Şimdi Ara

SON DAKİKA:Aziz Yıldırım Canlı Yayın 14:00 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

Fenerbahçede taraftarın ne kadar etkisiz olduğunun kanıtıdır aziz yıldırımın aday olması fenerbahçe taraftarının ve tribünlerinin bi takım üzerinde hiç bir etkisi yok

Adamlar daha ne yapcak? Stada gitmiyorlar. İstifa yürüyüşü yapacaklar. Yani isyan mı çıkartsınlar. Adam yüzsüzün teki. Sülük gibi yapıştı.
  • EMENİKE EAGLE YENİ SEZONDA FIRTINA GİBİ GİRER
  • ax kullanıcısına yanıt
    Siz de zaten şampiyon olamadığınızda, maç kazanamadığınızda teknik direktör yollamıyorsunuz, başkan yollamıyorsunuz, futbolcu yollamıyorsunuz, ülkedeki yolsuzluğun peşine koşuyorsunuz.

Laf çarpacam diye uğraşmışsın ama basmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

Fenerbahçede taraftarın ne kadar etkisiz olduğunun kanıtıdır aziz yıldırımın aday olması fenerbahçe taraftarının ve tribünlerinin bi takım üzerinde hiç bir etkisi yok

Adamlar daha ne yapcak? Stada gitmiyorlar. İstifa yürüyüşü yapacaklar. Yani isyan mı çıkartsınlar. Adam yüzsüzün teki. Sülük gibi yapıştı.

Adam zaten hasta olduğu aşikar birşey 17 senedir bi takımda başkanlıkmı yapılır ne kadar kombine falan varsa iptal ettireceksiniz forma almayacaksınız kulübe zararı olur ama bu adam 5 sene daha gitmez fenerin başından
  • Kafayı yemiş, net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

SON DAKİKA:Aziz Yıldırım Canlı Yayın 14:00

Küçük bir değişiklikle

Yılmaz hoca kendini gösteriyor :D
  • hiçbirşeye yanmıyorumda ismail kartalın kalışına yanıyorum gelecek sezonda gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Siz de zaten şampiyon olamadığınızda, maç kazanamadığınızda teknik direktör yollamıyorsunuz, başkan yollamıyorsunuz, futbolcu yollamıyorsunuz, ülkedeki yolsuzluğun peşine koşuyorsunuz.

Laf çarpacam diye uğraşmışsın ama basmamış.

Laf sokmakla alakası yok.Aziz yıldırım siyasetteki malum şahsın futboldaki ayağıdır.Benim kulubümde bu tip adamlar oluşumlar olursa başarıya bakmadan gitmesini isterim.Bu benim görüşüm başarıdan daha önemli şeyler vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

aziz yıldırım'ı dinlerken rte dinliyormuş gibi hissettim,"demokrasi var" "biz seçildik" "sandığa" "paralel yapı" "neler yaptık neler".

Yönetim şekilleri de aynı değil mi zaten?
  • ax kullanıcısına yanıt
    Bizde onu istiyoruz zaten. Bu adam gitsin istiyoruz. Sen iki mesajında kendinle çelişiyorsun. git yüzünü falan yıka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Paralar suyunu çekti tabi,kaç senedir cl yüzü görmüyoruz,bu sene tribünlerde boştu,ordan da para gelmedi.1 milyon üye kampanyası yaptın,o da elinde patladı.Bitirdin koskoca kulübü aziz,soğuttun bizi Fenerbahçemizden,heyecan felan bırakmadın.

alexi seven milyonlara trubunde hakaret ederse genç fenerbahçeyi trubunden kovarsa boş kalması normal
  • gündemi güzel değiştiriyor umarım siyasete soyunmaz.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Bilale anlatır gibi mi anlatmam lazım.Yazdığım mesajda git demenizin sebebini sorguluyorum.Okuduklarını anla önce yorma beni...

• ax kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım biz Aziz Yıldırım ın gitmesini başarısız olduğu için değil kulübü pisliğe soktuğu için istiyoruz. Niye inatla aynı şeyleri sanki biz pisliği seviyormuşuz da sadece şampiyon olamadık diye gitmesini istiyormuşuz gibi konuşuyorsun.

