Şimdi Ara

Son dakika Galatasaray Tudor ile yollarını ayırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

quote:

quote:

Sampiyonluk potasinda riekerinki kovdu diyorsun bu takim 9 puan farkla lider olmadi mi. Hala 1 puan farkla 2. Değil mi. Manciniyi kovdunuz prandelli geldi onu kovdunuz hamza geldi onu kovdunuz riekerink onu da kovdunuz tudor. Onun da ipi cekildi farkli biseyler denemeye calisti diye. Fm oynamiyoruz veya fifa. Sene basinda imparator tudor bi kac mac toplayamayinca fatih terim gelsin. O da basarisiz olsun bi kac mac onu da yaslanmis isi bitmis diye istifaya cagirirsiniz. Sizin gibi taraftarlar oldukca ne galatasaray ne de turk futbolu bir yerlere gelemez.

riekerinki kovulmasını istemediğimi mesajımda anlayacak zeka parıltısı göstermediğin için ilk 6 ay anne sütü şart..
    tudor ise hayatımda gördüğüm en kötü t.d dür. nedeni mi Albert Einstein bir sözü aklıma geliyor bu hırvat için "Aptallığın En Büyük Kanıtı, Aynı Şeyi Defalarca Yapıp Farklı Bir Sonuç Almayı Ummaktır." 3 lü defans oynadığı her maçta puan kaybeden bir adam....

ha bir de nasıl bir önermeyse sanki futbolu taraftar yönetiyormuş gibi afralar tafralar ...ha bu arada taraftarlar futbolu yönetiyor olsaydı türk futbolu bir yere gelirdi.

Sayin asiri zeka pariltisina sahip arkadas, riekerink kovuldugunda liderle arada 4 puan fark vardi. Suan 1. Riekerinkin kovulmamasi icin gosterdigin gerekce buysa tudorun neyini begenmedin. Einstein guzel soz soylemiste sen ne kadarlik capa sahipsin ki yillarca profesyonel futbol oynamis bir adamdan daha engin bilgilere sahipmis gibi bu adama einsteinin sozuyle aptal diyorsun. Adamin ne yapmaya calistigini bilmiyoruz ayrica 3-4-2-1de cok iyi oynadigimiz bir iki mac var. Zaten feghoulinin yoklugunda ve denayerin formsuzlugu yuzunden o sistem islemedi. Evet taraftarin futbola daha cok girebilmesi turk futbolunu gelistirir. Ama sizin gibiler degil.

Tudora iyi demeye getirecek bir adama bir daha mesaj atmayı düşünmüyorum beni de alıntılamazsan sevinirim.

Önceki mesajım içinde kusura bakmayın.

Man utd kariyerinde ilk 5 sezonda 85 galibiyet 58 maglubiyet alan fergusona bak bu aptal herifi nasil 5 sezon tutmuslar koca kulupte yazik ya(!). Siz bu kafalarla daha cok basari beklersiniz. Oyle kolay degil bu isler hicbir buyuk kulup 15 macta td kovmaz kim olursa olsun. O kadar td nin arkasindan agladiniz hala akillanmadiniz. Capsiz yonetime capsiz taraftar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sampiyonluk potasinda riekerinki kovdu diyorsun bu takim 9 puan farkla lider olmadi mi. Hala 1 puan farkla 2. Değil mi. Manciniyi kovdunuz prandelli geldi onu kovdunuz hamza geldi onu kovdunuz riekerink onu da kovdunuz tudor. Onun da ipi cekildi farkli biseyler denemeye calisti diye. Fm oynamiyoruz veya fifa. Sene basinda imparator tudor bi kac mac toplayamayinca fatih terim gelsin. O da basarisiz olsun bi kac mac onu da yaslanmis isi bitmis diye istifaya cagirirsiniz. Sizin gibi taraftarlar oldukca ne galatasaray ne de turk futbolu bir yerlere gelemez.

riekerinki kovulmasını istemediğimi mesajımda anlayacak zeka parıltısı göstermediğin için ilk 6 ay anne sütü şart..
    tudor ise hayatımda gördüğüm en kötü t.d dür. nedeni mi Albert Einstein bir sözü aklıma geliyor bu hırvat için "Aptallığın En Büyük Kanıtı, Aynı Şeyi Defalarca Yapıp Farklı Bir Sonuç Almayı Ummaktır." 3 lü defans oynadığı her maçta puan kaybeden bir adam....

ha bir de nasıl bir önermeyse sanki futbolu taraftar yönetiyormuş gibi afralar tafralar ...ha bu arada taraftarlar futbolu yönetiyor olsaydı türk futbolu bir yere gelirdi.

