Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

FT gibi zoru görüp kaçan bir TD değil en azından

yok zaten bizimkisi geyik. aykut'u severim, karakterli adamdır.
    beni bilen bilir, aynısını ben de söylüyorum zaten.
    7-8 maç ceza alıp "şimdi daha da hırslandım, 4. yıldızı alacağım" deyip de bir adam niye birkaç ay sonra takımı bırakma noktasına gelir?
    kimse kovuldu demesin, kendini kovdurduğu bariz ortada.
    sezon başında tkaımın berbat ilerlediğini, 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'den kupayı ancak 100 küsürüncü dakikada aldığını, hazırlık maçlarında takımın cesetler kadrosu gibi olduğunu gördü, muhtemelen kulağına başka şeyler de gelmiştir. kaçıp gitti, arkasında enkaz bıraktı.

• afedersiniz ama aziz binmiş vuruyor kirbaci. olayi ozetleyecek tek kelime bu. fenerbahceden büyük kimse yok derken kendini kastetmedi sanırım. allah sabir versin.

5 şampiyondan bir tek bizim t.d değişmedi. bayagi iyi avantaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğduğum yıla nalet olsun. RTE ve Aziz Yıldırım dönemine denk geldim
  • Kulüp başkanları hareketlerine dikkat etmeli. Fb günahım kadar sevmem ama bu adam size zarar veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

FT gibi zoru görüp kaçan bir TD değil en azından

yok zaten bizimkisi geyik. aykut'u severim, karakterli adamdır.
    beni bilen bilir, aynısını ben de söylüyorum zaten.
    7-8 maç ceza alıp "şimdi daha da hırslandım, 4. yıldızı alacağım" deyip de bir adam niye birkaç ay sonra takımı bırakma noktasına gelir?
    kimse kovuldu demesin, kendini kovdurduğu bariz ortada.
    sezon başında tkaımın berbat ilerlediğini, 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'den kupayı ancak 100 küsürüncü dakikada aldığını, hazırlık maçlarında takımın cesetler kadrosu gibi olduğunu gördü, muhtemelen kulağına başka şeyler de gelmiştir. kaçıp gitti, arkasında enkaz bıraktı.

Kusura bakma o zaman.

Aykut hocayı seven birisi olarak bu tür şeyler canımı sıkıyor tutamıyorum kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Dün A.Y düpe düz ezdi.Karakterli birisiymiş Ersun Yanal.

Ne dedi dün ?
  • Mancini gelse de şampiyon olsak çok komik olurdu ama hem gelmez gelse de yapamaz.
  • quote:

ulan şu günde bile güldürdün ya
  • YEEEEETTTTEEEERRR DİKTATÖR YEEEEETTTTTEEEEERRRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Dün A.Y düpe düz ezdi.Karakterli birisiymiş Ersun Yanal.

Ne dedi dün ?

"Parasını verin getiriyim yeni TD" dedi bu yeter zaten bu laftan sonra çalışacak TD'nin kişiliği oturmamıştır.
  • quote:

• Fenerbahceliyim ve su saatten sonra ne fenerbahce nede galatasaray 4. Yıldızı düşünmesin bence bu yıl Beşiktaş şampiyonluğu götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşıran varmı

bu aziz yıldırım ölmedikçe aynı senaryoları tekrar tekrar izleriz.adamın bırakacağı yok çünkü
  • ben de beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
  • O laflardan sonra parayi elinin tersiyle itip istifa ettiyse adam gibi adamdir.

Bize gulen fenerlileri şimdi gormek isterim. Yilmaz Vural ekiekieki gibi laflara hazirlikli olmalarinda fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ersun Yanal döneminin Kocaman döneminden hiç bir farkı yoktu tek fark çuvallayan rakiplerdi. İstifasının takıma zarar vereceğini sanmıyorum keza oyuncularda istemiyormuş. Takım zaten 3-4 senedir doğru dürüst paslı sistemli bir oyun oynayamıyor daha kötüsü olamaz.

Kendinzi avutacak başka bir şey bulun bence adam sizi şampiyon yaptı şimdi nankörlük yapmayın

Valla avutanlar olur ben 10.haftadan beri Ersun Yanal'ın bu takıma hiç bir şey vermediğini ve gönderilmesi gerektiğini yazıyorum. Fenerbahçe'yi Ersun değil Aziz Yıldırım, oyuncular ve Fatih Terim'in istifası ile çöküş yaşayan Galatasaray şampiyon yaptı. Sistemimizde,takım oyunu kalitemizde hiç bir değişim yoktu biz yine aynı 2 pası bir araya getiremeyen vasat bir Fenerbahçe idik ama bir kaç futbolcunun tek başlarına mükemmel performansı tüm sezon boyunca sürdürmeleri taşıdı bizi. Tabi herkesin fikride kendince sonuçta kendimi avuttuğumu düşünüyorsan düşünebilirsin sorun değil.

• fenerin başına daha iyi bir hoca gelmeliydi zaten ersun bir yere kadar. Sonuçta hangi büyük takımla tecrübesi var.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.