Şimdi Ara

<<<SON DAKİKA>>> Kaçırılan Mehmetçiklerin İlk Fotoğrafları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme
    korkak olmanında anlamı yok,dershaneye gidiyorum eğer asker olursam,özellikle vatanıma ve milletime hayırlı olacak şekilde hizmet vermek isterim,senin gibi burada düşüncelerini dile getiren herkese klavye erkekliği yapma demektense bir işe yararım

bak genç adam merak etme sen güvenle oku diye ben doğuda hudut bekledim askerlerimle laf değil iş yaptım orada.. senin burada yaptığın gibi klavye başına geçip yazmaya benzemez oralar tamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 23 Ekim 2007; 19:49:29 >
  • Bunların kaçıralan askerler olmadığını düşünüyorum.Bağzıları sakallı resmen.Kaç gün olduk i daha kaçırılalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

Erlerden birinde amerikan stili dediğimiz saç kesimi var. Askerde böyle bir kesim yasak değil mi?

değil... artı orası doğu adam dağa bi çıktımı saç sakal birbirine karışmış halde gelyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

quote:

Erlerden birinde amerikan stili dediğimiz saç kesimi var. Askerde böyle bir kesim yasak değil mi?

yasak ama oralarda yani güney doğuda komutanların kılla uğraşacak vakitleri yok...

Görüntüler psikolojik amaç güdebilir(fotorafların sahte olması) bunu kastetmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

yasak ama oralarda yani güney doğuda komutanların kılla uğraşacak vakitleri yok...

Görüntüler psikolojik amaç güdebilir(fotorafların sahte olması) bunu kastetmiştim.

Anladım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

Bunların kaçıralan askerler olmadığını düşünüyorum.Bağzıları sakallı resmen.Kaç gün olduk i daha kaçırılalı.

yaa arkadaşlar saçma saçma konuşmayın adam dağa çıktımı 1 ay gelmediği oluyo... siz ne zannediyorsunbuz bu işi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

@jeepers_creepers ;
    Sen esir düştün heralde biliyosun Gelin kuzu çevirme yapalım diyecek halleri yok ya

yazdıkları mı bir daha oku istersen.ben esir düştüm yazmadım.içinde bulundukları psikolojiyi düşünün anlamı taşıyor yazdıkları.kuzu çevirme yazman da çok anlamsız olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

değil... artı orası doğu adam dağa bi çıktımı saç sakal birbirine karışmış halde gelyo...

İyi de bunun kesim ile alakası yokki. Dağa çıkıyor diye saçını amerikan stili dediğimiz kesimi yapması serbest mi yani?
  • arkadaşlar korkulan oluyor galiba. Olay Türk - Kürt düşmanlığına doğru gidiyor..

Allah yardımcımız olsun..

Amerika - Avrupa Osmanlı da başardığını şimdi de Türkiye üzerinde deniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme
    korkak olmanında anlamı yok,dershaneye gidiyorum eğer asker olursam,özellikle vatanıma ve milletime hayırlı olacak şekilde hizmet vermek isterim,senin gibi burada düşüncelerini dile getiren herkese klavye erkekliği yapma demektense bir işe yararım

bak genç adam merak etme sen güvenle oku diye ben doğuda hudut bekledim askerlerimle laf değil iş yaptım orada.. senin burada yaptığın gibi klavye başına geçip yazmaya benzemez oralar tamam mı?

sen görevini yaparken babalarımız ,dedelerimiz yan gelip yatmamış göğüs göğüse gelip çatışmışlar,onlar çatışırken sende okul yollarında önlüklerinde geziyodun belkide,sen görevini yapmışsın sırası gelcek bizde gidicez !

• ben olsam , olurdum daha iyi . zaten catismalarda ya iyi direnicen pusuya dustugunde kurtulucan yada olene kadar savasacaksin , bu ikinci rehine oluyor pkklilarin , digeride rp-dyp zamaninda olmustu galiba . rp=akp ne is anlamadim ...
  • quote:

arkadaşlar korkulan oluyor galiba. Olay Türk - Kürt düşmanlığına doğru gidiyor..

Allah yardımcımız olsun..

Amerika - Avrupa Osmanlı da başardığını şimdi de Türkiye üzerinde deniyor...

Demokrat adı altında tutturmuşlar Türkiye'de insan hakları diye bir kural. Bugün hiç bir avrupa ülkesinde başka ırktan olanlara siyasi haklar tanınamazken, bizde Türk olmayan herkes meclise girebiliyor.

Örneğin Almanya'da 4 milyonu geçkin Türk yaşarken hiç birinin hiç bir hakkı yok. Onlarda kurmaya çalışsın o halde vatan. Kaldı ki Almanya'da büyük derece Türklere ayrımcılık yapılıyorken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 23 Ekim 2007; 19:56:48 >
  • Resimlerin hala fake oldugunu mehmetçigin cay icemeyecegini sigara tüttüremeycegini düsünen beyinn yaşı düşük coluk cocuk var icimizde. Yorumlara bakıp da cildirmamak elde degil. Adam bişey yemesn icmesin ölsün mü lan? Ne kadar sacma konusuyosunuz?
  • quote:

bizde Türk olmayan herkes meclise girebiliyor.

Ahh be kardeşim keşke öle demeseydin... Yaptığım fakat korktuğum tezi güçlendiriyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

Sanırım ilk fotoğraflardan birisi bu.
    Asarım keserim demekle olmuyor arkadaşlar, kimse onların neler hissettiğini bilemez şuan.
    Ruhsal olarak iyi durumda olmayabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.