Şimdi Ara

SON DAKİKA ! PFDK Kararlari Acikliyor NTVSPOR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylılar,Fenerliler,Beşiktaşlılar takımlarının temiz olduklarına gerçekten inanıyor mu?Hepsi şike yaptı ama bir şekilde örtbas edildi aynen şu anda olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Galatasaraylılar,Fenerliler,Beşiktaşlılar takımlarının temiz olduklarına gerçekten inanıyor mu?Hepsi şike yaptı ama bir şekilde örtbas edildi aynen şu anda olduğu gibi.

Birilerinin geçmişte yapıp yapmadığı belli olmayan, ama laftan öteye geçemeyen o şike bugün sizi vurunca mı aklınıza geldi? Şimdiye kadar nerdeydiniz?
    Madem hepsinin şike yaptığını biliyorduk niye şimdiye kadar izledik bu ligi? Niye son dakikada şampiyonluklar kaybedildi? Şimdi başkasının ayıbını kapatmakla bu ülkede bu suçu engelleyebilir misin? Geçmişte yapıldı ortaya çıkmadı cezası yok, bugün yapıldı ortaya çıktı gene cezası yok. E yarın da yapılır o zaman bu olay. Sen bugün futbolunu temizlemeyip açık açık daha çok içine ediyorsan, seneye inşallah GS de şike yapar BJK de.

• Durum dışarıdan basit gibi..bu işlerin içinde olmayan yönetici oyuncu yok kimse masal anlatmasın, amatör klüpler dahil her yerde dönüyor para pul teşvik işleri..iddia çıktı daha da büyüdü, milyarlarca lira dönüyor bu işlerin içinde.. her kulüp, her oyuncu, her yönetici işin içinde kimse kimseyi kandırmasın..davalar açıldı vs baktılar ki şike öyle yerlere gidiyor ki neredeyse tüm takımlar küme düşecek, yöneticiler bütün oyuncular hatta ve hatta gazeteciler hapse girecek hale gelmiş, baktılar Fener davayı kazanacak gibi ortada fol yok yumurta yok, Fenere çek CAS taki davayı herkesi temizleyelim dediler herkes birbirini akladı kel düştü takke göründü sahne kapandı. Zaten en başında Aziz Yıldırım'ın futbol dışındaki işleri ile ilgili bir süreç midir, girdigi bir silah ihalesi mi buna yol açmıştır gibi bir ton iddia var, şike davası deniyor şike yapıldı deniyor ama hapiste sadece başkan ve bir kaç yönetici kalmış sanki sahaya çıkıp top oynayan bunlar. Şike yaptılarsa futbolcular nerde? neden hapiste değil? vs vs. Ben en çok Erman Toroğlunun yaptığı cacıgı begendim, gerci sanki kendisi tertemiz. Her şey kirli işte bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

quote:

Galatasaraylılar,Fenerliler,Beşiktaşlılar takımlarının temiz olduklarına gerçekten inanıyor mu?Hepsi şike yaptı ama bir şekilde örtbas edildi aynen şu anda olduğu gibi.

Birilerinin geçmişte yapıp yapmadığı belli olmayan, ama laftan öteye geçemeyen o şike bugün sizi vurunca mı aklınıza geldi? Şimdiye kadar nerdeydiniz?
    Madem hepsinin şike yaptığını biliyorduk niye şimdiye kadar izledik bu ligi? Niye son dakikada şampiyonluklar kaybedildi? Şimdi başkasının ayıbını kapatmakla bu ülkede bu suçu engelleyebilir misin? Geçmişte yapıldı ortaya çıkmadı cezası yok, bugün yapıldı ortaya çıktı gene cezası yok. E yarın da yapılır o zaman bu olay. Sen bugün futbolunu temizlemeyip açık açık daha çok içine ediyorsan, seneye inşallah GS de şike yapar BJK de.

