Şimdi Ara

SON DAKİKA Mario Gomez Galatasaraya Doğru (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gomez'i forumdan çoğu kişi istemedi...Konu gereksiz yere hortlanmış.
  • Burak > Gomez diyen insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Bir tane Gsli bile istemiyordu bunlar neyin kafasını yaşıyor. Türkiye liginin en iyi forveti bizde zaten size Gomezle mutluluklar.

SON DAKİKA Mario Gomez Galatasaraya Doğru

Off çok acımasız olmuş.

Kulüp istemiş, TD teklifi doğrulamış hala forumdan kimse istemedi diyenler var ya, kulüp istemiş oyuncuyu sen istemesen kaç yazar, kimsin sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müthiş tespitleri var arkadaşların.Ben de derleyeyim dedim: (Belki yararlı olmaz Gomez,az gol de atabilir ama bu yorumları haketmediği aşikar)

*Al şunu BJK ya gözünü seveyim

***Gomez bize gelmesin burak 'a razıyım.

*Ne olur bjk alsın da kurtarsın bizi. Vallahi bir çılgınlık yapıp alacaklar diye korkuyorum.

*Bjk bir an önce açıklasın şu adamıda kurtulalım.

***Niasse > Gomez

*BJK Dany de olduğu gibi bir kıyak daha yapsa ne güzel olur.

*Umarım yalan haberdir. BJK bize inşallah çalım atar.

***Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

***ne zaman transfer programlarında gomez konusu gelse arka fonda fiorentina maçında görüntüler dönüyor..hepside aynı görüntüler..her kanalda aynı görüntüler var

orada attığı gol de sağdan sert bir orta geliyor bildiğin ayağına çarpıyor gol oluyor..vuruş falan yok

gomez gündeme geldiğinde gomez i isteyen futbol cahilidir demiştim. sağolsun çakma yıldız sevdalısı bjk (bknz: q7) işi bitirecek galiba

*gomez, pato falan filan geçin bunları hocam..bunlar üstüne sifon çekilmiş, futbolun lağım çukurundaki yerini almış çöpler

Özellikle *** koyduklarım en beğendiğim yorumlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

bjk bu taraftarı yüzünden hiçbir zaman gs fb seviyesine çıkamayacak,isteyen gsli yok konuyu uplamışlar utanmadan

O seviyede Melo gibi birini savunmak varsa, isabet olur çıkamamak.

melo gibi derken ? duruş filan diye gezersiniz ortalıkta bjk nin veremediği tepkiyi yd ye ülkede veren tek adamdı melo

Duruştan bahsedecek en son taraftar grubu sizsiniz. Sizler saraylarda yalakalık yaparken Çarşı grubu Gezi olaylarında gerekeni yaptı siz hiçbir şekilde destek çıkmadınız.

• Geçen sezon Demba Ba da böyle golleri diziyordu. İkinci yarı "Penba Ba" olunca söverek gönderdiniz takımdan.

Bunun da sonu öyle olmasın da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: temesa

Müthiş tespitleri var arkadaşların.Ben de derleyeyim dedim: (Belki yararlı olmaz Gomez,az gol de atabilir ama bu yorumları haketmediği aşikar)

*Al şunu BJK ya gözünü seveyim

***Gomez bize gelmesin burak 'a razıyım.

*Ne olur bjk alsın da kurtarsın bizi. Vallahi bir çılgınlık yapıp alacaklar diye korkuyorum.

*Bjk bir an önce açıklasın şu adamıda kurtulalım.

***Niasse > Gomez

*BJK Dany de olduğu gibi bir kıyak daha yapsa ne güzel olur.

*Umarım yalan haberdir. BJK bize inşallah çalım atar.

***Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

***ne zaman transfer programlarında gomez konusu gelse arka fonda fiorentina maçında görüntüler dönüyor..hepside aynı görüntüler..her kanalda aynı görüntüler var

orada attığı gol de sağdan sert bir orta geliyor bildiğin ayağına çarpıyor gol oluyor..vuruş falan yok

gomez gündeme geldiğinde gomez i isteyen futbol cahilidir demiştim. sağolsun çakma yıldız sevdalısı bjk (bknz: q7) işi bitirecek galiba

*gomez, pato falan filan geçin bunları hocam..bunlar üstüne sifon çekilmiş, futbolun lağım çukurundaki yerini almış çöpler

Özellikle *** koyduklarım en beğendiğim yorumlar:)

forumun 17 yaş ortalamalı futbol profesörlerinin nacizane görüşleri

• He söverek 13 milyon euroya yolladik adama şarkılar yazılmış söverek yolladiniz diyor ya

• Hamza Hamzaoğlu çıkıp "Keşke 9 milyonumuz olsa da gururla Gomez'i getirsek" demişti şimdi burada kimse istememişti diyor Gsliler de

Ha sakatlık geçmişi yüzünden istenmeyebilir gayet doğal ama Burak'la falan kıyaslayıp kendinize güldürmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Geçen sezon Demba Ba da böyle golleri diziyordu. İkinci yarı "Penba Ba" olunca söverek gönderdiniz takımdan.

Bunun da sonu öyle olmasın da...

Rüyanda mı?

13 M ye sattık adamı ne sövmesi,
  • Bunlarda ciddiye alındıklarını sanıp kendi Dünyalarında eğleniyorlar, he diyin geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

bjk bu taraftarı yüzünden hiçbir zaman gs fb seviyesine çıkamayacak,isteyen gsli yok konuyu uplamışlar utanmadan

Sizin Galatasaraylıyım ama fanatik değilim sezonu başlamadı mı halen?

İlk 5 haftanın şampiyonu olarak sezonu açmışsınız siz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Gelmiş yine kendilerine şerefli diyen evrakta sahtecilik yapan klübün taraftarı.

Galatasaray Cafe Crown basketbol takımının 5 maç cezalı basketbolcusu Cemal Nalga'nın, sezon öncesi hazırlık maçlarında takımın diğer basketbolcusu Tufan Ersöz'ün formasıyla oynadığı ve istatistiklerle de bu oyuncunun adının geçtiği ortaya çıktı. -

Bu hangi sahteciliğe giriyor?

Dokunmuş heralde yazdığım. Birincisi "hazırlık maçı", ikincisi bazı klüpler gibi burada yanlışın üstü örtülmez. Gerekli cezalar verilir, yanlışa yanlış denir. Medyada defalarca çıkan bu olayın yanında Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları için evrakta sahtecilik yaptığını sorsanız çoğu kişi bilmez.

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hazırlık maçı olması neyi değiştiriyor onu anlamadım.

• Bundan sonra galatasaraya doğru top sürer ve şut atar sadece
  • quote:

Hazırlık maçı olması neyi değiştiriyor onu anlamadım.

Liglerde kırmızı karttan ceza yiyen oyuncular hazırlık maçında oynayabiliyor, hoca görmek denemek istiyor o oyuncu. Tutup da resmi maçta oynayıp yarar sağlama gibi bir durum olmuyor. Şimdi yanlış anlayıp olayı savunduğum vs ortaya çıkmasın, sadece resmi olmayan bir maçta oynadığı için aynı kefeye koymuyorum.
  • beyler,beşiktaşlı kardeşlerim belliki adamların yıldız alacak parası yok ayıp değil mi düşene bir tekmede siz vuruyorsunuz?

• Beşiktaşlı arkadaşlar gomez'i Galatasaray transfer konusunda aratın. 1 kişi istiyorsa 10 kişi istemiyordu. Sebebi ise gecen sene attıgı gol sayısı ve bonservisti. Siz ise bonservissiz aldınız. Bonservis olmasaydı bizde isterdik. Ama malisef 10m istiyorlar diye kandırdılar. Calım falan yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

beyler,beşiktaşlı kardeşlerim belliki adamların yıldız alacak parası yok ayıp değil mi düşene bir tekmede siz vuruyorsunuz?

Bizde Gomezi alacak para yok belki ama sizde Sampiyon olacak, basari yakalayacak vizyon ve winnerlik yok bence o daha kotu bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Al şunu BJK ya gözünü seveyim

Aldılar ve yardırıyor şu an.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.