Şimdi Ara

SON DAKİKA Mario Gomez Galatasaraya Doğru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bjk'den cimbom'a yüzyılın çalımı ovv şet
  • goomez boateng balotelli flamini bu ve bunun gibi haberlerden herhangi biri dogruysa bir daha en ufak bir sey almam kulüpten.
  • Niasse > Gomez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibrahımovıcı alabılıyosanız alın alamıyosanız. bı tane ekstra stoper alın.Buraka alternatıf bı santrafor alın ısımsız olsada

Bu sefer Marıo Gomez geldıgınde Burakı saga koycak yasıni kescek. Burakın saçma sapan saga sola dağılmalarını ızlıcez sag kanatta hepten cıleden cıkcaz. Hıc degılse lıgde 20 gol atıo. Burak dursun santraforda. defansı kuvvetlendırın alooooo

orta saha + sag bek + stoper + alternatıf santrafor
  • twitleri kaynak alıyorsan bile orda bjk daha önde yazıyor, nasıl bir kafayla gs ye doğru diye başlık atıyorsun ?
  • 2 takım taraftarıda olumsuz yorum atıyo gelirse gomez efsane forvet diye konular açılır q7 de olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

2 takım taraftarıda olumsuz yorum atıyo gelirse gomez efsane forvet diye konular açılır q7 de olduğu gibi.

kimse kusra bakmasinda ben gomezi istiyorum yalan yok gelsede galatasarayada gitse hic tr ye gelmesede cok sevdigim bir oyuncu.

o tarz son vuruscu adamlarin alinabilcek en iyileri geliyo turkiyeye bu sene rvp de o tarz. sonucta tutup lewandowski falcao yu getiremiyceksin.
  • Şöyle de bir haber okumuştum
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ;)

küsmesin diye Mario Gomez'i almadılar!
    Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime, "Eğer Gomez veya ayarında bir forvet alırsak Burak yedek kalır. Bu da takım içinde büyük huzursuzluk yaratır" dediği ortaya çıktı. Genç çalıştırıcı işte bu nedenle, menajerinin "Hemen size getiririm" dediği Gomez için, "Fiyatı 9 milyon Euro, çok pahalı " diye konuştu. Fakat şimdi Beşiktaş, Alman forveti 'bedavaya' bitiriyor!

Onun için Şiddetle ihtiyacımız olan çok sağlam 2. Bir forvet transferi daha beklemeyin...

• yaüdanlık uçmuş gene
  • BJK Dany de olduğu gibi bir kıyak daha yapsa ne güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. olarak Ertem Şener'den o kadar çok soğudum ki şu yalakalıklarından bıktım, haber yapıcam diye, insanların kendini takip etmesini sağlamak için yalan yalnış devamlı haberler yapıyor.Kendini Acun Ilıcalı'nın yolunda görüyor ve şu haberedikkat.com mudur nedir o siteyi açtı heralde bomba bomba haberleri yayınlayıp duruyor artık bıktım.Keşke maç spikeri olsa ve o seviyede devam etse Ertem tüm hükmünü benim gözümde kaybetmiştir.
    2. olarak Galatasaray'a da gidebilir Beşiktaş'a da gelebilir herkes için hayırlısı olsun. Galatasaray 9m€ bonservis futbolcu 6m€ istedi diye vazgeçmişti. Beşiktaş farklı bir strateji kullanarak oyuncunun maliyetlerini müthiş derecede düşürdü. Şuan 5.4m€ yıllık ücretle Beşiktaşa pazartesi günü geleceği konusunda anlaşıldı %100 deniliyor. Ama bunun üzerinde Galatasaray teklif veriyorsa gitsin birde 6m€ Fiorentina'ya bonservis vericeksek 3 yılda oyuncuya 16.2m€ kulübünede 6m€ dedikmi 22m€ ya forvet almış olacağız olmayalım abi 2. stoperi alalım gidelim birilerini kiralayalım zaten Cenk Tosun'dan fena ümitliyim bu sene oynarlar yabancıyla

• Umarım yalan haberdir. BJK bize inşallah çalım atar.
  • Mario Gomez değil Maxi Lopez gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Gomez bize gelmesin burak 'a razıyım.

Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Gomez zaten Burak in pahalı versiyonu,gomez anca bi yerlerine çarpa carpa gol atıyordu fiorentinada

Aynen katılıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Şaka misiniz siz ?

• quote:

quote:

ahaha aynen..

ne zaman transfer programlarında gomez konusu gelse arka fonda fiorentina maçında görüntüler dönüyor..hepside aynı görüntüler..her kanalda aynı görüntüler var

orada attığı gol de sağdan sert bir orta geliyor bildiğin ayağına çarpıyor gol oluyor..vuruş falan yok

gomez gündeme geldiğinde gomez i isteyen futbol cahilidir demiştim. sağolsun çakma yıldız sevdalısı bjk (bknz: q7) işi bitirecek galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

quote:

quote:

quote:

Şaka misiniz siz ?

Gerçek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka misiniz siz ?

Gomez en son bayernde izlledin galiba?adam su anda rezalet durumda,sürekli sakatlanmasına sanmıyorum bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka misiniz siz ?

Gomez en son bayernde izlledin galiba?adam su anda rezalet durumda,sürekli sakatlanmasına sanmıyorum bile

Ezbere konusuyosunuz ac bak bakalim kac mac kacirmis gecen sene..ustelik almnayada o golleri atan adam super otesi ligimizde ne yapar ? Demba ba evvelki sene 7 gol atmisti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.