Şimdi Ara

<<<SON DAKİKA>>> Kaçırılan Mehmetçiklerin İlk Fotoğrafları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olmasını bekliyorsunuz arkadaşlar.canları söz konusu askerlerimizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

üstten 6. fotoda sigara falanda var heralde elinde.

sende olmayan aletler,yicekler, sigaralar vs vs'ler var adamlarda... onlara bu yardım alet edevat yemek vs gelmese böyle azarlarmı...nerden geliyo orası meçhulll

Nerden Geliyor?

Gerçekten Güzel Bir Soru ABD'den Geliyor Olmasın

• kabul edilir birşey değil bunlar.ama göreceksiniz uyutma politikası devam edecek.pkk bürolarını kapatacaklarmış yeni habere göre.bu kaçıncı kapatma.tabelalar iniyor,faaliyet tam gaz.
    aynı senaryo devam ediyor.
  • her şey olabilir aceleci davranmayın..Genelkurmay dan doğrulama gelmişse doğrudur..daha önce de kaçırılmış askerler ama ölen olmamış sanırım o zamanda..90 lı yıllarda..kaynaklara bakmak lazım..öldürsek zaten o zaman öldürürdük..maksadımız gözdağı vermek deyip rahatlamalarını sağlamış olabilirler..vs. vs.türlü türlü senaryolar üretilebilir..aceleci davranmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

bunların asker olduğunu sanmıyorum teröristlere bizim askerlerimizin kıyafetlerini de giydirmiş olabilirler baksana adam sigara içiyor ya da silah zoruyla yapmış olabilirler ki türk askerinin böyle bir şeye tahammül edeceğini sanmam

Haklısın bencede ama televizyon gösterdi resimlerin bi tanesin tanıdım çay içen
  • esir düşüp'de bu pozları verecek Türk askeri tanımam arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellcat876

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

üstten 6. fotoda sigara falanda var heralde elinde.

sende olmayan aletler,yicekler, sigaralar vs vs'ler var adamlarda... onlara bu yardım alet edevat yemek vs gelmese böyle azarlarmı...nerden geliyo orası meçhulll

Nerden Geliyor?

Gerçekten Güzel Bir Soru ABD'den Geliyor Olmasın

Böyle fotoğraflar olacağını zannetmiyorum ama büyük konuşmakta istemiyorum.Fotoğraftaki tek normal şey uykusuz olmaları gibi.O gözüme battı.

• fotoların gerçekçiliği üzerine yorum yapmanız tamam ama türk askeri için genelleme yapmak da neyin nesi..askerde binlerce tür insan var.doğulusu,batılısı,üniversitelisi,psikopatı,amelesi,mühendisi,işe yaramazı,kürdü,türkü,ülkücüsü,solcusu,sağcısı hatta pkk'lısı.kalkıp herkesin böyle bir durumda aynı tepki vermesini beklemiyorsunuz heralde.

hayatında esir alınmamış kişilerin esir psikolojisi hakkında fikirde bulunmasıda büyük saçmalık.hani o askerlere nasıl davrandılar,öldüreceklerini mi söylediler,kafalarına silah dayayıp o pozu vermelerinimi söylediler yoksa sizler kardeşimizsiniz diyerek izzeti ikramda bulunup beyinlerinimi yıkadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 23 Ekim 2007; 19:25:50 >
  • Askerlerimizi buyuk ihtimal pis bir propaganda icin kullanacaklardir. Bakin biz boyle iyiyiz soyle iyiyiz savas istemiyoruz ve bunlari serbest birakiyoruz diyerek dunya medyasindan sempati toplayacaklar. Cok lanet bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 23 Ekim 2007; 19:23:34 >
  • Beyler resimler kaçırılmadan önce cekilmis olabilir.
  • TV lere sansür neden geldi sanıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

esir düşüp'de bu pozları verecek Türk askeri tanımam arkadaş.

ne yapmalarını beklerdiniz. tek başlarına sürü ile teröristin arasına dalıp kaçmaya çalışmak yada onlarla savaşmak akıl işi mi..

bir arkadaş sigara dahi içiyor diyerek dalga geçiyor. Bırakın Allah aşkına siz ne yapardınız onların yerinde olsa idiniz. Buradan yazmak kolay. Allah aşkına şoven milliyetçi arkadaşlardan kaçı nöbette uyumayarak nöbet tuttu. kaçı askerliğini vicdanı rahat olarak yaptı. çok merak ediyorum. şimdi kalkmış esir olan askerlerimizi buradan, sıcacık evinizden, süslü klavyelerinizle eleştiriyorsunuz..

yazıklar olsun..

