< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 13 Ağustos 2020; 13:49:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son dakika… Muharrem İnce yeni parti kuracak mı? (2. sayfa)
-
-
Mansur yavaşı aday yapsınlar kesin kazanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yuttoÜlke batıyor be ülke. Bize ne Kemal'den?
Erdoğan'dan kurtulmadığımız sürece ne Kemal kalacak, ne Babacan ne Akşener. Şu adamı bir yollayalım, Muharrem İnce parti de kursun Cumhurbaşkanı adayı da olsun. Şimdi zamanı değil, cumhuriyet tarihinin en kötü döneminden geçiyoruz. Farkında değil misiniz?
Cumhuriyet tarihinin en kötü döneminden geçmiyoruz. Bunu söyleyen ne dünya savaşı tarihini biliyordur ne darbeler tarihini ne de Kıbrıs barış harekatı ve sonrasını.
-
Hdpli Atatürkçüler kısmını birazcık acabilirmisin rica etsem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konuyu öne çıkartın arkadaşlar
-
Şu anda “dış güçler “ harici bir tehdit var mı ? Savaş döneminde olsak zaten normal karşılardık bu ekonomi durumunu. Savaş ambargo olmadan bu hale geldiysek...
ancak dış güçler var tabi yersen...
quote:
Orijinalden alıntı: eyorukŞu anda “dış güçler “ harici bir tehdit var mı ? Savaş döneminde olsak zaten normal karşılardık bu ekonomi durumunu. Savaş ambargo olmadan bu hale geldiysek...
ancak dış güçler var tabi yersen...
Söylem olarak yanıt verdim arkadaşa.
Daha kötü günlerimiz olmuş maalesef.
Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu Bir tarafı
Muharrem İnce
diğer tarafı
Çıldırttı.2020 hakikaten garip bir yıl
Yavaş Cb adayı olmazsa şimdiden Muharrem İnce ye bir oy benden
Muhalefet partilerine güveniyormusunuz diye anket yapıyorlar ( Tüm muhalefet partileri dahil ) toplam yüzde 19 güveniliyoruz çıkıyor gerisini siz düşünün. Ülkede büyük bir çoğunluk memnuniyetsiz ama genede bu muhalefete vermektense AKP'ye oy verelim kafasındalar.
Nedenide gayet açık 10 seçim kaybetmiş 72 yaşında Kemal Kılıçtaroğlu tek başına aday olup 1251 delege oyu ile seçiliyor. Seçim 3 yıl sonra Kemal bey 75 yaşında iktidar olup 80'e kadar ülke mi yönetecek. UMUT YOK UMUT muhalefette.
Muharrem İnce'nin kısa vadede parti kuracağını sanmıyorum CHP seçimeni 10 seçimde kaybetse 11.yide kaybedecek olsa Kemal Kılıçtaroğlunu bırakmayacaktır. Ancak İnce partiden iyice dışlanır veya disipline verilir ihraç edilirse. Arkasına çok büyük bir rüzgar alır işte. Zaten CHP yönetiminden memnun olmayan insanlar için Muharrem İnce bir umut olur ve parti kurarsa oylar o tarafa kayar.
Bugün Konuşmasında çok doğru şeyler söyledi Muharrem İnce. Eski sağcılar veya Eski AKP'li birisi çatı aday olarak Cumhurbaşkanı olunca CHP İKTİDAR olmayacak ki diyor. Aynen de öyle. Abdullah Gül veya Babacan veya Mansur Yavaş çatı aday olursa Sağ kökenli birisi başkan olmuş olacak gene... Ve ayrıca 18 seçim kaybedik hiç öz eleştiri yapmayıp körlemesine koltuk sevdasına çalışanlara halk oy flan vermez. Her ankette çıkıyor AKP'den kitlesel kopuşlar var ama oylar genede CHP'ye gitmiyor adam ortada duruyor zoru görünce gene AKP'ye gidecek bu zihniyette ki CHP'ye vermektense diye.
