Şimdi Ara

SON DAKİKA:Aziz Yıldırım Canlı Yayın 14:00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
6.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıf bir aday olsa da Hulusi çoğu konuda içimize attıklarımıza tercüman oldu. Seçilemeyeceği belli ama hiç olmazsa birileri çıkıp milletin içinde sonunda şua adama imalı da olsa diktatör dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Ulan sen şike yapıp,Trabzonun şampiyonluğu çaldın utanmaz,kime neyi anlatıyorsun.Avrupadan 3 yıl men aldık,kupa bizim müzede,çelişkiye bak.Kirli oynamak istiyorsun aziz,senin karşına kirli oynayacak biri gelmeli,şikeyi yaptın diyen biri.

Ama biz sizin başkandan memnunuz
  • Burdayım 10 sene daha dedi büyük başkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali KOÇ' tan başka tercih yok.
  • Aziz Yıldırım: "Gideceğim dediysem buradayım daha rahat olun. 10 sene daha buradayım."

ADAM
    D
    A
    M

• bi an ali kocu baskan yapiyorum ben artik yokum diyecek diye cok korktum.
  • Koskoca Fenerbahçe başkanının uslubüne bak

• aziz yıldırım tam fenerbahçe başkanı, helal olsun çizgisini hiç bozmuyor..
  • Bu sene galatasarayın şampiyonlugundan cok, FB'nin neden şampiyon olamadığı daha cok konuşuluyor. İşte büyüklük böyle bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali KOÇ her türlü başkan gs ' li arkadaşlar, çok korkuyorsunuz biliyorumda olacak olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Bu sene galatasarayın şampiyonlugundan cok, FB'nin neden şampiyon olamadığı daha cok konuşuluyor. İşte büyüklük böyle bişey

Mizah bu kadar çok tutuyor ülkede.
  • Aziz Yıldırım muhtemelen %80'e yakın oy alacaktır. Arkasından mahkeme olayları var. Büyük ihtimal aklanacak. Aklanırsa istediği zaman bırakabilir ama tahminimce 2016 içerisinde Ali Koç'a bırakacak. Ali Koç için de hazırlık zamanı olacak. Sonra Ali Koç'un son 3 yıldır yaptığı gibi Aziz Yıldırım da Ali Koç yönetiminde dışardan fikir danışmanlığı yapacak.
  • Arkadaşlar,fenerbahçeli değilim ancak aziz yıldırım ın şu üslup ve açıklamaları beni bile rahatsız etti. Şüphe yok ki fenerbahçe yi belli bir seviyeye çıkarmış bir adam. Ancak bu kadar taraftar tepkisi varken yinede bu üslupla konuşmak doğru değil. Kendisine rakip olan bir başkan adayına oğlumlu konuşuyor. Koskoca fenerbahçeyi kendi kurmuş havasına girmiş. İyi niyetli,ezeli ve ebedi dostumuz bazı kesim fenerbahçeli arkadaşlar için açıkcası üzüldüm.. Adam ayrıca yönetimide ele geçirmiş. İlginç bişey.

• Aziz Yıldırımcı değilim. Fakat diğer adayı da yapıcı bir başkan olarak görmedim. Taraftara oynamak için Emenike ve Alex konularını açtı. Emin olun Alexi hepiniz kadar ben de çok seviyorum ama yeter.

Burda herkes üsluptan bahsetmiş. Devletin başındaki adam bir üslup tutturmuş gidiyor. Kimse de yahu nasıl konuşuyor bu adam demiyor. Herkes üste çıkmak için bir ağız yapacak tabiki. Aziz Yıldırımız yıllardan gelen bi rahatlığı var. Hülagü Bey de 15 sene o koltukta otursa "Ee Azizcim" derdi.Bu yüzden Aziz Yılıdırm'ın seçilmesi ardından Ali Koç'un devralması herkes için hayırlı olacaktır.
  • Hulusi boş beleş konuşuyo, yok stadı salı pazarına kaydiracakmis........
    Devlet sana bir kayar, kendini pendik ormanlarında bulursun.
    Boş beleş adamlarla iş yürümez, tamam Aziz uzun süre görevde kaldı, yıprandı ama tesis anlamında Fenerbahçe ye çağ atlattı. Aman abi, Allah çakal, soygunculardan korusun feneri. Aziz Yıldırım yarın alır, görevi de en kısa sürede Ali Koç a devreder gider, sonra güzel günler gelir.
    Hulusi filan geçin kardeşim, çapı yetmez bu işlere, boyundan büyük laflar ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de kardesim, soyle bir durum var, gelen giden devlete gider yapmaya basladi fenerde. Bunlardan uzak durmak lazim, devletle arayi iyi tutmak lazim, cumhurbaskanini arasira ziyaret etmek iyidir, gorusun ne olursa olsun, fenerbahce menfaatleri icin bircok seyi sineye cekecen, devletle saka olmaz, adami bitirirler, kenan evren arazisi bundan basimiza bela oldu, su sike davasi da sakata gitmese bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Hulusi boş beleş konuşuyo, yok stadı salı pazarına kaydiracakmis........
    Devlet sana bir kayar, kendini pendik ormanlarında bulursun.
    Boş beleş adamlarla iş yürümez, tamam Aziz uzun süre görevde kaldı, yıprandı ama tesis anlamında Fenerbahçe ye çağ atlattı. Aman abi, Allah çakal, soygunculardan korusun feneri. Aziz Yıldırım yarın alır, görevi de en kısa sürede Ali Koç a devreder gider, sonra güzel günler gelir.
    Hulusi filan geçin kardeşim, çapı yetmez bu işlere, boyundan büyük laflar ediyor.

Aziz Yıldım da zaten stadyum ve salı pazarı konusunda uyardı. O konuya girmeyelim dedi. Zaten birileri iki araziyi birleştirip başka şey yapma peşinde bu işe girersen eldekinden de olursun şeklinde imalı bir lafta etti.

• Tayyip erdogan, ahmet davutoglu = aziz yildirim, ali koc.

Yonetim bicimleri ayni olacak babadan ogula :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs li trollerin eline malzeme vermeyin.Takımınızın arkasında durun , gidene kadar başkanınızın da arkasında durun.Bu trollerin eline malzeme yapmayın koca klubun baskanını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Aziz Yıldırım: "Gideceğim dediysem buradayım daha rahat olun. 10 sene daha buradayım."

ADAM
    D
    A
    M

10 senede 1 yıldız daha takarız, başkanlığı döneminde 3'ü gördü 4'ü gördü sıra 5'de
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.