Sen eğer bu ligde önceden Galatasaray'ın veya başka takımın şike yapmadığını düşünüyorsan fanatiksindir.Ben burada ne Aziz Yıldırım'ı savunuyorum ne de bir başkasını.Şike yaptıysa Fener küme düşmesi taraftarıyım.Ben futbol izlemek istiyorum.Ama sahada on yıllardır süre gelen bir "güç" konuşuyor.Aklım bu olaylardan sonra başıma gelmedi ben zaten bu ligin pis olduğunu biliyordum.Türkiye'de ne doğru oldu ki bu kadar büyük paraların döndüğü bir sektör temiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Başka bir konuya yazdım buraya da yazıyorum;

Ben kesin konuşurum arkadaş. Bu videonun üstüne zaten kıllanmaya başlamıştım. Üstüne bu rapor tuzu biberi oldu işin. Bundan sonra nerede bu yönetimi savunanı görürsem, Azizbahçeli'dir Fenerbahçe'li değil. Bu kadar olay üstüne hala yönetim suçsuz diyenin gözüne perde inmiştir. Aöık ve net söylüyorum. İstediğiniz kadar üstüme gelin Fenerbahçeliliğimi sorgulayın farketmez. Durum bu. Fenerbahçeliliğimi de kimseyle tartışmam. Daha CAS davasının bile neden çekildiği hakkında adam akıllı açıklama yapmadı bu yönetim. Sen haksızlığa uğradığını düşündüğün halde bu davayı geri çekiyorsan bu işte vardır bi nane. Ben diğer taraftarlara benzemem bana yutturamazlar. Gerekirse hepsi tek tek istifa edecek. O onurumuz dedikleri CAS davasını neden geri çektiklerini adam akıllı açıkladıktan sonra.

Allah Razı Olsun. Bizler Fenerbahçe'yi Değil . Fenerbahçe'yi Bu Duruma Getirenlere Öfke Kusuyoruz.

Bizleri Ayrıştıran Renkler Değil , Yönetimdeki Ahlak Yoksunları , Taraftara İyi Görünmek İçin Yalanlar ve Oyunlar Çevirenler.

Herkes Senin Gibi Olsa , Yönetimini Sorgulasa Bu İş Çözülecek.

By yazdığım Trabzonspor yönetimine ve taraftarına karşı tutumumu değiştirmez yalnız onu da belirteyim. Dün başkanınız dahil sahada, koridorlarda yapmadığı kalmadı. Bu ahlaksızlıktır.

• Madem biri günah keçisi seçildi üzerine gidildi.İçeri atıldı şimdi neden aklanıyor o zaman?Madem salacaktınız niye tutukladınız?Madem 3-5 dandirikten hak mahrumiyeti cezası ile kapanacaktı bu mesele niye bu kadar yaygara koptu?Adamcağız niye bunca zamandır içeride yattı?Tiyatro gibi ya.Sonu belli Türk dizileri gibi
  • birilerinin cok gucune gitti bu karar. tv den veya internetten izleyerek savcilarin neredeyse bir yilda veremedigi karari niyeyse tum gs liler vermis. savcilar o kadar hukuk fakultesi diplomasini bosa almislar. adamlar bilgisayar basinde cezaya hukmetmisler baksaniz a.
  • quote:

quote:

quote:

Sen eğer bu ligde önceden Galatasaray'ın veya başka takımın şike yapmadığını düşünüyorsan fanatiksindir.Ben burada ne Aziz Yıldırım'ı savunuyorum ne de bir başkasını.Şike yaptıysa Fener küme düşmesi taraftarıyım.Ben futbol izlemek istiyorum.Ama sahada on yıllardır süre gelen bir "güç" konuşuyor.Aklım bu olaylardan sonra başıma gelmedi ben zaten bu ligin pis olduğunu biliyordum.Türkiye'de ne doğru oldu ki bu kadar büyük paraların döndüğü bir sektör temiz olsun.

Zaten ben de GS'nin zamanında şike yapmadığına inanmıyorum. Anlatamadım derdimi tam olarak. Sonuç olarak Press_Play_On_Tape'in yukarıda dediği gibi geçen sene bi radar koyuldu. O radara bir kaç takım yakalandı. Senin eline bir fırsat geçti bu işleri yapanlara göz dağı vermek için ama sen onlara ödül gibi bir ceza verdin hoş hiç bir şey vermedin. Madem temizlemek gibi bir niyetin yoktu niye bu kadar curcuna oldu? Emniyet o kadar adamı içeri aldığı günün ertesinde çıkıp "tertemiz kardeşim sıkıntı yok aynen devam" deseydin bu mahkemelerde, raporda, kurulda bu kadar uzamazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

birilerinin cok gucune gitti bu karar. tv den veya internetten izleyerek savcilarin neredeyse bir yilda veremedigi karari niyeyse tum gs liler vermis. savcilar o kadar hukuk fakultesi diplomasini bosa almislar. adamlar bilgisayar basinde cezaya hukmetmisler baksaniz a.

