Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

Ersun Yanal: "Başkan bana 'Daum kokain çekerdi ama adam gibi oynatırdı sen bonzai mi içiyorsun ne içiyorsun bu takım ne' diye hakaret etti."

• Bu saatten sonra yeni td aramaya gerek yok yardımcıyla devam edilmeli bence çünkü yeni gelen td takımı, oyuncuları tanımıyor olucak yeni sistem falan derken en erken ilk 9-10 hafta boşa gidecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Aziz Yıldırım , tecrübeli teknik adam Aragones ile görüştüğünü açıkladı.(Kaynak LigTv)

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

adam vefat etti arkadaş ayıp.
  • Üzüldüm Ersun Yanal'a. Adam kalbinden rahatsızlandı 1 hafta sonra geri döndü FB için ve şampiyon yaptı takımı. Gördüğü muameleye bak..
  • Kim gelecek merak konusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bir aziz yıldırım komedisidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

10 numara adammışsın sen. Bu ülke kıymetini bilemez senin Aziz gibi ego canavarları olduğu sürece.Doğru olanı yaptın.

Sizin başkanın da ondan aşağı kalır yanı yok bence. Fatih terimi rahat bırakmadı. Manchiniyi getirdiler. Adam biraz kötü başlasa da sonradan gayet iyi toparlamıştı ama bir sürü para verdiği halde onu da şutladı. manchiniyi gönderdiyse Lucescu ile prensipte anlaştı gibi bir beklentiye soktular adamı ama gitti acayip bir adam getirdi yine.
  • Bir Galatasaraylı olarak üzüldüm cidden fenerbahçeli arkadaşlara. Ancak bu aziz yıldırımı savunmayın artık adamda her yol var. Bu kadar diktatörlük olmaz cidden rte ile aynı pozisyondalar şuan. rte din kullanarak işi yaptı bu da atatürk kullanarak bir şeyler yaptı son zamanlarda.Fenerbahçe kongresi artık bir son vermeli bu kişiye. Zaten avrupada yok fener yokken halletmeleri lazım bu işi. Şampiyon olmuş,olmamış önümüzdeki sene fenerbahçe çok şey kaybetmez bu durumdan ancak aziz yıldırımın gitmesi feneri iyi yola sokar. Adam izin iptal ediyo,hakem odası basıyor,soyunma odasında topçulara bağırıyor,tamam sen başkansın ancak bunu 1 kere yaparsın herkese korkuyu salarsın ki medyanın haberi olmadan o iş orda biter ancak aziz bunu hep yapıyo demek ki söz geçiremiyon arkadaş bırak. Nedir bu koltuk sevdası bu insanlarda anlamadım gitti.
  • Kimse kusura bakmasın ama çok da mantıksız gelmiyor.
    Ersun Yanal takımı efsane bir şampiyonluğa götürmüştür kimsenin buna itirazı yok. Oynattığı futbol kimilerinin gözüne hoş geliyor olabilir ama sık sık tıkanan bir oyun izlemediğimizi kimse iddia etmesin. Alves'in uzun toplarına uzun süre muhtaç kaldık, bu bir taktik midir? Evet kesinlikle ancak uzun vadede başarı sağlayacak bir taktik olmayabilir. Özellikle Avrupa'da bu oynadığımız futbolla kolay kolay işler başaramayız bunu da birçok insan tahmin eder.
    Ersun Yanal'a şahsi bir eleştiri/karşı görüşüm de gençlerle çalışması konusunda. Recep Niyaz'a kötü diyen de oldu, diğer gençlere farklı şeyler diyen de oldu, ancak Salih konusunda kimse bir şey diyemez. Fenerbahçenin banko ilk 11 oyuncusu olmalıydı bana kalırsa. Çok değil 1 yıl önce Avrupada başarılı bir oyun sergileyen, gelişime açık, takımın ihtiyacı olan bir bölgede oynayan bir oyuncuydu Salih. İyi para geldi sattık diye düşünmesin kimse, başkanın sürekli söylediği Salih'i satın alacak para yok laflarını kolay kolay yutacağını sanmıyorum. Oynatmayacağına kâr etme yolunu seçti takım.
    Tabii ki Caner gibi oyuncuları, Alper'i bir üst kademeye taşımış bir isimdir Ersun Yanal. Ancak o kadar büyük bir performansla şampiyon olmadık. Kötü oynadık demiyorum, üst düzey oynadık ancak aldığımız puan, istatistiklere bakılırsa geçmiş senelerde de buna benzer performanslar göstermiştik. Bunu yapabilecek tek hoca Ersun Yanal değil. Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi artık futbolcu alma değil yetiştirme zamanı. Buna uyulur mu bilmiyorum ama buna uyulacak adımlar atılırsa Fenerbahçe bir kademe üste çıkmış olur. Aziz Yıldırım'ı tamamen savunmuyorum ancak basın toplantısında söylediklerinde çok haklı bana kalırsa.
    Bu olaydaki yanlışlık şudur ki, lige bu kadar az zaman varken bu yapılmaz. Yerine gelecek olan kişi Ersun Hoca'yı aratmamalı. Bana kalırsa artık Fenerbahçe'nin başına gelen hoca öyle biri olmalı ki, gençleri kullanabilmeli, doğru transfer yapmalı ve üstün taktik bilgileri olmalı. Fenerbahçe hem taktiksel, düzgün savunma yapan -ki bunu yapmak çok zordur, yapanın hocası Simeone, Mourinho oluyor zaten-, hem de sistemli bir şekilde hücum eden bir takım olmalı.
    Saygılar. Her şey için teşekkürler Ersun Yanal.

