Şimdi Ara

SON DAKİKA:FENERBAHÇE YENİDEN YARGILANACAK! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: dvtakk

Sipariş verdikleri kararın sonucunu bekliyorlar haklı olarak
    ama avrupa bu saatten sonra filmlerinizi izlemez
    bırakın bu işleri

zoruna mı gitti

alex diye bağıranlar ve kızan kadar değil
    sizin bayaa bi acınız var ama 2-3 senedir di mi
  • quote:

quote:

quote:

bırakın bu işleri

zoruna mı gitti

bence sizin daha çok acınız var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bırakın bu işleri

zoruna mı gitti

bence sizin daha çok acınız var

evet kaç sene şl ye katıldık
    elenip elenip, ite kaka hemde
    baya bir zorluk çektik, acı çektik
    git gel 3 günde bir maç

• Bu operasyonun şike operasyonu olmadığı aşikar bunu herkes biliyor ama bazıları kabul ediyor bazıları etmiyor

Eğer yeniden yargılanma olursa adalet yerini bulmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

@!sTaNbLuE

**ek olarak**

uefa kurallarında şike yapmış olduğuna dair de kesin kanıt aranmaz, kuvvetli şüphe varsa hatta sen şike yapmamışsan sadece ama sadece teşebbüs etmiş buna göre hareket etmiş dahi olsan uefa ceza kesiyor.

oysa üstte belirtiğim aziz yıldırım ın kendi kişisel davası olan ceza davasında, ceza için kesin kanıtlar lazım.

yani ortada zihniyete bak muahahah zuhahahah ahahahahaha falan gibi bir durum yok.

hukuk var, hukukun ilkeleri var. ben bu doğrultuda yorum yaptım ve yukarıda belirttiğim 2. maddedeki itirazın da bence haklı olduğunu ifade ettim.
    ama sizin de bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor.

Tamam iste bende ondan bahsediyorum.sen beni anlamiyorsun ki.Aziz aklanmasi icin herseyin (yeniden yargilamada ) duzmece oldugu ispatlanmasi lazim.Eger olurda(imkansiza yakin ama rte cemaat kavgasi cok buyudu hersey beklenir rte den.bkz genel kurmay baskanimiz) yeniden yargilama oldugunda tapelerin kesip bicme oldugu , yalan dolan vs oldugu cikar ve aziz aklanirsa nolur diyorum ? O yuzden sana diyorum aziz aklanirsa bizi her turlu dogrudan etkiler diye.Cunku hakkinda ki butun iddialar perte cikmis durumda olacak ve hem ceza hem spor hukukunda aleyhimizde bisey cikamaz.Geriye dogru her turlu etkiler lehimize.

Sende buna karsilik azizi baglar sizi baglamaz uefa iplemez demisin en basta ama son paragrafinda tazminat hakkin dogar diyorsun.

Ayrica aziz en basindan beri sike yapmadik diyor.nereye iddiasi yok ? Daha adamin ne dediginden haberin yok kesin hukumle konusuyorsun.

yeniden yargılanma telebi ancak yargılamadaki usulsüzlük unsurlarının varlığı veya bu unsurların ciddi şüphelerinde talep edilir.
    ben suçsuzum yheaa deyip yeniden yargılama talep hakkı yoktur. hakimin bu kararına ancak temyize götürebilirsin o kadar.
    ancak bireysel haklarının ihlalinde iç hukuk yollarını tüketerek anaysa mahkemesine gidebilirsin ki a.yıldırım bu dava da
    "ben savunma hakkımı düzgün kullanamadım" ve "bana kanuni olmayan delillerle suç isnat ettiler" diyerek bu başvuruyu yaptı.
    yani bu itirazlar dışındaki şeyler göz önüne alınmayacak. en azından başka bi itiraz gelmedikçe resen başka şeylere bakmayacaklar.