Sayin asiri zeka pariltisina sahip arkadas, riekerink kovuldugunda liderle arada 4 puan fark vardi. Suan 1. Riekerinkin kovulmamasi icin gosterdigin gerekce buysa tudorun neyini begenmedin. Einstein guzel soz soylemiste sen ne kadarlik capa sahipsin ki yillarca profesyonel futbol oynamis bir adamdan daha engin bilgilere sahipmis gibi bu adama einsteinin sozuyle aptal diyorsun. Adamin ne yapmaya calistigini bilmiyoruz ayrica 3-4-2-1de cok iyi oynadigimiz bir iki mac var. Zaten feghoulinin yoklugunda ve denayerin formsuzlugu yuzunden o sistem islemedi. Evet taraftarin futbola daha cok girebilmesi turk futbolunu gelistirir. Ama sizin gibiler degil.

Tudora iyi demeye getirecek bir adama bir daha mesaj atmayı düşünmüyorum beni de alıntılamazsan sevinirim.

Önceki mesajım içinde kusura bakmayın.

Man utd kariyerinde ilk 5 sezonda 85 galibiyet 58 maglubiyet alan fergusona bak bu aptal herifi nasil 5 sezon tutmuslar koca kulupte yazik ya(!). Siz bu kafalarla daha cok basari beklersiniz. Oyle kolay degil bu isler hicbir buyuk kulup 15 macta td kovmaz kim olursa olsun. O kadar td nin arkasindan agladiniz hala akillanmadiniz. Capsiz yonetime capsiz taraftar.

Ya alıntı yapma arkadaşim,

Alex Ferguson İskoç Ligi'nde KİMSENİN yapamayacağı yaptı Celtic glasgow Rangers ikilemini bitirdi aberden gibi takımla o ligde aldığı kupalar ile m.united a geldi ve o zaman m.united iyi bir takım değildi , m.united dev yapan adam zaten ya nasıl bir örnek verme.. , Allah aşkına senin gibi bir futbol cahili ile yazışmak istemiyorum , okuduğu inşallah bu sefer anlarsın.

• yazmak istemeyen yazmaz bana sov yapma yazma diyerek. Cok istemiyorsan susacaktin 2. Alintidan sonra. Simdi sen alintilama beni.

• Bjk nin başında bi trabzonlu, trabzonun başında bi bjk li teknik direktör var her iki takımda süper iş yapıyor bizde galatasarayın başına fenevli bi hocamı getirsek acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor'a iyi teknik direktör diyen ağır cahildir

• TURK-ŞAD kullanıcısına yanıt
    mantıklı rıdvan dilmen var mesela konuşan, olabilir :)

• Yazık oldu be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

GS de Fener gibi TD öğütmeye bAşladı. NE kadar yeni yetme varsa getirip takımın başına koyuyorlar, sonra Kurtar bizi Fatih Terim....

Adam gibi parayı basıp, ağırlığı olan bi TD almıyorlar. nerde stajyer var 1 senelik TD var alıyorlar.

Yemin ederim Rikerink ve Tudor un harcadığı zamanı GS başında Yılmaz Vural geçirse, adamın bi şampiyonluğu vardı...

Evet o kadar TD öğüttük şimdi en kötüsünü mü tutacağız? Fatih Terim ve Hamzaoğlu şampiyon oldu kovuldu. Mancini fena değildi ama 1 sene daha şans verilmedi.

Şimdi neye dayanarak bu vasıfsız adama şans vereceğiz? Ortada hiçbir başarı yok. En kovulmayacakları kovduk zaten, şimdi en tutulmayacak adamı mı tutacağız?

Tudor Galatasaray’ın başına gelen en kötü td olabilir. Sezon başında hücum anlayışınız nedir sorusuna “yenenekli oyuncularla gol bir şekilde atılır” dedi. “Futbolda taktiğe ve sisteme inanmam” dedi. Bu laflar zaten ne kadar kalitesiz ve futboldan anlamayan biri olduğunu belli etmişti... juventusta defans oynayan bir adam her maç duran top golü yediriyorsa zaten teknik direktör falan değildir.

hocam, NEDEN GETİRİYORSUNUZ O ZAMAN? hayatında bir takım çalıştırmış ne olduğu belli olmayan bi adamı, onu diyorum zaten, neden GS Rirkerink gibi Tudor gibi vasıfsız , güçsüz adamlara emanet ediyor 110 yıllık klübü? burası Karabük mü? Adanaspor mu? Neyin fantazisi bu? kendi Villas Boas ını mı bulmaya çalışıyorlar? BELHANDA ya verilen parayı bas TD ye, bak neler oluyor... onu diyorum ben de... konunun buraya gelmesi zaten fail.

• Nihayet defolup gitti bela. En başından beri hiç sevmedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.