-
Ahaber ve TRT de zaplayip durdum hükümete dedikleri karşısında yayını kesmemeleri beni şaşırtıyor dogrusu :)
Birde adam hükümet sarı parti diyor altta cehape şöyle böyle yazıyorlar :)
Aktroller kadar ülkenin 2.ci kanayan yarası chtroller.Kılıçdar denilen şahsın bu chtrollerin sabah akşam gömdüğü tayyib den zerre farkı yok politik anlamanında.Kılıçdar hakkında en ufak bir yolsuzluk rüşvet vb haberi olmamıştır ve o karakterde birisi olmadığı görülüyor.En ufak birşey olsa şimdiye kadar çarşaf çarşaf haberleri yandaş medyada çıkardı.Ha şimdi aktroller bir yandan kılıçdarda rüşvetçi falan diyorlarsa kendileriyle çelişiyorlar.Eğer varsa ve gündemde değilse demekki bariz tayyib medyada yayınlanmasını istemiyor.Demekki ortak çalışıyorlar.Muharrem İnce 4x4 lük birisimi alakası yok.Seçim gecesi basiretsizliğini en azından kabul edip geçte olsa özür diledi.Buna bile şükür diyoruz bu ülkede.İnceye oyumu atmıştım ve o seçim günü cidden sinirlenmiştim.Hayatımda genel seçimlerde 2 partiye 2 kez oy kullandım.İlki Anap partisi ikincide iyi parti.İyi parti her an yamuk yapacak gibi geliyor.Yaparsa bir daha bıraktım oy almasını bir güzel kulakları çınlar.İlk genel seçimde olursa oy kullanırsam kesinlikle oy atmayacağım ilk 3 parti ak parti - mhp - chp.Bu üçü dışında kalanlar zaten hiç ciddiye almadığım veya atma ihtimali olanlar.
-
Kurultay istedi kurultayda kaybetti. Nedenleri vs tartisilir o ayri. Cumhurbaskani adayi gösterildi. CHP de bu zamana kadar neyi istemiste ne verilmemis kendisine ?
Kilicdaroglu biraz fazla belki sessiz pasif efendi kaliyor tek eksisi bu. ( Bu topraklarda eksi cünkü bizim insanimiz böyle agi bozuk, külhanbeyi ayaklari takilan adamlari seviyor. )
Parti kuracagini düsünmüyorum acikcasi kurarsa da sonu hüsran olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: etoiledorientKurultay istedi kurultayda kaybetti. Nedenleri vs tartisilir o ayri. Cumhurbaskani adayi gösterildi. CHP de bu zamana kadar neyi istemiste ne verilmemis kendisine ?
Kilicdaroglu biraz fazla belki sessiz pasif efendi kaliyor tek eksisi bu. ( Bu topraklarda eksi cünkü bizim insanimiz böyle agi bozuk, külhanbeyi ayaklari takilan adamlari seviyor. )
Parti kuracagini düsünmüyorum acikcasi kurarsa da sonu hüsran olur.
Parti İçi demokrasi istedi verilmedi işte Muharrem İnce daha ne isteyecek. Delegeler konusunda Cumhurbaşkanı adayını partililer seçsin konusunda. Parti için tek başına Diktatörlük olmasın gibi istekleri vardı hiçbiri verilmedi. Üstüne 2-3 dönem kaybeden koltuğunu bıraksın diyordu. Kemal Kılıçtaroğlu 10 seçim oldu. Halen 1251 delegenin oyun ile tek adam olarak seçiliyorsa sizcede burada bir yanlışlık yok mu =?
Bugün Muharrem İnce'nin yaptığı konuşmanın tamamını izlemeni öneririm.
Ömrüm CHP zihniyeti ile mücadele etmek ile geçti diyen adamları parti içince alıyorlar eski AKP'li sağcı kim varsa topluyorlar Muharrem İnce gibi gerçek Atatürkçüleri dışlıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: qun4L
Hdpli Atatürkçüler kısmını birazcık acabilirmisin rica etsemDisaridan bakinca uslup ve soylemleri hdp vekilleri gibi olan ama chp mensubu kisilerden bahsediyorum.
Ataturk ve ataturkculuk ile ilgisi olmayan insanlar .
Haydaaa. Cumhurbaşkanı adaylarını şimdide hainlikle suçladılar. Zamanında kimlere hizmet ettiniz siz ya
Felaket gaz veriyor malum taraf, ne yaparsaniz yapin alacagi oy orani %1, muhalefet iyi demiyorum degistirmeleri lazim kendilerini memnun degilim ama incenin zamanlamasi cok yanlis. Ha su da var partide her türlü görevi aldi genel baskanlik haric, cumhurbaskanligina bile aday gosterildi, söyledigi gibi bir durum yok yani. Anlasilan hep ön planda olmak istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 13 Ağustos 2020; 15:42:45 >
Tek talebim keske bir üst yas siniri getirseler de fosiller moruklar temizlense diyeyim konuyu baglayayim. Hakli olunan noktalar var. Belirli sayida secim alamayan kisi artik koltugundan cekilmeli. Zamanlama dogru mu tek kafamda bunlar var. Yoksa Muharrem Ince tamamen haksiz demek haksizligin en büyügü olur.
Acikcasi sahsen bende CHP li degilim, Liberal Demokrat doktrin gönlümdeki aslan ama iste maalesef ülkemize bu degerler cok ama cok uzak ve iyi temsil edilemiyorum dolayisiyla cesitli etkenlerden dolayi ( ülkede bilinmemesi, yanlis bilinmesi, secim baraji vs gibi etkenlerden ötürü )
Muhalefette de bir seylerin yanlis oldugu asikar memleketimizde. Yoksa bambaska bir ülkede olurduk simdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X