hadi senin dediğin gibi oldu
    aziz yıldırım yeniden yargılandı ve suçsuz bulundu. bu demek değil ki o tapeler falan gerçek değil.
    sadece cezalandırmaya yetersiz delil denip atılır ve a. yıldırım ya serbest kalır ya da cezası indirilir.
    ki ifade ettim uefa aslında sen şike yaptın mı yapmadın mı ona bile bakmıyor, teşebbüs bile suç uefa kurallarında.
    yani varsın aslında şike olmasın

hadi senin dediğin gibi oldu 2.
    o tapeler falan paso düzmece çıktı (ki bunla ilgili bilirkişi incelemesi talep edilecek vs ama aziz yıldırım hiç böyle bir şey gündeme getirmedi hep daha önce söylediğim 2 hususun üstünde durdu)
    ancak o zaman uefadan tazminat talep edebilirsin. ama dediğim gibi bu yönde bi itiraz gündemde değil. savcı da resen bunu talep etmez diye düşünüyorum.

sonuca gelirsek, aziz yıldırımın fb dergisine vs verdiği "ben şike yapmadım" demeçleri benim için bir şey ifade etmiyor. ben açarım itirazlar hangi hususlarda yapılmış ona bakarım.
    biz çok gördük dışarda atıp tutan hakim karşısında hiç bir şeyi dile getirmeyen, getiremeyen, gerek görmeyen zatları. yani kafamdan uyduruduğum bir şey yok, ben her gün geçip aziz yıldırım demeci takip edemem, açar mahkemeye ne itiraz etmiş ona bakarım. bence siz de öyle yapın. adam size her gün başka konuşabilir önünde engel mi var. tv gazete dergi emrine amade

benim şahsi düşüncemi soracak olursanız, ben yeniden yargılama yapılacağını ve aziz yıldırım a isnat edilen suçların bazılarının kanıt yetersizliğinden düşeceğini bazı cezalarının kalacağını düşünüyorum.
    ama dediğim gibi bu karar demek değil ki ortada şike yok. sadece mevcut deliller şikeye ceza vermeye yetmediğinden ceza düşer o kadar. (mevcut delillerin uefa da her türlü cezaya yettiğini bir kez daha belirteyim ben, sonra mahkeme cezayı kaldırınca uefa yollarına düşmeyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Deliller yok edilmezse, her yıl yeniden yargılansa da fark etmez.

Şike suçu ve deliller sabit ve nettir.

Süreci uzatmak ve oy kaybını en aza indirmek için yapılan bir olaydan ibarettir şuan ki gündem.

kardeş delil nerde hani? gastelerde çarşaf çarşaf yayınlayacağız dedikleri deliller nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

19 kişi eksilemiş mesajımı. Yetmez yetmez devam edin.

Git kendi bölümüne

Buralar da bizden sorulur :)

Formana siyanür sürmüştüm sen hala neden hayattasın?

çok yakıştı formam, kesene bereket

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Süreci uzatmak ve oy kaybını en aza indirmek için yapılan bir olaydan ibarettir şuan ki gündem.

kardeş delil nerde hani? gastelerde çarşaf çarşaf yayınlayacağız dedikleri deliller nerde?

Tarlalar, imamlar, paralar, maç öncesi para verilip alınan ve maç sırasında sakatım diyip oynamayanlar, 1 maçta 3 penaltı yaptıran takımlar, daha neler neler.

Fanatiksiniz anlıyoruz kabullenemiyorsunuz da, 2010/2011 sezonunda, net bir çok maçta şike yapılmıştır, teşvik verilmiştir. Yeniden yargılama 30 defa da yapılsa, o sezon Dünya futbol tarihinin şike rekoru kırılmıştır.

2010/2011 yargı dediğiniz kurumun kararlarını bir araştır istersen. Vergini önce öde sonra gel konuş burada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

quote:

quote:

Tarlalar, imamlar, paralar, maç öncesi para verilip alınan ve maç sırasında sakatım diyip oynamayanlar, 1 maçta 3 penaltı yaptıran takımlar, daha neler neler.

Fanatiksiniz anlıyoruz kabullenemiyorsunuz da, 2010/2011 sezonunda, net bir çok maçta şike yapılmıştır, teşvik verilmiştir. Yeniden yargılama 30 defa da yapılsa, o sezon Dünya futbol tarihinin şike rekoru kırılmıştır.

