Şimdi Ara

SON DAKİKA Mario Gomez Galatasaraya Doğru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sublebaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Gomez bize gelmesin burak 'a razıyım.

Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

Aynen katılıyorum :)

Şaka misiniz siz ?

Gomez en son bayernde izlledin galiba?adam su anda rezalet durumda,sürekli sakatlanmasına sanmıyorum bile

Ezbere konusuyosunuz ac bak bakalim kac mac kacirmis gecen sene..ustelik almnayada o golleri atan adam super otesi ligimizde ne yapar ? Demba ba evvelki sene 7 gol atmisti

hayaller hayaller

gomez, pato falan filan geçin bunları hocam..bunlar üstüne sifon çekilmiş, futbolun lağım çukurundaki yerini almış çöpler

• Gs bitmiş diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size maxi lopez gibi gercek bir yllildiz lazim ;) biz cakma yildiz seviyoz.

• Gomez Türkiye'ye gelmiş(gelirse) en büyük golcüdür. Kıskançlığın böylesi.

• quote:

Size maxi lopez gibi gercek bir yllildiz lazim ;) biz cakma yildiz seviyoz.

Şimdi konunun maxi ile ne alakası var ? Ona iyi diyen var mı burada ?

Adam bitik işte .. Almanya santrafor yokluğunda adamı kadroya almıyor gidiyor 37'lik kloseyi alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podolski yi almışken, elinde Burak ve Umut varken Hamza nın Gomez i aldıracağını hiç sanmam...Sonuçta denge işi bunlar
  • quote:

quote:

Adam bitik işte .. Almanya santrafor yokluğunda adamı kadroya almıyor gidiyor 37'lik kloseyi alıyor.

Ustteki mesajlari oku alakayi anlarsin..Daha cok olmadi hocaniz dedi bizim icin pahali bir transfer diye... Futbolu bir siz biliyorsunuz..ben de diyorumki Bu ligi fazla abartiyorsunuz sampiyonlar liginde onune gelenden 4 yiyen takim bu ligin sampiyonu oldu..M.gomezde bu ligde her turlu is yapar...

• quote:

quote:

Ustteki mesajlari oku alakayi anlarsin..Daha cok olmadi hocaniz dedi bizim icin pahali bir transfer diye... Futbolu bir siz biliyorsunuz..ben de diyorumki Bu ligi fazla abartiyorsunuz sampiyonlar liginde onune gelenden 4 yiyen takim bu ligin sampiyonu oldu..M.gomezde bu ligde her turlu is yapar...

• Ertem dediyse Dosta Doğru'dur o.
  • Gelecegini sanmam fakat neden bu kadar istenilmemesine bir anlam veremedim. Muzmin sakat eyvallah ama bu adam bir form yakalarsa tozunu attirir bu ligin. Pato ile Gomez bir mi gozunuzu seveyim arkadaslar yapmayin

• Ertem Şener'de kaynak falan yok, sallayıp duruyor. Bilgi aldığı adamlar dünkü gazeteci çocuklar. Her istihbarat da %100 doğruymuş gibi heyecanlı heyecanlı şok şok son dakika diye haberi veriyor. 10 taneden 1 tanesi tutunca arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz büyük iş başardılar diyor. Aklı sıra Gomezi Bjk aldıktan sonra transfer çalımı ile büyük iş yaptı gibi göstermek. Biz Gomez ile nabız yoklarken Bjk piyasada yoktu. Bizimkiler vazgeçince Bjk devreye girdi. Başka da ciddi alıcı olmayınca temas kurulup anlaşma yoluna girildi. Olur veya olmaz bilmiyorum fakat Ertem'in yaptığı her zaman ki gibi ortalığı karıştırıp buradan haber çıkarmak.
  • Bu arada ''da''yı ayrı yazmadığım için tüm Türkçe öğretmenlerimden özür diliyorum.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

BJK ALSADA KURTULSAK AHAHHAHAHAHAHA

2 gol attı diye hemen kral yaptılar. 1 ay sonra sövmeye başlarlar. Klasik Bjk taraftarı.
  • 4 maçla şampiyon olanlar iki golle kral yapmışlar. İşte klasik Beşiktaş taraftarı.
  • Açmayın eski defterleri, gs alamamış biz almışız. İnşallah daha da iyi olur.
  • Korkma, titre!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para ağa Gomez , gs o kadar bonservis veremez

• Adamı isteyen bir tane Gs'li konu yok kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, iyiki 2 gol attı size 2 aylık goy goy çıktı artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.