Şimdi Ara

SON DAKİKA:FENERBAHÇE YENİDEN YARGILANACAK! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Doğru mu değil mi belli değil.. Ama Fenerbahçe'nin hisseleri şuan yükselişte...
    Pis bir koku geliyor burnuma ama hayırlısı..

yanlış.
    çöpler kaldırılıyor pis koku dağılıyor,
    maskeli koalisyonunun üyeleri kapana kısılmış akrep modundalar.

Borsayla ilgili bir şey çıkarsa şayet o pis kokulu çöpte bogulursunuz inşallah

borsa işleri gsden sorulur, kokuları en iyi o bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

Eğer mahkemece bir yeniden yargılanma olacaksa bu Fenerbahçe için değil aziz yıldırım için olacak. Mahkeme zaten fenerbahçe yi hiç yargılamadı ki, orada sanık aziz yıldırım.
    siz mahkemenin gerekçeli kararında "hiç fenerbahçe şöyle şike yapmıştır böyle maç ayarlamıştır" sözlerine şahit oldunuz mu? -yok
    hem iddianame hem gerekçeli karar hep aziz yıldırım adına.
    fenerbahçe sadece tff uefa ve cas tarafından sorgulanıp cezalandırılabilir. (ki öyle oldu)

burdan nereye geliyorum,
    mahkemenin yeniden yargılaması ve hatta bunun ötesinde sonradan aziz yıldırımın cezasını kalkması fb için "uefa tff cas nezninde" bir değişikliğe sebep olmaz.
    çünkü onların yargılama ve ceza verme şekilleri hep kendine özgü, mahkemenin vermiş olduğu kararlar onları bağlamaz "bağımsız, özerk yapı" olarak geçerler zaten.

bu yüzden FENERBAHÇE YENDİDEN YARGILANACAK yanlış bir başlık ve söylem. işte bunlar hep aziz yıldırım ve tayfasının algı operasyonu. malesef sizin için bir şey değişmeyecek.

Aziz ne icin yargilaniyor ? Sike , tesvik , orgut.Sike ve tesvigi yapip kim ceza aldi ? FB.uefa ve cas aziz ve tayfasindan savunma alip bize ceza yapistirmadi mi ? Sahislara da cezayi verecegiz demedi mi ? Dedi.

E o zaman hangi akla ve hizmetle fb yi ilgilendirmez dersiniz ? Ulen sike ve tesvigi yapan takim olarak kayitlara gectik aziz yuzunden.Fb canli organizmami ki sike yapacak Aziz yapti biz ceza aldik.Senin dedigin gibi olsaydi sadece aziz ceza alirdi biz degil.

O yuzden yeniden yargilama olursa dogrudan bizide etkileyecek sadece azizi degil.He , aziz yargilancak aklanirsa el kol sallayarak gezcek ama fb aldigi cezayla kalcak sikeci olcak oldu zihniyete bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabri'nin orta sahada beklediği karar. Bu kararı beklememiştik. AKP hükümetinin aldığı kararlara boyun eğen rantcıları konuda görmek mümkün.
  • cardozo vurdu gold oldu
  • 19 kişi eksilemiş mesajımı. Yetmez yetmez devam edin.
  •  SON DAKİKA:FENERBAHÇE YENİDEN YARGILANACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

19 kişi eksilemiş mesajımı. Yetmez yetmez devam edin.

Git kendi bölümüne
  • quote:

+ vermemizi mi bekliyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Git kendi bölümüne

Buralar da bizden sorulur :)

Formana siyanür sürmüştüm sen hala neden hayattasın?

• nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Eğer mahkemece bir yeniden yargılanma olacaksa bu Fenerbahçe için değil aziz yıldırım için olacak. Mahkeme zaten fenerbahçe yi hiç yargılamadı ki, orada sanık aziz yıldırım.
    siz mahkemenin gerekçeli kararında "hiç fenerbahçe şöyle şike yapmıştır böyle maç ayarlamıştır" sözlerine şahit oldunuz mu? -yok
    hem iddianame hem gerekçeli karar hep aziz yıldırım adına.
    fenerbahçe sadece tff uefa ve cas tarafından sorgulanıp cezalandırılabilir. (ki öyle oldu)

burdan nereye geliyorum,
    mahkemenin yeniden yargılaması ve hatta bunun ötesinde sonradan aziz yıldırımın cezasını kalkması fb için "uefa tff cas nezninde" bir değişikliğe sebep olmaz.
    çünkü onların yargılama ve ceza verme şekilleri hep kendine özgü, mahkemenin vermiş olduğu kararlar onları bağlamaz "bağımsız, özerk yapı" olarak geçerler zaten.

bu yüzden FENERBAHÇE YENDİDEN YARGILANACAK yanlış bir başlık ve söylem. işte bunlar hep aziz yıldırım ve tayfasının algı operasyonu. malesef sizin için bir şey değişmeyecek.

Aziz ne icin yargilaniyor ? Sike , tesvik , orgut.Sike ve tesvigi yapip kim ceza aldi ? FB.uefa ve cas aziz ve tayfasindan savunma alip bize ceza yapistirmadi mi ? Sahislara da cezayi verecegiz demedi mi ? Dedi.

E o zaman hangi akla ve hizmetle fb yi ilgilendirmez dersiniz ? Ulen sike ve tesvigi yapan takim olarak kayitlara gectik aziz yuzunden.Fb canli organizmami ki sike yapacak Aziz yapti biz ceza aldik.Senin dedigin gibi olsaydi sadece aziz ceza alirdi biz degil.

O yuzden yeniden yargilama olursa dogrudan bizide etkileyecek sadece azizi degil.He , aziz yargilancak aklanirsa el kol sallayarak gezcek ama fb aldigi cezayla kalcak sikeci olcak oldu zihniyete bak ya

işte hukukta öyle olmuyor sizin açınızdan düşünecek olursak keşke olsa ama bak mesela aziz yıldırım neden yeniden yargılama talep ediyor?
    1) savunmamı yeteri kadar yapamadım
    2) deliller hukuka aykırı yollardan elde edildi, bu yüzden hakimin bunları dikkate almaması lazım.

yani ben suçsuzum vs gibi bi iddiası yok. neyse konumuz o değil.. biz şu 2 bulgu üzerinden konuşacak olursak,

1. yi bilmiyorum mahkemede yoktum, hakim nasıl dinledi etti bilemeyecem.

2. ye gelirsek.. evet bu önemli. bence de deliller hukuki yollardan elde edilmemiştir ve bu yüzden değerlendirme içinde tutulamaz.

AMA...
    hangi davada değerlendirmede tutulamaz???

aziz yıldırım ın davası bir ceza davasıdır. evet aynen öyle.. o tapeler vs usulsüz yollardan elde edilmişse adam haklı, hakim bunlara bakıp ceza biçemez. (bence usulsüz delil elde edimi var)

AMAAAA..
    Fenerbahçe yi ilgilendirecek olan asıl davalar uefa cas tff neznindeki davalardır.

Ve ne yazık ki bu kurumlar deliller usulsüz mü elde edilmiş, delil olarak sadece tape mi varmış falan filan bunlara bakmaz.
    Bunlar ceza hukukunun ilgilendiği ilkelerdir. Oysa bu kurumlar özerk yapılardır.
    Uluslararası statüde kendi kurallarını uygularlar, senin ülkendeki hukuka bakmaz ve onun nasıl uygulandığına bakmazlar.
    Örneğin, bizim ülkemizde şike yasal olsa ve kulüpler habire şike yapsalar uefa çıkıp "Aaaa sizde şike yasalara uygun mu iyi o zaman ceza vermiyim ben size" demez.

Sonuca gelirsek, aziz yıldırımın öne sürdüğü iddialar dibine kadar doğru da olsa, uefa ve ona bağlı tff için bir önem taşımıyor.

