Aynen öyle.İnanılmaz güzel gündem değiştiriyorlar.Rezillikleri ört bas etmeye çalışıyorlar.Halkta gram tepki yok. Güvende olmadığımızı ben de düşünüyorum.Bu halk da hiçbir zaman düzelmeyecek.Ben kendimi geçtim çocuğum bu rezillikleri yaşamasın,görmesin.Sonrasında Afganistan mı oluyor,Pakistan mı oluyor gram umrumda değil.Atamızı yaptıkları için yad ederiz ama olmadı deriz düzeltemedik.Muhasır medeniyetler diye çıktığımız yolda Afganistan olduk deriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son Dakika: Jahrein 'müstehcenlik' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi (2. sayfa)
-
-
'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç tutuklandı
Jahrein ismi ile bilinen Ahmet Sonuç isimli Twitch yayımcısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ahmet Sonuç dün Antalya'da gözaltına alınmıştı. Antalya Emniyeti, gözaltı sebebinin 'müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar' olduğunu duyurmuştu.
Gazete Duvar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Eylül 2024; 20:28:42 >
-
İşi PKK seviyesine indirmedim ki...Hak,hukuk,adalet diyen kesim dağdaki PKK'lılarla dahi empati kurulması gerektiğini savunanlar değil mi?DEM'lilerle mpati kuranlar değil mi?Mesele PKK'lılar ile empati kurulmasına gelince sorun olmuyorda Jahrein'in tutuklanmasına gelince mi sorun oluyor?
Ben buradaki bu çelişkiye dikkat çektim.
Ayrıca Jahrein'in 2021 yılında yaptığı konuşma neden 2024'te tutuklanması için gerekçe oldu?Bu durum bile adalete duyulan güveni sarsacak bir durum.2021 yılında tutuklansaydı bir noktada hak verirdim ama aradan geçen üç yıl sonra özellikle son günlerde hak,hukuk,adalet diyen kesimlerce tekrar servis edilen 2021 yılındaki konuşma üzerinden gözaltına alınması üstüne tutuklanması oldukça garip bir durum.
Son olarak muhalefete 1000 sayıyor fakat iktidara 1 sayıyorsa bu onu ilgilendiren bir durum.Kimi eleştireceğini ya da destekleyeceğini başkaları mı belirleyecekti?Kimseyede kendi görüşlerini zorla dinlettiği vs yok.Sosyal medyada muhalafete 1000 sayan fakat iktidarı hiç eleştirmeyen yüzlerce hesap varken bir tek Jahrein mi sorun oldu?
Hem memlekette tek muhalefet partisi CHP değil.CHP'yi desteklemeyen herkeste malum partili değil.Muhalif olanlarında CHP'yi desteklemek gibi bir zorunluluğu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Eylül 2024; 20:44:55 >
-
2021deki saçma sapan konuşmanın şimdi tantanasının olmasına hak veriyorum. benim demek istediğim ona gelene kadar onlarca kez alınabilirdi. aşağıdaki iki basit örnek yeterli. karşısındakilere aşağıdaki lafları söyleyip kendisine aynı laflar edilince davayı basıyordu. kendisi de avukatlarıyla hakarette gri alanlardan yürüyüp yırtıyordu. şimdi o çok sevdiği adalet kendisini tartmakta.
-
Tamam da hakaret suçlarının karşılığı para cezası..Bu adama en fazla para cezası verilmesi gerekirdi.
Jahreinin açtığı davalardan kim tutuklandı?
-
Jahrein kötü bir adam değildi ki Pkklilara sallıyordu. Pkkli tiplere dokunulmamasina rağmen neden bu adam tutuklanıyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Eylül 2024; 20:58:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e onu biz de dedik sokak röportajı konusunda, 1 aya yakın boş yere tutuklu kaldı. ki bence iyi bile olmadı, etkileşimden para kazanan birisi olduğu için çıkınca bi kamyon kafa ütülemeye devam etmeye devam edecek. normal hesabını herkes engellediği için gaming hesabı açıp oradan millete sövmeye başlamıştı en son. bölükbaşı gibi iki etkileşim azalsın hemen ortamlara ragebait atıp etkileşimi kasan kişiler, bunlara verilecek en iyi ceza hiç etkileşim vermemek tabi. jahreinden çok twitter ses odasında konuşmaları düşen incel grubun tutuklanmıştır umarım. söyledikleri şeyler yenilir yutulur cinsten değil.
-
Jahrein sağlam biri değil, çok provoke eden, belli kesimlere açıkça düşmanlık yapan biri. Bunların cezasını çekmesi gerek ama şu olay yanlış.
-
Tutuklanmış.
Jewel RenaudyoutubeLeonardo DiCaprio just might be able to pass for MJ...NEVER! Still, this is a pretty awesome mashup with Jonah Hill. Hope you like it!https://www.youtube.com/watch?v=o1_wf1dyOyY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Eylül 2024; 21:21:41 >
-
Sapık odalar kurup çocuklara tecavüzden bahsedenler tutuklansın tabiki de
-
Daha yeni izledim o filmi ;) leonardio abimizin efsane filmlerinden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocuğu hakkında da koruma ve tedbir kararları çıkacakmış, vardır bi bildiği dediği devlet çocuğunu bile elinden aldı geçmiş olsun.
İlk başlarda beğeniyordum sonra motor şanzıman dağıttı bu eleman. Muhaliflikten tutuklanacak olsaydı çok önceden tutuklanırdı zaten. Belli ki büyük s..mış. Çok da umurumda değil.
Aktroller gibi sırf AKP’li diye iti çakalı savunacak değilim
incel grubunun yöneticisi (pungent 666) tutuklanmış sadece...
Alıntı
metni:X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden 'Rockerpuck_Evil' kullanıcı adı ve 'Pungent 666' rumuzu ile yöneticisi olduğu 'İncel sohbet odası' başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmüş, Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 'Rockerpuck_Evil' kullanıcı isimli 'Pungent 666' rumuzlu X hesabı kullanıcısının Ertürk Kösen, Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yapan 'Jahrein' isimli/rumuzlu kullanıcının Ahmet Sonuç olduğu tespit edilerek aynı gün içersinde Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre müstehcenlik suçundan gözaltına alındıkları bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Gözaltında bulunan Ertürk Kösen ve Ahmet Sonuç isimli şahıslar 13.09.2024 günü sevk edildikleri adli makamlarca Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre müstehcenlik suçundan tutuklandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Eylül 2024; 21:51:17 >
-
Tutuklanması anlamsız, konuşmalar pedofiliyi özendirmek olsaydı diyanette asılmadık adam kalmamış olması lazımdı.Lakin bu şahıs sıkıntılı bir tip, çocuğu sosyal hizmetlere verilmeli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stoa
Çocuğu hakkında da koruma ve tedbir kararları çıkacakmış, vardır bi bildiği dediği devlet çocuğunu bile elinden aldı geçmiş olsun.Cocugunu bir daha asla gorme sansi olmamali. Devlet baksin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeBu kişiyi şimdiye kadar çoktan içeri almaları lazımdı. Saçma sapan içerikleri var.
bir örnek verir misin?
-
-
Bu herifin yaptigi tartismalardan, ettigi kufurlerden suana kadar dayak yememeside ilginc. Atsinlar iceri diyecem ama kiymete biner bu simdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X