bu adaM chp ye kk den daha iyi oy getirmiştir daha dürüsttür ve oy atılmayı hak etmektedir partı kurarsa oy alması gerekir |
Son dakika… Muharrem İnce yeni parti kuracak mı? (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yutto
Bu mesaj silindi.Herkes hain zaten koyduğumun yerinde. O hain bu hain ne kadar kolay millete hain demek. Ha akp ha siz görünüşünüz farklı içiniz aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kardeşim aynen. 18 yıldır ülkenin içine eden, devletin bütün kurumlarını mahveden, bir neslin geleceğini çöpe atan Akp ile ona yarar sağlayan herkes haindir benim gözümde. Kendi ülkesine bu kadar zarar veren bir siyasi iktidar Türkiye tarihinde yok.
Bu arada HDP'ye oy verdiğim için ben de hainim naber?
quote:
Orijinalden alıntı: yuttoEvet kardeşim aynen. 18 yıldır ülkenin içine eden, devletin bütün kurumlarını mahveden, bir neslin geleceğini çöpe atan Akp ile ona yarar sağlayan herkes haindir benim gözümde. Kendi ülkesine bu kadar zarar veren bir siyasi iktidar Türkiye tarihinde yok.
Bu arada HDP'ye oy verdiğim için ben de hainim naber?
Siyasi parti kurmak hainlik mi? Senin mantığına göre Davutoğlu ali babacan falan bu ülkenin en vatansever insanları CHP nin artık kendine çeki düzen vermesi lazım ya koltuk sevdalısı Türk siyasi tarihinin en başarısız insanlarından olan kılıçdaroğlu inecek ya yeni ATATÜRK ilkelerine bağlı bir parti kurulacak. Zamanı şimdi mi? Evet şimdi. Kararsız oyları almış başını gitmiş Akp kan kaybediyor. Adam zaten millet ittifakı içerisinde kalacağını söyledi açık açık. Anladığım kadarıyla Size göre Kemal'in yanında yer almayan herkes hain akp yandaşı. Bu kafanın ya AKP kafasından ne farkı var? Ben chp nin bu haliyle iktidar olmasını istemiyorum şimdi ben de mi akp yanlısı oldum? İstediğin partiye oy ver ister akp ye ver ister hdp ye ver ben niye hain diyeyim sana? Ya da niye sen diyesin? Bu partiler yasal mı yasal seçime girme engeli var mı? Yok e o zaman? .kimse kimseye parti kuruyor diye o partiye oy veriyor diye hain diyemez. Hainlik kavramının ağırlığını iyi kavrayın önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akp tam gidecekken , son seçimleri , bu sefer bittiler, kesin iktidar değişiyor derken rejim değişti biz mal mal bakıyoruz. Gitmeyecek arkadaş Akp bu muhalefetle. 20 yıldır uyanamadınız mı. Chp nin başındaki kukla başkan 20 yıldır elinde belgelerle dolanıyor ha açıkladım ha açıklıycam dediği şeyleri açıklamadan.Yıllarca RTE ye hakaret eden bahçeliyi görmüyor musunuz biraz ordan uyanın bari. Bu seçim de gitmeyecek Akp. Ülkenin maddi olarak sahibi olmuşlar ne gitmesinden bahsediyorsunuz. Şirket gibi yöneticez diyor adam ve öyle de yapıyor. Ancak başka biri gelecek bu oyunun içinde olmayan, bu İnce mi olur başkası mı olur bilemem, bu sarmalın içinden çıkaracak bizi.
İncenin parti kurma çabası olmayacaktır başta, ilk etapta Chp yi sallayıp yönetimini değiştirmek isteyecektir. Zor oyunu bozar mantığıyla ilerliyor tahmin ediyorum. Chp içindeki diktatörlüğü yıkmak için halkın gücünü kullanma amacında. Hissettiğim o söylediklerinden. Eğer ki destek verirsek bunu başarır. Çok da iyi olur. Ama bunu başaramazsa parti kurmayı düşünmeye başlar. Ya da direkt başkanlığa aday olur.
