Şimdi Ara

Son Dakika: Intel ve AMD anlaştı, Intel AMD'ye 1.25 milyar dolar veriyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • size ne intel den amd den 1 er usd düşürüler belki cpu fiyatlarını 200 usd den alıcanız cpu yu 199 usd ye alırsınız,,,konuyu tam olarak anlamamış herhalde millet --rekabet şartlarına uyum- ucuza satılacak anlamına gelmiyor sende ucuza satmıycan bende ucuza satmıycam meselesi ,,
  • Intel için çerez parası bu i7 i5 i3 bu böyle uzar gider.Kullanıcıdan 10 kat olarak geri kazanıcaktır intel kesinlikle.50$ mal et 500 e sat
  • Bazı arkadaşlar neden AMD-ATi firmalarını savunup ürünlerini övüyorsunuz filan diyorlar ; görüldüğü üzere Intel'in haksız kazanca yöneldiği , düzgün çalışmadığı bariz belli.AMD ise hakettiğini alıyor adamlar doğru adamlar sonuçta fesatlık düşünmüyorlar rakipleri hakkında.
  • Bence AMD kandırılmış gibi geldi. Yanlız bu parayı nereden çıkaracak biliyormusunuz? Bence INTEL fanlarından, işlemci başına 1$ dolar alsa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8gen -- 6 Ağustos 2010; 18:09:14 >
  • haksız rekabet nası oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketcap98

TEKNOLOJİ VE FİYATLAR ARTACAĞI KESİN. HADİ HAYIRLISI

AMD TAKLİT Bİ İŞLEMCİ ASLINDA NE DİYE ALIYORLAR ANLAMAM XD

baştan belirteyim amd yada intel sempazitanı değilim.ancak amd nin taklit işlemci olduğunu nerden çıkardın bir açıklarmısın ?.şahsen amd nin de 2 ve 4 çekirdek işlemcilerini kullandım intel inde.intel pentium 4 2,4 socked 478 c2d lga 775 c2q lga 775 i7 930 lga 1366 da kullandım.bunun yanında amd nin phenom 2 x2 ve x4 lerinden ve atlon 2 x4 de kullandım ki şu anda yazıyı yazdığım pc athlon x4 630.çok dandik bir anakart kullanmama rağmen bence oldukça iyi iş yapıyor.parası olan gidip bencmark kasmak isteyen gider intel e parayı verir alır yada fiyat performans odaklı pc isteyen gider amd alır.bu kişilerin zevk ve ihtiyaçları karşısında kendi kararları ile istediğini alır ama amd ama intel bu fark etmez.ama ben şahsen kendi adıma intele bugüne kadar vermiş olduğum paralara acıyorum.

• Şimdiye kadar hep intel ürünleri kullanmışımdır lakin AMD'ye büyük bir sevgim var nedensiz...
  • iyi iste simdi o parayla gidip bulldozerlerini halleder
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.