Şimdi Ara

SON DAKİKA Mario Gomez Galatasaraya Doğru (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

beyler,beşiktaşlı kardeşlerim belliki adamların yıldız alacak parası yok ayıp değil mi düşene bir tekmede siz vuruyorsunuz?

Bizde Gomezi alacak para yok belki ama sizde Sampiyon olacak, basari yakalayacak vizyon ve winnerlik yok bence o daha kotu bisey

Winnera bak sen 4 maç 5 puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Beşiktaşlı arkadaşlar gomez'i Galatasaray transfer konusunda aratın. 1 kişi istiyorsa 10 kişi istemiyordu. Sebebi ise gecen sene attıgı gol sayısı ve bonservisti. Siz ise bonservissiz aldınız. Bonservis olmasaydı bizde isterdik. Ama malisef 10m istiyorlar diye kandırdılar. Calım falan yok ortada.

Bu kadar basit işte ya hala millet birbirini yiyor

• 2 gol attığı için konuşuyorlar ama Gomez çöp olacak, bize gelmesini transfer zamanıda istememiştim. Burak ı sevmem ama Burak tan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Eski gollerini falan göstermeye, saymaya başlamayın bayern den öncede izlerdim. Eskisi gibi değil olamayacak. RVP eskisi gibi değil ama ona diyecek laf yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

beyler,beşiktaşlı kardeşlerim belliki adamların yıldız alacak parası yok ayıp değil mi düşene bir tekmede siz vuruyorsunuz?

Bizde Gomezi alacak para yok belki ama sizde Sampiyon olacak, basari yakalayacak vizyon ve winnerlik yok bence o daha kotu bisey

Winnera bak sen 4 maç 5 puan

20 Yil 10 Sampiyonluk> 20 Yil 3 Sampiyonluk
    Son 10 Bjk Gs Maci Bjknin galibiyeti yok..

diyecemde siz anin taraftarisiniz anlamiyosunuz ki.. Her sene bizden iyi basliyosunuz sonra Umutlanip Utaniyorsunuz.. Ama hala gelmis burda bizim takimimiza sallama cesaretiniz var valla helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Al şunu BJK ya gözünü seveyim

Aldılar ve yardırıyor şu an.

kardeş burakta yeri geliyo 2 gol atıyo bir maçta bizim için onemli olam o değildi
  • Hadi yarin atleticoya karşı kazanda alem winner görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Hadi yarin atleticoya karşı kazanda alem winner görsün.

Dediklerime cevap veremeyince Atleticoya karsi kazan diyosunuz.. Yapmadigimiz sey mi juveyi madridi milani(daha sayamadiklarimi) en iyi donemlerinde yenmedik mi.. Biz o kulvarlarda mac yapariz sizde gidip bayragini acar kaybetmemiz icin dua edersiniz fark bu aradaki iste..

• Mario Gomez GS ye hayırlı olsun o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: OLMNBJK

Ahahahaha 6aysaraylılar ağlamaya başlamışlar :D

Korkma Titre!

Banın hayırlı olsun.
  • quote:

Korkma Titre!

Bjklilerin bu tabiri bizim Bjkyi kendi sahasinda 6-0 yendigimiz gercegini unutup kullanmasi ayri bi ironi

• quote:

Korkma Titre!

6 golü kim attı size?

siz böyle kaşınmadıkca bunu size kullanan bir tane GS'li taraftar varmı?

Kendi tarihinden bir haber taraftar, başka takımın galibiyetiyle övünüyor, ama bilmiyorki o 6 golü kendi takımıda, dalga geçtiğin takımdan yedi.

Şu mesajı nereden tutsan elde kalıyor.
  • Adamlar Ibrahimoviç'i aldılar, Mario Gomez'i ne yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Gomez bize gelmesin burak 'a razıyım.

Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

Adam ayağını topa vurarak şut çekiyormuş
  • Sene başında bjkliler: 😁
    Sene sonunda bjkliler: 😭

• Abi hortlatmayin soyle konulari. Ben kac yillik besiktas taraftariyim. Birakin bi sampiyon olalim yazin istediginizi sonra. Yil sonunda kufurle ugurlamayalim Mario Gomezi de
  • Mario Gomez Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Bence çok yerinde bir transfer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bjk bu taraftarı yüzünden hiçbir zaman gs fb seviyesine çıkamayacak,isteyen gsli yok konuyu uplamışlar utanmadan

O seviyede Melo gibi birini savunmak varsa, isabet olur çıkamamak.

melo gibi derken ? duruş filan diye gezersiniz ortalıkta bjk nin veremediği tepkiyi yd ye ülkede veren tek adamdı melo

Melo gibi derken saygısız, terbiyesiz, takım arkadaşına ve rakibine saygısı olmayan, kuvvetle muhtemel psikolojik sorunları olan, saldırgan bir insanı kastediyorum.

Yemişim duruşunu.

bu yazdıkların töre içinde geçerli, dinime küfreden müslüman olsa

Melo, herhangi bir çirkefle karşılaştırıldığında bile kalitesini belli eden bir arkadaştır. Ne Gökhan Töre, ne Oğuzhan, ne Emre Belözoğlu ne de Volkan Demirel.

Senin gibi bazı Galatasaraylı dostlarımızın da maalesef idolü konumunda. Biriniz kör, biriniz sağır. Ne güzel ağırlıyorsunuz birbirinizi.

nasılda biliyor kendi çirkef oyuncularını, diyorum ya dinime söven müslüman olsa

Ben biliyorum da sen bilmiyorsun. Asıl sorun burada. Dinini sevsinler senin.

• quote:

quote:

bjk bu taraftarı yüzünden hiçbir zaman gs fb seviyesine çıkamayacak,isteyen gsli yok konuyu uplamışlar utanmadan

O seviyede Melo gibi birini savunmak varsa, isabet olur çıkamamak.

uyşş

• Bunu yeniden popü yapan kimse ona diyorum ki dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt
    Yüreğim ağzıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Arkadaşlar bırakın Beşiktaşlılar sevinsin dalga geçsinler. Zaten yılın sadece 3-4 ayı kafa yapabiliyorlar. Onun dışında ağlamaya başlarlar. Kapanışıda şerefli üçüncülükler diyerek kapatırlar.

Şöyle Ankara'da bir dayımız yok ki yılın kalan 8-9 ayında da kafa yapabilelim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.