Şimdi Ara

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur .

Evet tam da dediğim gibi ortada bir miktarda mutabakat yapılmış.

Istifa etmemiş Karsilikli fesh edilmiş haber yanlis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biri Luce totem konusu başlatsın
  • Adam son 1 ayda sistemi bayağı bir oturtmuştu. Yeni gelecek isimle takım allak bullak olacak. 3 sezonda 3 farklı sistem denenmiş olacak.
  • sonunda bee

• Ben buna Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh derim beee :)

Sonunda ya vallahi billahi sonunda. Hele tazminat ödemeyecek olmamız müthiş bişey. Allah'a şükürler olsun...
  • üzüldüm ben ya
  • NASIL GİDER LAN MANCINI NASIL GİDER ÜNAL BAŞKAN NASIL YOLLARSIN MANCINI YI DAHA 2 GÜN ÖNCE BUYUK IHTIMAL DEVAM EDİCEZ DİYORDUN NASIL YOLLADIN MANCİNİYİ BİZİ ÖKSÜZ BIRAKTIN

MANCINI UNUTMAYACAĞIZ BU TARAFTAR SENİ UNUTMAYACAK ÇOCUKLARIMA ANLATACAĞIM BABA SAKIN BİZİ UNUTMA BABA ZİYARETİMİZE GEL NOLUR

• Mancini'nin yerine gelecek adam önümüzdeki sezon başarılı olamazsa Ünal Aysal da istifa eder, açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

üzüldüm ben ya

Ben de
  • işte bu güzel haber.lig tv yi yeniletmiyecektim.şimdi yeniletebilirim.
  • NTVSpor yorumcusu Mancini ' nin gideceğini bilmişti. Şimdi Lucescu olmazsa, Mustafa Denizli gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Tazminatını aldı ve gitti...Dünkü görüşmede Aysal ın açıklaması zaten çok saçmaydı 1 gün önce mancini hakkında ileri geri konuşup 1 gün sonra başka konuşmasından belliydi.Aysal kadar yanar döner bir adam görmedim.NET...

Adamın Dünyadan haberi yok Aysal'ı yorumluyor birde.
  • Mancini , kendi gitti belliki anlaştığı bir takım var. Yoksa tazminatsız gitmezdi diye düşünüyorum.

Artık Lucescudan başka şık yok. Lucescu hayırlı olsun
  • Gs'nin başına gelen en sevdiğim hocaydı kendisi. Teknik bilgisi çok üst düzeydeydi. Galatasaray taraftarı çok dar görüşlü olduğu için fatih terimden başka hiç bi hocayı kabul etmiyor. Mancini'ye yazık olmuş ne diyeyim. Ben cl'de en yarı final görmesini bekliyordum gs'nin. Şimdi 2 yılı daha gidecek takımın
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Bu kadar saçma bişey olamaz. İstifa etmedi yönetim gönderdi. Yanarım yanarım yönetimin tazminat vereceğine yanarım. Yahu beklesene birkaç ay, lig başlasın 5-6 hafta geçsin gör bakalım bu adam ne yapabiliyor o zaman kararını ver. Ligin 5 - 6. haftasında adamı getiriyorsun ara transferde saçma sapan oyuncular alıyorsun adamdan yarım sezonda başarı bekliyorsun.

Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur .

Evet tam da dediğim gibi ortada bir miktarda mutabakat yapılmış.

• Konu acmışlar lucescu kap ta diye msji yazdım konu kilitlenmiş, Bu ne sallayayım ya tutarsa hesabı, ortada fol yok yumurta yok maksat konu acmak olsun maksat kirlilik suan senin mynetten ne farkı kaldı buranın.

• quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Bu kadar saçma bişey olamaz. İstifa etmedi yönetim gönderdi. Yanarım yanarım yönetimin tazminat vereceğine yanarım. Yahu beklesene birkaç ay, lig başlasın 5-6 hafta geçsin gör bakalım bu adam ne yapabiliyor o zaman kararını ver. Ligin 5 - 6. haftasında adamı getiriyorsun ara transferde saçma sapan oyuncular alıyorsun adamdan yarım sezonda başarı bekliyorsun.

Açıklamada tazminat almadı yazıyor yıllık ücretini almış gitmiş

• Şu an Ceyhun Gülselam:

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.