-
İnce her şeyin yanlış. Hala seçim gecesini konuşuyor. Arkadaş bırak artık geçti gitti yahu. İlerle önüne bak ya. Şimdi de tam gündemi değiştirecek hiçbir konu kalmadı artık ekonomiye odaklanan gündem görebilir miyiz derken çıktın gene bunları kurtardın. Gece gündüz bütün yandaş kanallarda ince konuşuluyor. Arkadaş böyle bir işe gireceksen ne diye bu zamanı bekliyorsun? Seçimi kaybettiğin an giriş bu işe. Ama amacın mı farklı onu bilemem.
-
Kemal Kılıçdaroğlu gibi emperyalistleri titreten bir lider varken İnce'nin yaptığı dış güçlere hizmettir.
Bakın memeler ile nasıl korkutmuş emperyalistleri.
AVCI52youtubeKemal Kilicdaroglu'nun - Emdigi süt gafihttps://www.youtube.com/watch?v=s4MQ31B3efo&feature=youtu.be
-
Bence parti kurmayacak bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olacak. Belli bir imza toplayıp aday olunabiliyordu.
-
here şeye tamam da geçen düzenledği toplantı da dikkati mi çeken bir söylem var. kürtlere teşekkür edilmedi deniyor. olay bu mudur yani? tam akp bölücülüğü ağzı ile mi siyasi kariyerine devam edecek? biz ülkenin tekrar birlik beraber olmasından bahsederken bu ilkeye ters düşecek açıklamaları can sıkıcıdır. kimse kusura bakmayacak. muharrem ince cumhurbaşkanlığı seçim gecesi ortalıktan kaybolmuştur! verdiğim oya sahip çıkmamıştır. o gece ne olduğunu tam açıklayamadı pek. ben şimdi düşünüyorum mesela. o seçim süreci tayyib ile kayıkçı kavgası yapılıp, seçim gecesi bir anlaşma ile çekip gitti mi? bu sorular hep muamma. mesela parti yetkilileri muharrem inceye süreci birlikte takip edelim dediğin de neden kabul etmedi?
muharrem ince çok yanlış anlamış meseleyi. çıkar kavgalarına girilecek durumda değiliz. söz konusu olan vatan'dır vatan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 15 Ağustos 2020; 12:15:22 > -
numaradan bile olsa namaz kılan biri chp de barınamaz.
-
Kurmayacak ama bu vesileyle öğrendik ki akp çomarının seviyesinde chp çomarı da mevcut. Demek ki arada fark yok.
-
Tam AKP kaybedecekken
Zaten yandaş anketlerde bile %30'un altındaymış.
Şu dh tayfası ne içiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 15 Ağustos 2020; 16:26:58 >
Bunu ben söylediğimde ak troll diye saldırmışlardı. Sana da aynısını yapabilirler. Yine de neyin ne olduğunu insanların yüzlerine vurmak şart.
Hocam bizim insanımızda tartışma kültürü yok. Fikir çatışması yaşıyorsun terörist bile diyorlar. Kim ne derse desin herkes kendi çamurunu kapatmaya çalışır.
En çok ahlaktan bahseden en ahlaksızıdır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu an Gilbey's içiyorum ama genelde Efes malt (ucuz ne varsa)
Akp+MHP yüzde 49 alsa bile karşı taraf 51 aldığı an kaybediyor farkında mısın?
demokrasi adına
demokrasiyi çok sevdiğinden
demokrasi için geberdiğinden
chp ince ye 20 milletvekili verekcekmi
-
Ciddi ciddi kaybedeceklerine inanıyorsun yani.
Belediye seçimleri, herkesi havaya sokmuş anlaşılan.
Bu, yerel seçime benzemez.
CHP li Mehmet ali çelebi bir süredir partisi ile sürtüşme içindeydi ve kılıçdaroğlunun abdullah gül ismini aday gösterme düşüncesine karşı çıktı.Kendisinin son paylaşımına istinaden partiden ayrılacağı konuşuluyor ve ince saflarına geçeceği söyleniyor.
Kemal Kılıçdaroğlu ise Abdullah gül ismi için "Neden Gül isminden korkuluyor anlamıyorum" diye beyan verdi bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Ağustos 2020; 15:8:18 > -
demokrasi için inceye chp den 20 milletvekili.
-
Kaybedecekler tabii. Kesin biliyorum. Yerel seçimler daha kolaydı Akp için, adamlar belediyecilikle popüler olmalarına rağmen kaybettiler. Şimdi daha büyük hezimete uğrayacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X