Gir profilime daha önce açtığım " Ben Fenerli Değilim" konusunu bul ve oku. belki o zaman anlatırsın. Bilal in de kim olduğunu anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

"Şampiyonluğu kaçırdık. Sorumlusu benim. Ne var?"

''50 milyon euro harcayıp şampiyon olsak iyi mi olacaktı''

"Borçlandırmayacağım. Hisse senedi sattırmayacağım. Gelsin yönetsinler bakalım."

''Sen beni suçluyorsun da 25 30 senedir şike yapılıyor bu ülkede''

''Biz yarın mahkemeden haklanırsak ne olcak bu hakaretler''

''Biz paralel yapının mahkemelerinde yargılandık''

''sivasa 3 4 milyon dolar götürdük bundan büyük kumpas varmı bu kadar mı insanlar aptaldı''

''100 bin dolar evine götürsen yastığının altında uyur adam''

Neyse bişey demicem

beynim yandı benim beyler

şampiyonn olsan zaten 50 m tl cl de ayak basti parasi ve şampiyonluk primi alicak saflar inaniyor bu azize

para yok diyemiyorda trubunleritaraftarı kusturdum maça gelmıyorlar dıyemıyorda

1 mılyon uye uye dıye konuşup durdular sezon basından berı sen ılk once 55 bın kısılık stadı nasıl 8 10 bın ortalama goremeden sezonu kapattın onun hesabını ver

statta şampiyonluk kutlamasında taraftara hakaret edersen taraftarı kusturursen değil 50 mılyon 150 mılyonda harcasan bu takımdan bısey olmaz

• Aziz Yıldırımın gitmesine bende sıcak bakıyorum ama bazıları çok boş konuşuyor burda.Aziz Yıldırım gidecek yerine kim gelecek ? Ali Koç gelemez geçin.. Aziz Yıldırımdan daha güçlü dhaa oturaklı kim var söyleyin bizde destek verelim.Aziz Yıldırım hataları oldu ama şu sözde şike sürecinde başkası olsaydı didik didik yemişlerdi klubu... Başkandan tek istediğim teknik direktör konusuna karışmasın... Zaten herkesin nefret ettiği konu bu... Bu sene öyle olacak herlade sportif direktör falan da alınacakmış... neyse hayırlı olsun
  • quote:

Fenerbahçenin‚ Şükrü Saracoğlu Stadında‚ 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 16.00da Kasımpaşa A.Ş ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 34.Hafta müsabakasına ait biletlerin satışına 28.05.2015 Perşembe günü başlayacaktır.
    Biletler;
    28 Mayıs 2015 Perşembe günü itibariyle genel satışa açılacaktır.
    Divan Kurulu‚ Kongre Üyeleri‚ Temsilci Üyeler ve Premium Kart sahipleri 3 adet bilet alabileceklerdir.
    Uygulanacak bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:
    MİSAFİR TRÜBÜNÜ: 52‚00 TL
    FENERIUM ALT-MARATON ALT A-B-H-I BLOK: 140‚00 TL
    FENERIUM ALT-MARATON ALT C-G BLOK: 175‚00 TL
    FENERIUM ALT-MARATON ALT D-F BLOK: 200‚00 TL
    FENERIUM ALT-MARATON ALT E BLOK: 220‚00 TL

Öyle basın toplantısında esip gürlemekle olmuyor be Aziz Başkan. Gerçekten meydan okuyan, delikanlı olan ligin son maçında tribün biletlerinin sadece 1/4'ünü satışa çıkarmazdı. Korku dağları salmış anlaşılan.

• Bu adamı yücelten de sizdiniz,yerin dibine batıranda.Aynı bizim ünal aysal gibi ama zamanında teşhis koyup yollamak en önemlisi.Allahtan gs'de bu tip padişah tipler yok.Bir an önce kurtulmanız lazım bu adamdan hem sizin için hem türk futbolu için.
  • ax kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmezdi sana katılacağım ama,
    +sonsuz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.