2010/2011 yargı dediğiniz kurumun kararlarını bir araştır istersen. Vergini önce öde sonra gel konuş burada.

Vergi ödememek ile hırsızlık aynı kapsamda değildir.

Birisi adi suçtur, diğeri tamamen normal bir olaydır. Doğru mudur? Elbette değildir.

Ayrıca vergi olayı yalanlanmıştır.

GS Store'ye bugün gidip ürün aldığında fiş/fatura kesilmiyor mu? Kesiliyor.

TT Arena'da maç bileti satılırken fiş kesiliyor mu? Kesiliyor.

Galatasaray'da vergisini ödeyen bir kuruluştur.

Şike ve teşvikden hüküm giymiş AY'nin medyasının şike olayını unutturmak için yaptırdığı haberlere, suçunu başka türlü savunamayan sizlerin tek tesellisi yalan haber olan vergidir.

2010/2011 sezonunda şike yapılmıştır, bunu ister kabul edin ister kabul etmeyin. O sezon şike yapıldığına dair yurt dışı kaynaklı kurumlarda şike suçunu onaylamışlardır.

Daha da konuşmayacağım, hakaret içerikli ve emir vâri tarzda cevaplar vermezseniz sevinirim.

Vergi kaçırmayı yasallaştırmışsın. Tebrik ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

quote:

quote:

Vergi ödememek ile hırsızlık aynı kapsamda değildir.

Birisi adi suçtur, diğeri tamamen normal bir olaydır. Doğru mudur? Elbette değildir.

Ayrıca vergi olayı yalanlanmıştır.

GS Store'ye bugün gidip ürün aldığında fiş/fatura kesilmiyor mu? Kesiliyor.

TT Arena'da maç bileti satılırken fiş kesiliyor mu? Kesiliyor.

Galatasaray'da vergisini ödeyen bir kuruluştur.

Şike ve teşvikden hüküm giymiş AY'nin medyasının şike olayını unutturmak için yaptırdığı haberlere, suçunu başka türlü savunamayan sizlerin tek tesellisi yalan haber olan vergidir.

2010/2011 sezonunda şike yapılmıştır, bunu ister kabul edin ister kabul etmeyin. O sezon şike yapıldığına dair yurt dışı kaynaklı kurumlarda şike suçunu onaylamışlardır.

Daha da konuşmayacağım, hakaret içerikli ve emir vâri tarzda cevaplar vermezseniz sevinirim.

Vergi kaçırmayı yasallaştırmışsın. Tebrik ediyorum.

Hukuki olarak sıkıntılı mesaj atıyorsunuz.

Galatasaray vergi kaçırmıyor ve bunu resmi siteden açıklayıp, yalan haberlerin olduğunu duyurdu.

CL'ye katılıyoruz diyip borsa'da tavan yapıp, daha sonra yine banka kredisi ödemesinin son günü UEFA şike dosyasını kapattı diye yalan haber yaptırıp borsada deli gibi kâr yapıp o gelen parayla banka kredisini kapattınız ve borsa spekülasyonu yapıyorsunuz diyor muyum ben size? Diyemem çünkü hukuki olarak sıkıntı çıkarır.

Bende resmi açıklama yapayım mı.? Belki ödediğim fazla vergiler geri verilir.

• 32736462515674. timsah konusu Hala bu adamların yalanlarına, algı operasyonlarına inananlar var.Başlık bile algı operasyonunun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.Sanki bu davada Fenerbahçe yargılandıda tekrar yargılanacak.Hala bu adamların her söylediğine inanırsanız daha çok timsaha gelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şike yapmak hırsızlıktır, vergi ödememek normal bir şeyir diyen insanlarla tartışıyorsunuz. Bırakın kafalarında ne varsa onu yaşasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

