Şimdi Ara

Son dakika Galatasaray Tudor ile yollarını ayırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takimi tanimayan yabanci bir hoca gelirse Dursunu da götürür yaninda. Yerli hocalardan 3 alternatif var Fatih Terim Yilmaz Vural ve Ersun Yanal. Bence Fatih hoca en dogru hamle olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktas ve fenerbahcenin oynadigi futbolla galatasarayin oynadigi futbol ayni mi? Ben sahada futbol gormek istiyorum. Besiktas macindaki gibi mac bitsin diye dua etmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Tudor başarısız ise aykutta şenol güneşte başarısız birbirine yakın puandalar adam ne yapacak uzaya mı çıkaracaktı takımı

Olaya böyle bakarsanız çok yanılırsınız, Hamzaoğlu içinde aynı saçmalık dillendirildi. Adam 3 kupa aldı, neden eleştiriliyor denildi. Çünkü taraftar Şampiyonlar liginde dağılacağımızı anladı fakat Hamza hoca yoluna kimseyi iplemeden devam etti ve sonuç ortada...

Tudor içinde aynı mevzular geçerli, belli bir puanı topladık lakin kimse geleceğe umutla bakamıyor.
  • kötü oldu bu ya
    ihtiyacımız vardı tudor reise, neyse gs'li kardaslarımızı twitter'da gaza getirip yeni boş bi hoca için yönlendirme zamanı

twitter'a bakıp hoca alan takımı yine twitter üzerinden yönlendirmek
  • Galatasaray'ın mahvetti dursun,

1- şampiyonluk potasında jor kovdun takımı şampiyonlar ligine gitmesini engelledin belki de . Jor t.d transfer yapmadın saçma sapan adamlar adamlari aldın bunu oynat dedin.

2- tudor denen .... Bruma gibi takım yıldızıni kadro dışı bıraktı ses cikarmadin.

3- osturdens adını bile yazamadigimiz takıma elendik tudoru kovmadin...

4- ne zaman 3 lu defada donsek puan kaybettik hocaya sen ne yapıyorsun ne saçmalıyorsun diyip kovmadin

5- 8 puan farkı varken geçildik şimdi kov ..

Dursun seninde kovulmak lazım ama..

T.d adayım yılmaz Vural... FT falan istemiyorum..

• Haydaaaeaeaea.

Son yillarin en basarili galatasaray teknik direktorune ihanettir bu yapilan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor'dan dolayı belki diğer branşlar göze çarpmıyor fakat basketbol bitik, voleybol aynı hatta geriye gitti diğer branşlarda zaten gelişme yok. Erman Kunter denen şahıs da istifaya zorlanmalı ya da kovulmalı.
  • Sorun büyük.

Tudor sadece ufak bir parçasıydı, sorun iş bilmez düşük vizyonlu yönetimde.

Fatih Terim gelmediği sürece diğer gelenlerle ilk 3’e giremez GS. Madem Terim gelmeyecek, Tudor’la sezonu kapatın.

Bu yönetimle ha Tudor, ha FT dışında gelen.

Son yıllarda sadece futbol değil, diğer branşlarda da GS çok geriledi. Sebep belli, yönetim.

• Fatih Terim için tam zamanı zaten devre de bitti ama FT'nin sezon sonu geleceğini düşünüyorum.

• twitle gelen

unlike ile gider.

Bu kadar basit.

Galatasaray taraftarı istedi diye geldi, o istedi diye gidiyor. Bence GS teknik direktör aramasın, kondisyoner ve antrenör yeter onlara

Sosyal medyadan ilk 11 i ve transferi yapsınlar taraftarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Tudor başarısız ise aykutta şenol güneşte başarısız birbirine yakın puandalar adam ne yapacak uzaya mı çıkaracaktı takımı

Fatih terimi alip sahada fatih terim oynayacakmis.

Hala anlamadilar gsdeki oyuncularin ise yaramadigini. Belki bir yada iki oyuncusu var.

• Ayhan Akman da gönderilmeli

• Bi milli takım, bi GS. Yıllardır sıra hiç bozulmuyor. Terim lobisi çalışıyor.
  • Ersun Yalak gelmesin de kim gelirse gelsin

• Tudor'un bileti östürük faciasından sonra kesilmeliydi. Bu takıma elenmenin hiçbir mazereti olamaz. Koca takım ligin yarısının bitimine geldi bir maç 3'lü defans çıkıyoruz. Bir maç 2 forvet çıkıyoruz. Bir maç kanatsız sistem ile çıkıyoruz. Koca takımın daha dizilişi yokken oyuncular hiçbir pozisyona adapte olamadı. Bunlarda maç içinde yapılmak istenen dinamikleri etkiledi.

Bakmayın ligin ilk başlarındaki iyi performansa. Oyuncu kalitesi farkı ile oldu. Dün kanatlı sistem ile oynuyoruz ilerde Gomis tek başına kalmış 3 defans içinde kanatlar içe katetmek yerine hala çizgiye iniyor. İçeride adam yokken çizgiye neden iniyorsun? Duvar olup içe gir. Ama yok Tudor tembih etmiş belli. Neyse kurtulduk iyi oldu.

Bende Terim beklentisi içerisindeyim ama yönetim içindeki Terim karşıtı bolken geleceğini düşünmüyorum. Ersun diğer tercih olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Ersun Yalak gelmesin de kim gelirse gelsin

Valla bana kalırsa, kadro tam onun taktiğine uygun.Bakma Trabzondaki yapı ona göre değildi ve oyuncular net olarak onu göndermek istedi.Ersun hoca antreman methodları dolayısı ile oyuncular tarafından istenmeyen adam.Bizde gitmesindeki sebepte volkan ve çetesiydi.

Tek devrede sizi şampiyon yapıp, sonra göndermeniz gereken bir hoca o.
  • Bosna hersek milli takımını kabul etmemesinin sebebi galatasaraydır fatih terim bugun yarın geçer gs nin başına şuan tam istediği bir ortam var fatih hocanın lig bitmemiş kafaya oynuyosun devre arası geliyor ve sakat yada cezalı adamın yok ve son maçın türk telekomda herkesi gaza getirmel için fazlasıyla yeterli bir atmosfer var

Göstepe maçına ft ile çıkıp yendiğin an devre arası tüm topçuları öttürür siz merak etmeyin şuan ki kadroya iki takviye ile fikstüründe yardımı ile toz duman olur ortalık bence mantıklı bir hareket oldu

Tudor kendi sacmalıkları ile bu hale getirdi dinamo gibi top oynayan takım deplasmanda sindi entresan bi şekilde

Fatih hoca gelir göztepeye saplanır devre arası takviye bam bam bam.

• sorunun teknik direktörlerde değil de bu çapsız yönetimde olduğunu daha ne zaman anlayacaksınız ?

florya ve riva'yi rezil etmek , avrupa şampiyonu olmuş basketbol takımını 3. lig seviyesine çekmek , diğer tüm branşlarda gözle görülür başarısızlıklar...

galatasaray spor klübünden bahsediyoruz beyler...

kolay değil böyle yönetmek. sonra guardiola'yı takımın başına getirsen ne yazar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Aynen Vitor Pereira hocam boştayken niye bu kadar beklediler değil mi? Kaptırdık başarı abidesini.

Lord Joker'den ben de Vitor konusunda nefret ederdim, ederim de adam burada haklı yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bu adam nedense Vitor haricindeki konularda mantıklı yorumlar yapıyor.
  • Tudor gitti sırada daha gidecekler var onlar gitmedikten sonra guardiola bile iş yapmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.