Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

Beklemede tamaaaaaaaaaam

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

tayyipten beter şu aziz yıldırım bu adamı destekleyen fenerbahçe'li değildir.

beter değil ruh ikizi kesinlikle. ne aşağı ne fazla kardeşler bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun büyük başkan
  • Evet tebrikler AY. Ligin en kompakt takımını ve onu şampiyon yapan hocayı yolladın yine bir ego uğruna. Şimdi herşey sıfırlandı, bütün şanslar eşitlendi. Ne de inanmışız lan ersun hoca da bizim arsene wengerimiz olsun diye. Aptalız yani zamanında hala aziz yıldırıma destek verdiğimiz için. Bu durumda şampiyonluğun favorisi BJK olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes haksız aziz haklı, allah belasını versin bu despot herifin.
  • Ersun izin verecek topculara Aziz iptal edecek.
    Aziz futbolculari toplicak , Ersuna sen gelme diyecek........yaw ciddi ciddi sasirdinizmi siz?????

Ersun hocaya helal olsun...onurlu hocaymis.
  • taraftar çıldırdı YILMAZ VURAL'I istiyor
  • Joachim Low ismi geçiyor.
  • aziz yıldırım her şeye karışacak , her şey kendi istediği gibi olacak , yoksa rahat edemez
  • Salih'i gönderdiğinden beri Ersun Yanal'ın futbol bilgisinde şüpheye düşmüştüm. Pek üzülmedim açıkcası, ama Aziz'in tavırları hiç hoşuma gitmiyor. Kulubun sahibi gibi aklına her eseni yapmasından bıktım.

Umarım Aykut Kocaman, Mustafa Denizli gibi isimler gelmez. Onlar geleceğine Alex gelsin yeminle razıyım..
  • Fenerbahcede sampiyon olan yollaniyor bu ne ya Ah aziz baskan ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAUM ZU FENERBAHCE
  •  SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)
  • Ersun Yanal: İlkeler,kazandığımız paradan her zaman üstündür

Helal olsun hocaya
  • Aykut kocaman'ı getirseler iyi olur
  • Geçen sene biz bu sene siz. Çok ilginç bi ülkede yaşıyoruz.
  • Ersun Hoca'dan daha iyi bir hoca gelirse ve başarılı olursa bu olay unutulur mu?
  • Aziz Yıldırım bi senelik kullandı attı durup dururken haziranda temmuzda kovamazdı taraftardan tepki alırdı şampiyon olmuş hoca gitti o yüzden Ersun hocanın üzerine oynadı ve gönderildi Ersun hoca için üzüldüm Galatasaraylı olarak sevindim 4.yıldız uğruna yeni gelecek hocanın sistemi felan öyle kolay kolay oturmaz gelecek hocada ya Aykut-Daum-Denizli üçlüsünden birisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

tayyipten beter şu aziz yıldırım bu adamı destekleyen fenerbahçe'li değildir.

Kesinlikle aynen öyle düşünüyorum.Adamın yaptığı yanlışlar olumlu işlerini silip atıyor,nefret ettiriyor kendinden.Yeter artık vallahi bıktım bu kaçıncı T.D. katli?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.