Eğer mahkemece bir yeniden yargılanma olacaksa bu Fenerbahçe için değil aziz yıldırım için olacak. Mahkeme zaten fenerbahçe yi hiç yargılamadı ki, orada sanık aziz yıldırım.
    siz mahkemenin gerekçeli kararında "hiç fenerbahçe şöyle şike yapmıştır böyle maç ayarlamıştır" sözlerine şahit oldunuz mu? -yok
    hem iddianame hem gerekçeli karar hep aziz yıldırım adına.
    fenerbahçe sadece tff uefa ve cas tarafından sorgulanıp cezalandırılabilir. (ki öyle oldu)

burdan nereye geliyorum,
    mahkemenin yeniden yargılaması ve hatta bunun ötesinde sonradan aziz yıldırımın cezasını kalkması fb için "uefa tff cas nezninde" bir değişikliğe sebep olmaz.
    çünkü onların yargılama ve ceza verme şekilleri hep kendine özgü, mahkemenin vermiş olduğu kararlar onları bağlamaz "bağımsız, özerk yapı" olarak geçerler zaten.

bu yüzden FENERBAHÇE YENDİDEN YARGILANACAK yanlış bir başlık ve söylem. işte bunlar hep aziz yıldırım ve tayfasının algı operasyonu. malesef sizin için bir şey değişmeyecek.

Arkadaşım siz hiç mi düşünemiyorsunuz ? O zaman Aziz Yıldırım şike suçundan yargılandı Fb de ceza aldı.O zaman FB mi şike yaptıda ceza aldı ?

Bazılarıda emir verilen talimat diyorlar aklanırsak bu sefer çok güvendikleri adalete ne gelirse söylerler çünkü onlar için adalet değil FB nin aşağıya çekilmesi esas olan şuan ÖYM nin verdiği kararlar kendisi gibi yok hükmündedir.Bütün davalar yeniden görülüyor o mahkemenin . Bu senaryoyu yazanlar aklandığımız takdirde olacaklardan korktuğundan kaypaklığa başvuruyor.Bu daada aklanırsak hiçbir bahaneleri kalmayıp rezil olacaklar.Aklanırsak Ts ye ve UEFA ya tazminat açıldığında göreceğim sizi.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    galatasaray vergisini ödeyen kuruluş ise bu acıklama niye var kapta

24.03.2014 ve 07.04.2014 tarihlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamalarımızda bahsedilen konu ile ilgili olarak, tarafımıza toplam 54.340.834,41 TL tutarında vergi aslı tarhiyatı yapılmış, 69.247.963,90 TL tutarında da vergi ziyaı cezası kesilmiş ve bununla ilgili ihbarnameler tebellüğ edilmiştir. Şirketimiz yasal süresi içinde Merkezi Uzlaşma sürecini başlatmak için gereken başvuruları yapacaktır.
  • yeniden ve adil yargılama sonucu fener aklanmayacak. yanında 3 5 kulüp daha gidecek. aziz yıldırımın da yattığı hapis miktarı yeterli görülüp hapse girmeyecek. 3 yıl sonra sıfırdan başlarlarsa böyle olacak. uefa konusunda da pek içaçıcı düşünmüyorum. bizim ülkeyi pek takmıyorlar. kafalarına göre ceza veriyorlar.
    mesela madem fener gidemedi onun yerine başkası gitseydi. madem onun yerine kimse gidemedi ülke puanını da 5 yerine 4 e bölselerdi.

bir galatasaraylı olarak kendime de takımıma da fenerbahçeye de ligime de tüm taraftarlara da üzülüyorum. nereye baksak boş bir lig ve kukla başkanlar var. galatasaraylı çıkıyor siz şike yaptınız diyor. sanki forumdaki adam yapmış. fenerli çıkıyor siz vergi çaldınız diyor. sanki ben mi çaldım vergiyi. bana ne. şike yapan herkes hapse girsin. vergi kaçırmışsa da yediği para zıkkım olsun. tüm paralarına el konsun her kimse.

• Hadi hayırlı olsun

• Fener kazanana kadar bu yargılama adil olmayacak kanımca. Ama kazandıkları gün adalet yerini bulmuş olacak.Tıpkı hakem hataları için basın toplantısı düzenleyip bir sonraki maçı hakem hataları ile kazanmaları gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.