Şimdi Ara

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalsın diyordum ama içimden bir seste, Ligde başarılı olamayacağını bas bas bağırıyordu.

Almanya turnuvada başarısız olur ve Löw gelir diyorum.
  • Keşke gitmeseydi seviyordum adamı.
     Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI
  • mesaj geldi mancini ile karşılıklı anlaşarak ayrıldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/20420.php

Hayırlı olsun
  • Mancinin gitmesi gerketiğini düşünüyordum fakat şimdi gittiğini öğrenince üzüldüm. Umarım yeni gelen hoca agresif bir oyun sitili belirler.
  • Ohh gurban olim ya bu hafta duyduğum en iyi haber.
  • NTVSpor yorumcusu demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana hiç inandırıcı gelmedi.. yani tamam aysal mancininin kendiliğinden gitmesi ve tazminat ödenmemesi için elinden geleni yapıyordu.. olcan adın için çıkan haberleri trabzon başkanı yalanladı.. mevlüt konusu ile ilgli de belli ki bir kere kerhen görüşülmüş devamında beklenmeye başlanılmış. o transfer de muhtemel ki olmayacak.. mancini zaten yerli kadrodan verim alamıyor.. yerlilerde iyileştirme yapılmayacak olması da başka bir neden.. ama yine de haber hiç inandırıcı değil macini için bu kadar harika bir ortam varken neden gitsin ki.. hani aysal koruma tutup dövdürse kapıdan tekme atıp gönderse o zaman belki inanabilirim bu habere...
  • kim gelecek şimdi onun yerine denizli demeyin sağlam kızarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur .

Evet tam da dediğim gibi ortada bir miktarda mutabakat yapılmış.

Ortada bir miktar derken? Alacağı parayı almış gitmiş tazminat falan yok zaten

kendi istemiş ayrılmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Tazminatını aldı ve gitti...Dünkü görüşmede Aysal ın açıklaması zaten çok saçmaydı 1 gün önce mancini hakkında ileri geri konuşup 1 gün sonra başka konuşmasından belliydi.Aysal kadar yanar döner bir adam görmedim.NET...

sen neden heyecan yaptin genc? sakin ol bi su ic

:D
  • Gitme be..
  • hayırrrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ulan hep bu taraftar yüzünden gönderildi.
    Türk futboluna bir ileri adım dahi attırmıyorlar.
  • Kalsa da sorun değildi benim için ama iyi oldu şimdi Fener düşünsün bir de iyi bir isim gelirse 1-0 psikolojik üstünlükle başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Karşılıklı feshedilmiş imza tuttu sonunda

• alın buraya yazıyorum sezon sonu uplarsınız biri gelir oda 2-3 ypar aysalda gider başkası gelir oda bişey yapamaz
    siz para vermeden biryere gelemesiniz lucesku gereksin başarılı olcağını sanmıyorum
  • Hayırlısı olsun diyorum, bu olayda en azından tazminat durumu olmaması güzel oldu. Umarım gelecek kişi takım adına en yararlı isim olur.
  • Bu kadar saçma bişey olamaz. İstifa etmedi yönetim gönderdi. Yanarım yanarım yönetimin tazminat vereceğine yanarım. Yahu beklesene birkaç ay, lig başlasın 5-6 hafta geçsin gör bakalım bu adam ne yapabiliyor o zaman kararını ver. Ligin 5 - 6. haftasında adamı getiriyorsun ara transferde saçma sapan oyuncular alıyorsun adamdan yarım sezonda başarı bekliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.