Haa ancak şöyle olursa ki yarın yeni bi belge çıkar şikenin yapılmadığı kesinlikle açık seçik ortaya çıkarsa o zaman ancak geriye dönük tazminat hakkınız doğabilir.
    Ama ortada buna delalet eden bir söylenti bulgu vs yok sadece yukarıda söylediğim 2 hususta itiraz var ve bunların uefa tff gibi kurumları ilgilendirmediğini de zaten ifade ettim

• @!sTaNbLuE

**ek olarak**

uefa kurallarında şike yapmış olduğuna dair de kesin kanıt aranmaz, kuvvetli şüphe varsa hatta sen şike yapmamışsan sadece ama sadece teşebbüs etmiş buna göre hareket etmiş dahi olsan uefa ceza kesiyor.

oysa üstte belirtiğim aziz yıldırım ın kendi kişisel davası olan ceza davasında, ceza için kesin kanıtlar lazım.

yani ortada zihniyete bak muahahah zuhahahah ahahahahaha falan gibi bir durum yok.

hukuk var, hukukun ilkeleri var. ben bu doğrultuda yorum yaptım ve yukarıda belirttiğim 2. maddedeki itirazın da bence haklı olduğunu ifade ettim.
    ama sizin de bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor.
  • Aziz y. servetini veriyor heralde tayyibe yoksa tayyip kolay kolay yenıden yargılatmaz
  • Yanlis yanlis konusmayin, devlet tapeler sike yapildigi izlenimi uyandiracak sekilde kisaltildi demedigi sürece UEFA cezayi geri almaz. UEFA icin kayitlarin varligi yetiyor, Fenerbahce zaten UEFAdan sike yaptigi icin degil 4 macta sikeye tesebbusten ceza aldi.
  • Ne büyük tesadüf!

quote:

"Şike davası yeniden mi görülecek?", yoksa "Aziz Yıldırım yeniden cezaevine mi girecek?" Bu iki sorunun cevabını verecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde garip bir evrak krizi yaşandı. Heyette yer alan kadın hakim Fatma Altun Şahin’e ait bazı evraklar adliye koridorunda bulundu.

"Odaya girildi" şüphesi

Savcının mütalaasının ardından 'Şike' davasına ilişkin kararı vermek üzere İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ile Fatma Altun Şahin odalarında çalışmaya başladı.

Sabah saatlerinden itibaren odalarında çalışmaya başlayan mahkeme heyetinin çalışmasını ortaya çıkan ‘evrak krizi’ böldü. Adliyenin temizlik görevlisi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Fatma Altun Şahin’e ait evrakları adliyenin koridorundaki bir masanın kenarında buldu. Temizlik görevlisi evrakları mahkemenin memurlarına iletti. Memurlar söz konusu evrakların hakim Şahin’e ait olduğunu gördü. Hakim Şahin durumdan haberdar edildi. Temizlik görevlisine evrakları nerede bulduğu soruldu. Temizlik görevlisinin evrakları bulduğu yeri göstermesi üzerine mahkeme heyeti durumu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fehmi Tosun mahkemenin bulunduğu birinci kata geldi. Adliyenin güvenliğinden sorumlu müdürler de aynı kata çağırıldı. Hakim Şahin evrakın odasında olması gerektiğini, dışarıda bulunmasının olağan olmadığını, odasına birisinin girmiş olabileceğini belirtti.

Başsavcı Tosun, hakimin odasını ve evrakların bulunduğu masayı gören kameraların incelenmesi talimatını verdi. Şu ana kadar yapılan incelemede evrakların odadan nasıl çıktığı belirlenemedi. İncelemeler devam ediyor.

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/sike-davasinda-evrak-krizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Senin benim verdigimiz oylarin adresi belli ama digerlerinin oylariyla secim kazaniyor bu insanlar. Iste bu insanlar bu seyleri onemsiyor... O kadar fanatik varki siz kendi dusuncelerinizi genele vuruyorsunuz ama sizin o geneliniz muhalefet oluyor.

Ayrica ben konu ile ilgili olumlu yada olumsuz gorus bildirmiyorum farkettiyseniz ben bu tarz seylerin devamli birseyler icin kullanildigini soyluyorum... Benzer durum yerel secimlerde de oldu.

Sen ve benim gibilerden çok var ancak oyların bile adaletli sayılmadığı bir ülkede yaşıyoruz malum kediler bir çok kentte elektrikleri kesti...

kazanılacak çoğu yer kaybedildi. bu iktidar seçimle geldi ama seçimle gitmeyeceği belli

o yüzden böyle şeylere ( vergi affı,yargılanma vs) aklı başındaki çoğu insan kanmaz...

