Şimdi Ara

SON DAKİKA! Fenerbahçe yabancı sayısı sınırı olmaması için TFF'ye başvurdu ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yabancı kısıtlama daha başlamadan görüyoruz adamlar Alper'e 10M neden etmesin diyorlar . Bir de kıyas olarak Ambramat 'ı göstermişler.Sneijder ile kıyaslasa asarlar kendilerini herhalde
  • simdi bakıyorum galatasaray zamaninda 4 yabanciyla uefa aldi sonrasinda oradan kalan yerliler 2002 de dunya 3.su oldu.. sonra fener 2007 de ceyrek final yapti ve ordan kalan yerlilerde 2008 de avrupa 3.su oldu boyle bakinca sinirlada bisyler oluyor ama biryandanda anadolu kluplerinin fahis fiyatlari can sıkiyor boyle oluncada sinir artsin olur bance soyle bir duzenleme olabilir
    stsl icin 10 yabanci ister klubede tut ister oynat
    ptt 1.lig icinde 0 yabanci cok tepki cikaran olabilir ama bole ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'de yabancı sayısının sınırsız olması için TFF'ye başvurdu.

zaten yabancı sayısı cogaldikca turk futbolu çöktü. eskiden yabancılar azdi. avrupaya karsi turk ruhu vardi. gs nin uefa basarisi da bu yuzdendir. milli takimin 3. olmasi ve avrupada yari final oynaması da bu tuDendir. cunku Türkler cok oldukça yildizlasanlari gorebiliyoruz. ama yerlerine yabancilar oynarsa onlari hicbir zaman goremecegiz. zaten buraya gelen yabancilarin gercek gucuyle gwldigini gormedim. hepai para ve tatil icin geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında, BJK başkanıyken YD demiş ki;

Yıldız transferlerde yabancı kontenjanındaki rahatlığın etkili olup olmadığının sorulması üzerine ise Demirören, "20 yıllık tarihe bakarsanız 3 büyük kulübün diğer kulüplere transfer için harcadığı paranın rakamını hiçbirimiz çıkartamayız. Yabancı sınırının bana göre artık kalkması lazım. Ama muhakkak altyapıdan en az bir en fazla 3 oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkma mecburiyetinin konulması lazım. Türkiye, AB'ye adım adım yaklaşan bir ülke. Zaten muhakkak Avrupa Birliği vatandaşlarının Türk vatandaşları gibi Türkiye'de oynatılması olacak. Türk oyuncular Avrupa'da AB statüsünde oynayacaklarsa, çok yakında AB oyuncuları Türkiye'ye geldiklerinde Türk statüsünde oynamaya hak kazanacak" şeklinde cevap verdi.

ah bu TFF, ligtv ve hükümet şeytan üçgeni...

2 kuruşluk maç izleme keyfimiz kalmıştı bi dokunmadıkları o da gg

• Elimizi kolumuzu bağlıyor
  • Allah aşkına Türkiye'den topçu çıkıyorda yerine yabancımı oynatılıyor ? Böyle saçma bir düşünce olamaz dünyanın hiç bir liginde yabancı sınırlaması olmamasına rağmen her yıl en az 10 tane yıldız genç çıkıyor adamların altyapıları yıldız kaynıyor lan. Yabancı sınırlaması değil bu iş Türkiye'nin futbol altyapısı yok hesapta varda yok yani var olan sisteminde tamamı torpil ile işliyor. Gerçekten iyi oynayan topçuları sayayım mı hepsi şu an ligin önemli klüplerinde oynuyor kimsenin hakkı yenmiyor kimsenin önü kapanmıyor bu işin yabancı oyuncular ile alakası yok. Oynayan oynuyor abicim. Sınırlamayı kaldırmaları lazım
  • Bu konuda ortak hareket etmeliyiz. Gs, FB, Bjk tamamen ortak olmalıyız ve de bu fikirler burada da kalmamalı. Sesimizi buradan dışarıya iletmemiz şart.! Ayrıca zaman birlik zamanıdır, birbirimizi yiyoruz yanlış yapıyoruz çünkü bunlardan rant sağlayan çok aşağılık insan var. Gözümüzü açalım.!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Bu konuda ortak hareket etmeliyiz. Gs, FB, Bjk tamamen ortak olmalıyız ve de bu fikirler burada da kalmamalı. Sesimizi buradan dışarıya iletmemiz şart.! Ayrıca zaman birlik zamanıdır, birbirimizi yiyoruz yanlış yapıyoruz çünkü bunlardan rant sağlayan çok aşağılık insan var. Gözümüzü açalım.!!!

Evet buna katılıyorum bir GS'li olarak.

Yani öyle sanıyorum ki şurada yazanların çoğu futboldan, tuttukları takımları izlemekten keyif alıyor ve bu keyfin artması, takımların kalitesinin artmasıyla doğru orantılı.

Ortak hareket edelim etmesine de ne ya da neler yapılabilir ?
  • haziranda genel kurul var, değişti değişti yoksa nanay işimiz.
  • Sınır kalkmamalı, aksine sadece EU pasaportlu oyuncular yerli statüsünde sayılmalı. EU harici 3 yabancı alma hakkı tanınmalı. Yani Brezilya, Afrika vs. gibi yerlerden oyuncu doldurup, çöplüğe döndüremezler. Avrupadan kaliteli futbolcu almak zorunda kalırlar.

Gerekirse ilk 11 komple yabancı ama EU statüsünde oynayan adamlar olmalı. Saçma sapan paralara gidip, takımında nasılsa yerim hazır diye yatıp kendini geliştirmeyen topçulara verilecek apramız olmamalı.
  • Kalkıp kalkmayacağını tam olarak ne zaman öğrenebiliriz arkadaşlar,toplantı mı yapılacak ne olacak bilen biri anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.