Şimdi Ara

SON DAKİKA:Aziz Yıldırım Canlı Yayın 14:00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
6.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahahaha bunlar başka zaman esrar,kokain içmiyordu da,bu sene mi içmeye başladı.Palavralara devam.Pişkinliğe bak hele.
  • ooo Hulusi' yi fena bombalıyor? Yürüyüş iptal edilmiş, az mı para verdiniz olum hulusi filan.
  • Sen şuna istifa diye bağırıyorlar,işime gelmiyor tribüne gelmeleri desene,ne komik komik bahaneler üretiyorsun.
  • Iyi laflar giydirdi.

Fenerbahçe sevgisi var ama diktatör olması takımı bozdu.Ama her şeyi anlattı dersine iyi çalışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulusi Bey' e geldi sıra, dur bakalım ne diyecek.
  • Uzun süredir izlememiştim bunu.

Fenerbahçe taraftarının büyük kısmının ruh sağlığını kaybetmiş olması normal.

Gerçekten Aziz Yıldırım'ın psikolojik desteğe ihtiyacı var.
  • Cidden akıl sağlığını yitirmiş.

• Boş konuşuyor. Diyor ki 2. olmuşlar, olsun hiç önemli değil diyor. Ulan sen değil misin zicoyu 2. oldu diye yollayan hemde çeyrek final oynadıktan sonra. Samimi değilsin aziz samimi değilsin.
  • Futboldan uzak duracağım desin, başkanlığa devam etsin.
  • canlı yayın nerede, ntv yayını kesti.
  • Ali Koç aday olacak dedi bundan sonrasının önemi yok. Bir nevi idare edeceğiz mahkemeye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Seneye açıyor mu tribünleri gfb girebilecek mi ?

Açıyor.Gitsinler tribünde esrar içsinler kokain içsinler diyor.
  • alex'in deivid'le kavgalı olduğunu 2007'de başka takımla anlaştığını borcu yoktur kağıdı olayını falan söyleyenler vardı da aurelio olayını ilk kez duydum. üzüldüm aurelio'ya zaten gariban bir havası vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

alex'in deivid'le kavgalı olduğunu 2007'de başka takımla anlaştığını borcu yoktur kağıdı olayını falan söyleyenler vardı da aurelio olayını ilk kez duydum. üzüldüm aurelio'ya zaten gariban bir havası vardı

Auerelio meselesi neydi dinleyemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

alex'in deivid'le kavgalı olduğunu 2007'de başka takımla anlaştığını borcu yoktur kağıdı olayını falan söyleyenler vardı da aurelio olayını ilk kez duydum. üzüldüm aurelio'ya zaten gariban bir havası vardı

gariban olduğundan alex böyle bir tavır aldıysa büyük ayıp etmiş.
  • Pabliato P kullanıcısına yanıt
    aurelio'nun ailesi brezilya'da üst düzey bir aile değilmiş. alex'e aurelio'yla görüş dedim görüşmedi diyor. kategorize etti falan dedi
  • bu ne sacmaliktir.bu ne haysiyetsiizliktir.

baskan adaylarindan 100 milyon liralik teminat mektubu ve 5 yil icinde sampiyonlar ligi sampiyonlugu istemeler neyin kafasidir bay baskan.masa tenisi kurek ve yelkenden gelen uyelerinle derhal git.dus su takimin yakasindan

birde 300 kusur milyon lira vergi verdik diyor.hey allahim rakiplerimizin vergi borclarinin silindigi bir donemde bu ovunulecek birseymidir.

goz gore gore enayilik degilmidir bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terbiyesiz adamlar kursuye laf atiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.