Allah askerlerimizin yardımcısı olsun...
  • bu resimler üzücü gerçekten. ama o sıradaki psikolojilerini bilmediğimiz için olumsuz yorumlar yapmamak lazım görüşündeyim. Ama keşke böyle bir durum oluşursa sadece onlar değil hepimiz canımızı feda edebilsek. Canı feda etmekte kolay o sırada foto çeken pkklıya saldır kafana sıkarlar zaten. Ben bizzat böyle yapmak isterdim öyle bir durumda ama o sıradaki psikolojiyi anlamamız gerçekten zor.
  • Resimler Doğru Çünkü Genelkurmay da 8 askerin kayıp olduğunu doğruluyordu.

Bu sorun tamemen Devletin vurdumduymaz olmasından dolayı.Vatandaş Üniversite okur işsiz kalır.Ekonomik kriz olur parası Milletin cebinden çıkar.Terör operasyonu olur özel timler varken garibane çocuklar pisipisine ölüme yollanır.

Oradaki esir edilmiş olan askerler suçlu değil.Onlar görevini yaptı.

Yahu Teknoloji yokken Osmanlı 3 Kıtayı yönetmiş şimdi teknik imkanlar çok iyi olduğu halde eşkiya gelip esir alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

fotoların gerçekçiliği üzerine yorum yapmanız tamam ama türk askeri için genelleme yapmak da neyin nesi..askerde binlerce tür insan var.doğulusu,batılısı,üniversitelisi,psikopatı,amelesi,mühendisi,işe yaramazı,kürdü,türkü,ülkücüsü,solcusu,sağcısı hatta pkk'lısı.kalkıp herkesin böyle bir durumda aynı tepki vermesini beklemiyorsunuz heralde.

hayatında esir alınmamış kişilerin esir psikolojisi hakkında fikirde bulunmasıda büyük saçmalık.hani o askerlere nasıl davrandılar,öldüreceklerini mi söylediler,kafalarına silah dayayıp o pozu vermelerinimi söylediler yoksa sizler kardeşimizsiniz diyerek izzeti ikramda bulunup beyinlerinimi yıkadılar

Haklısında kardeş sırıtmasınlar bari.

• Hala Hala Ne Kadar Rahatlar +Çay Cipsimidir Nedir Yiyorlar Düşündürünü??Adamlar Neden Çay Cipsi Versinki Onlara Düşman Deilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorOfCraft

Beyler resimler kaçırılmadan önce cekilmis olabilir.

en sondan bi önceki resim pkk bayrağı altında çekilmiş... siteye koyduktan 2 dakka sonra o kısmı kırptılar... orjinali bende var pc ye kaydettim isterseniz gönderebilirim...
  • Arkadaşlar bunlar çıkarları varsa işte, ki var birşey yapmazlar askerlerimize..

Babam şentiye şefi Türkiyenin heryerinde iş yaptı yıllardır. Devlet işi yaparlar genelde.

2-3 sene oldu sanırım. Ben çok sonradan öğrendim..

Babamı şantiyeden alıp dağa çıkarmışlar biraz sorgulamışlar.

Kuzu filan kesip ikram etmiş ..refsizler..

Sonra bırakmışlar..

Tahminim sonuçta yapılan bina onların halkına hizmet edecek ondan bıraktılar..

Ayrımcılık yapmıyorum, bazı şeyler acı ama gerçek.. Büyük bir kitle var vatana karşı hainlik içinde olan..

Babam bizden iyi yaşıyolar dedi.. Gündüz vatandaş gece terörist bunlar..
  • Forumu çoluk çocuk basmış
    Neden çay içiyorlar... Tartışacak başka bir konu kalmamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.