Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Aziz'in gitmesi lazım bu takımdan,artık rahat bırak be adam,hem fener'e hem ülke futboluna zarar veriyorsun.(aynısı son zamanlarda yaptıkları yüzünden aysal için de geçerli)
  • Bu kadar olandan sonra AY ile calisacak hocanin ciddi karakter sorunlari olmasi lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Aykut hoca gelsin falan diye aklınca dalga geçenler neyin kafasını yaşıyor. Sanki başlarında Mourinho var anasını satayım.
  • Bence zaten dun turnuva nin sonunda basin toplantisindaki konusmasi ve stresli hali her seyi acikliyor olasi bir super kupa maglubiyeti veya lige kotu baslamasi sonu olabilirsi erkenden gitmesi bi yandan iyi olabilir oyuncularda yeni hoca gelin kendine ceki duzen verir diye dusunuyorum bana löw de gelebilir bu arada

• Bye Bye Ersuncuğum dün Selçuk Şahini alıyordun oyuna 1-0 yenikken bjk ye

• Ersun Yanal çok karakterli adam ya gerçekten adam gıbı açıklama yapmış
  • Fenerbahçem için en hayırlısı olur inş.
  • Ersun Yanal: "İlkeler, kazandığımız paradan her zaman daha üstündür."
  • Fatih Terim mi gelir bu vakitten sonra takımın başına

• Valla şaşırdım, dün Aziz Yıldırım basın toplantısı yapmıştı uyardım Ersun'u diye, adam da haklı hazırlık maçlarında bitik rezil bir Fenerbahçe var 4'de 0 çektik hayırlısı neyse o olsun belki Ersunu unutturacak bir isim gelir.

• Ligin 3 hafta öncesi istifa etmesi enterasan. Ayrica löw ne kadar basarili olur onu bilemem
  • Yani tamam Aziz Yıldırım'a sayanları anlayabiliyorum kesinlikle hata yaptı lakin Ersun Yanal'a bu kadar güvenenler neyine güveniyordu onu anlayamıyorum. Kaç kere son dakika golüyle kazandık, GS sezon içinde TD değiştirdi, BJK ise 2 sezondur doğru düzgün transfer yapamamıştı ancak bu şekilde şampiyon olduk. Futbolumuz keyif veriyor muydu? Evet veriyordu ama gerçekçi olarak bakarsak işin içinde doğru düzgün taktik futbolu yoktu. Geriye düş koy 4 forveti yüklen, öne geç çıkar 3 forvetten birini al bir orta saha, pas organizasyonu desen yok çünkü oyun kurucu yok. Bana göre tipik Fatih Terim taktiğiyle biraz da şansın yardımıyla geçen sene şampiyon olduk. Ersun Yanal'ın şimdi gönderilmesi doğru ancak gönderiliş şekli ve zamanı çok yanlış.
  • Sike yaptikdan sonra azizi destekleyenler simdide desteklesin, fb ye daha zarari dokunan biri daha olmamistir kendi kendini yok eden bir takim oldu.

• Alın video...
  • Son Dakika!!!
    Aykut Kocaman, Mourinho ile temas halinde olduklarını açıkladı. (LigTV)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu senede bjk şampiyon olsun 4. yıldız muhabbeti bi sene daha sürsün istiyor tff
  • Yıllardır söylüyoruz, Aziz Yıldırım Türk sporunun ve Fenerbahçenin en büyük düşmanıdır diye.

Aziz Yıldırım ve yönetim ekibi olmasa bu kadar gerilim, Galatasarayın ve Fenerbahçenin saçma sapan açıklamaları olmazdı.

Safi gerginlik adam.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.