Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercanmandacı

Bence zaten dun turnuva nin sonunda basin toplantisindaki konusmasi ve stresli hali her seyi acikliyor olasi bir super kupa maglubiyeti veya lige kotu baslamasi sonu olabilirsi erkenden gitmesi bi yandan iyi olabilir oyuncularda yeni hoca gelin kendine ceki duzen verir diye dusunuyorum bana löw de gelebilir bu arada

löw 2016 ya kadar Almanya Milli takımında olmayacakmı dünya kupasından sonra öyle bi haber görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırımın gözü asıl TD'likte yıllardır bunun için böyle yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Ne zamana kadar bu takımın anasını bellemeye devam edecekler çok merak ediyorum gerçekten. Yeter artık gerçekten bıktık vallahi 2011'den bu yana bu takımın taraftarının çektiğini, dünyanın hiçbir futbol veya spor kulübü çekmemiştir. İşlerine geldimi televizyona çıkıp taraftar bizim herşeyimiz demeyi biliyorlar. Ama bunların taraftar falan umurlarında değil. Açın gözünüzü..

İmza.
  • Adamın Özel hayatından dolayıymış
  • Biri gelir biri gider fb yine alir goturur
    Kiskanmayi birakin
    Becerebiliyosaniz siz yapin daha iyisini

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Bu adam niye istifa etti şimdi? Bi açıklayın la

dün maçlardan önce Aziz Yıldırımın açıklamalarından dolayı büyük ihtimal hocam
  • Zico vol 2 oldu resmen.
  • İnsanı Fenerbahçe'den soğuttular yeter artık yeter.
  • 3 yıl men
    Bir o kadar psikolojik ve ruhsal çöküntü
    Şaibeli bir kupa
    Dünya da şikeci olarak anılma ve rakip takım taraftarlarının şikeci diyerek aşağılaması
    En sonunda ersun yanalın istifası

Aziz yıldırımın başımıza açtığı belalardan birkaçı

Hala bu adamı savunan var mı?
  • Türk futbolunun en büyük engeli yöneticilerdir.

• Aziz yıldırıma olan nefreti burda değil stadyumda göstermeniz lazım 3-5 dakika aziz istifa diye bağırmakla olmaz bu iş 90 dakika bağırıcaksınız bakın kalabiliyormu daha klübün başında.Gerçi daha geçen şampiyonluk kutlamasında taraftara köpekler diye bağırıyor adam azalıyor tüm stadı fenerliler ne çabuk unuttu bunu.Böyle bir olaydan sonra hala nasıl taraftarlar sus pus olup bu adamın klübü kendisininmiş gibi yönetmesine izin veriyor anlamış değilim.Bu adamın hala klübün başkanı olması taraftarlardan başka kimsenin suçu değildir.
  • Artık birileri aziz yıldırımı göndermeli bence.. Körü körüne destekliyorlar adamı anlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex'i yaka paça bu kulüpten gönderen Aykut Kocaman'ın bu kulüpte yeri yok.
  • Karakterli adammış
  • Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile temas halinde olduklarını açıkladı. (LigTV)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah aykut kocaman gelir AMİNNNNNN
  • Löw sözleşme yeniledi gelmez
  • Fenerli arkadaşlar biz td sorunu yaşarken düğün yapıyordu ne demişler gülme komşuna gelir başına
  • Aziz Yıldırım kadar nankör ve hak yiyen adam görmedim! Utanmasa kendi geçecek teknik direktörlüğe! Hapise girse de kurtulsak şundan!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.