Yalnız Not düşmek istiyorum kediler bir çok kentte elektrik kesti dediğiniz İlleri Akp kazanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ne büyük tesadüf!

quote:

"Şike davası yeniden mi görülecek?", yoksa "Aziz Yıldırım yeniden cezaevine mi girecek?" Bu iki sorunun cevabını verecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde garip bir evrak krizi yaşandı. Heyette yer alan kadın hakim Fatma Altun Şahin’e ait bazı evraklar adliye koridorunda bulundu.

"Odaya girildi" şüphesi

Savcının mütalaasının ardından 'Şike' davasına ilişkin kararı vermek üzere İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ile Fatma Altun Şahin odalarında çalışmaya başladı.

Sabah saatlerinden itibaren odalarında çalışmaya başlayan mahkeme heyetinin çalışmasını ortaya çıkan ‘evrak krizi’ böldü. Adliyenin temizlik görevlisi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Fatma Altun Şahin’e ait evrakları adliyenin koridorundaki bir masanın kenarında buldu. Temizlik görevlisi evrakları mahkemenin memurlarına iletti. Memurlar söz konusu evrakların hakim Şahin’e ait olduğunu gördü. Hakim Şahin durumdan haberdar edildi. Temizlik görevlisine evrakları nerede bulduğu soruldu. Temizlik görevlisinin evrakları bulduğu yeri göstermesi üzerine mahkeme heyeti durumu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fehmi Tosun mahkemenin bulunduğu birinci kata geldi. Adliyenin güvenliğinden sorumlu müdürler de aynı kata çağırıldı. Hakim Şahin evrakın odasında olması gerektiğini, dışarıda bulunmasının olağan olmadığını, odasına birisinin girmiş olabileceğini belirtti.

Başsavcı Tosun, hakimin odasını ve evrakların bulunduğu masayı gören kameraların incelenmesi talimatını verdi. Şu ana kadar yapılan incelemede evrakların odadan nasıl çıktığı belirlenemedi. İncelemeler devam ediyor.

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/sike-davasinda-evrak-krizi

Böyle bişey varsa kemarelarda mutlaka tespit edilir orası dingonun ahırı değil öyle girip görünmeden çıksın.

• quote:

@!sTaNbLuE

**ek olarak**

uefa kurallarında şike yapmış olduğuna dair de kesin kanıt aranmaz, kuvvetli şüphe varsa hatta sen şike yapmamışsan sadece ama sadece teşebbüs etmiş buna göre hareket etmiş dahi olsan uefa ceza kesiyor.

oysa üstte belirtiğim aziz yıldırım ın kendi kişisel davası olan ceza davasında, ceza için kesin kanıtlar lazım.

yani ortada zihniyete bak muahahah zuhahahah ahahahahaha falan gibi bir durum yok.

hukuk var, hukukun ilkeleri var. ben bu doğrultuda yorum yaptım ve yukarıda belirttiğim 2. maddedeki itirazın da bence haklı olduğunu ifade ettim.
    ama sizin de bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor.

Tamam iste bende ondan bahsediyorum.sen beni anlamiyorsun ki.Aziz aklanmasi icin herseyin (yeniden yargilamada ) duzmece oldugu ispatlanmasi lazim.Eger olurda(imkansiza yakin ama rte cemaat kavgasi cok buyudu hersey beklenir rte den.bkz genel kurmay baskanimiz) yeniden yargilama oldugunda tapelerin kesip bicme oldugu , yalan dolan vs oldugu cikar ve aziz aklanirsa nolur diyorum ? O yuzden sana diyorum aziz aklanirsa bizi her turlu dogrudan etkiler diye.Cunku hakkinda ki butun iddialar perte cikmis durumda olacak ve hem ceza hem spor hukukunda aleyhimizde bisey cikamaz.Geriye dogru her turlu etkiler lehimize.

Sende buna karsilik azizi baglar sizi baglamaz uefa iplemez demisin en basta ama son paragrafinda tazminat hakkin dogar diyorsun.

Ayrica aziz en basindan beri sike yapmadik diyor.nereye iddiasi yok ? Daha adamin ne dediginden haberin yok kesin hukumle konusuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.