• Yilmaz Vural boşta hadi iyisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)
  • Futbolcular aynı gittiyse gitti dyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: La7xk66

quote:

Aziz Yıldırım , tecrübeli teknik adam Aragones ile görüştüğünü açıkladı.(Kaynak LigTv)

ölmüş adamın üzerinden mizah yapmak komik mi sence? küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Ölmüş onlarca kişi üzerinden mizah yapılıyor , ayrıca mesajımda hakaret falan da yok neden bu kadar tepki verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

FT gibi zoru görüp kaçan bir TD değil en azından
  • quote:

Ölmüş adamın arkasından böyle salakça espriler yapıp rezil olma.
  • Fenerbahceli arkadaslar hala a.y savunmak için sebep bulucak

at fava bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

10 numara adammışsın sen. Bu ülke kıymetini bilemez senin Aziz gibi ego canavarları olduğu sürece.Doğru olanı yaptın.

Sizin başkanın da ondan aşağı kalır yanı yok bence. Fatih terimi rahat bırakmadı. Manchiniyi getirdiler. Adam biraz kötü başlasa da sonradan gayet iyi toparlamıştı ama bir sürü para verdiği halde onu da şutladı. manchiniyi gönderdiyse Lucescu ile prensipte anlaştı gibi bir beklentiye soktular adamı ama gitti acayip bir adam getirdi yine.

Hocam, Ünal Aysal'ı tashif etmiyorum lakin Fatih Terim Demirörenle görüşmesi zaten bir hakaretti bize ve sevmiyorum Terim'i fazla paragöz bi adam..
    Velhasıl kelam.. Prandelli onun son şansı ..

• Bırakın yanalın sistemi anca ligte söker avrupada hiç birşey yapamaz bize lucescu gibi bir adam lagzım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım Türk futbolunun Hitler'idir, açık ve net.

Kendi egolarını her defasında Fenerbahçe'nin üzerinde tutan bir adam.
  • Halen daha anlamıyor bu canım ülkemin futbolseverleri, David Moyes, Mourinho, Schuster, Mancini ile malesef bu ülke ve yönetici şartlarında olmaz, olamaz, mümkün değil. Ha bu yazdığım isimler, M. United da, City de, Real Madridde, Chelseade, Interde, uzun süre, kısa süreli teknik direktörlük yapmış isimler, hepsi birbirinden kaliteli, tecrübeli, başarılı. Ama düşünsenize, bi mağlubiyetten sonra Aziz Yıldırım koridorda beliriyor ve soyunma odasına giriyor, karşısında da Mourinho takıma olur böyle kazalar diyor teselli ediyor, Aziz bey takımı oturtmuş karşısına söylemedik laf bırakmıyor, dünyanın neresinde görülmüş duyulmuş harekettir bu?

Aziz Yıldırım kendi ayağına sıktı, 2 hafta sonra lig başlıyor ve takım yerlerde sürünüyor, madem göndermek istiyodun Ersun Yanalı 1 ay önce gönderseydin, bu günü mü bekledin? Ha bu arada Ersun hoca onurundan istifa etti, bir nevi Aziz Yıldırım tarafından ettirildi. O da bilirdi istifa etmemeyi, tazminat almayı. Ama bu yola başvurmadı, kazandığı para helali hoş olsun eğer bizim aldığımız formalardan o da kazandıysa.

Aziz Yıldırımın planı hazırdır, en geç bir hafta içinde TD bulur, umarım adam akıllı birini getirir dicem de, Umut işte, Naparsın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.