi İsrail'e terk eden bir rejime sahip çıkılması nasıl bir kendini inkardır?
    https://www.youtube.com/watch?v=7yvkcbd9b8U
  • @Long Night

Kim burda suudları seviyoruz bayılıyoruz dedi ben şahsen hiç haz almam sevmemde sudi americo,bu uçuk ütopik şartları git bakalım londrada pariste yapabilcenmi özellike kurucu lider formasıyla futbol oynamayı  

En çok koptuğumda buydu yani yeryüzünde görülmeyen birşey 

Bizim iddamız olayın kurgu ve tiyatro olduğu finansörü bir yahudi değilse ne olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 1:3:43 >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

ya bırak şimdi. senin, Türkiye'de yetişme versiyonların paralandılar. uzak mesafe sevmiyenleri ingiltere'de , uzak mesafe sorun etmeyenleri amerika'da eğleniyorlar. bir kısmı mimar ayağına beleşe italyada dolanıyorlar. az buçuk kozmopolit ortamlarda olanlar denk geliyor bahsettiğim tiplere.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

senin galiba algılama problemin var.

iş buldun mu derken?

iş arayan bulur.

ben iş aramıyorum. hatta gelen teklifleri bile bir şekilde bahane ile aksatıyorum. geçen mayıs başı frankfurt'tan bir şirket çağırdı gittim ama 50.000 euro diyince mesela soğumuştum. frankfurt gibi bir yere taşınacaksam beklentim 60-70k arasıdır.

bu arada araplara çocuk parası 640 euro olacakmış. sen çalış öde işte :) senin gibiler çalışmazsa kim bakacak arapların, afrikalıların, afganların çocuklarına?  

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

edeceğe benzemiyor. onu oraya getiren haşmetlimiz teşrif edip emir buyururlarsa belki ....

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.