Savcilar bir gecede verirdi kararı sizin gizli oyunlarınız olmasa
  • Şimdi bütün herşeyi ibrahim akın tek başınamı planlayıp uygulamış. Yazık gercekten cok yazık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten ben de GS'nin zamanında şike yapmadığına inanmıyorum. Anlatamadım derdimi tam olarak. Sonuç olarak Press_Play_On_Tape'in yukarıda dediği gibi geçen sene bi radar koyuldu. O radara bir kaç takım yakalandı. Senin eline bir fırsat geçti bu işleri yapanlara göz dağı vermek için ama sen onlara ödül gibi bir ceza verdin hoş hiç bir şey vermedin. Madem temizlemek gibi bir niyetin yoktu niye bu kadar curcuna oldu? Emniyet o kadar adamı içeri aldığı günün ertesinde çıkıp "tertemiz kardeşim sıkıntı yok aynen devam" deseydin bu mahkemelerde, raporda, kurulda bu kadar uzamazdı.

Gündemi oyalamak için başlatılan formalite bir adalet arayışıydı.Kimseye hiçbir şey olmaz biz de üstteki adamların direktifleriyle birbirimize düştüğümüzle kalırız.Malesef.

• quote:

Sonuna kadar katılıyorum bu kısımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

SERDAR KULBİLGE'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

---

Bu leke ömrünüz boyunca sizinle, geçmiş olsun. Artık lig'te ki tek rakibim BJK'dir...

Ac da Ankaragücü Galatasaray 1993 macını izle. Biz sucluyuz (yönetimin karsitiyim), siz de temiz değilsiniz bunu bil.

Zaladı izle, 9 numaralı oyuncuyu izle. Hadi canım.

Adam maçı izlemeden Kaya Çilingiroğlu'nu dinleyip gelmiş beyler..

• KARAR CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN.SENEYE HERKES GÜNÜNÜ GÖRECEK.
  • Her zamanki Türk insanı;suçlu açıklanana kadar her şey yalan inanmıyorum.Açıklanınca sizde temiz değilsiniz.Şunu şunu yaptınız.
  • ibrahim akın kendi kendine şike yapan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. welcome to turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Her zamanki Türk insanı;suçlu açıklanana kadar her şey yalan inanmıyorum.Açıklanınca sizde temiz değilsiniz.Şunu şunu yaptınız.

Bugun İnanmayan Yarın da inanmayacak ki. Bugün Yalan Yarında Yalan. Insan Kör Olduktan Sonra. Görmek İstediğini Görüyor.
  • O kadar avukatlar savcılar yanlış biliyor bizim akıllılar doğruyu biliyor helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Başka bir konuya yazdım buraya da yazıyorum;

Ben kesin konuşurum arkadaş. Bu videonun üstüne zaten kıllanmaya başlamıştım. Üstüne bu rapor tuzu biberi oldu işin. Bundan sonra nerede bu yönetimi savunanı görürsem, Azizbahçeli'dir Fenerbahçe'li değil. Bu kadar olay üstüne hala yönetim suçsuz diyenin gözüne perde inmiştir. Aöık ve net söylüyorum. İstediğiniz kadar üstüme gelin Fenerbahçeliliğimi sorgulayın farketmez. Durum bu. Fenerbahçeliliğimi de kimseyle tartışmam. Daha CAS davasının bile neden çekildiği hakkında adam akıllı açıklama yapmadı bu yönetim. Sen haksızlığa uğradığını düşündüğün halde bu davayı geri çekiyorsan bu işte vardır bi nane. Ben diğer taraftarlara benzemem bana yutturamazlar. Gerekirse hepsi tek tek istifa edecek. O onurumuz dedikleri CAS davasını neden geri çektiklerini adam akıllı açıkladıktan sonra.

türk futbolunun kesinlikle senin gibi taraftara ihtiyacı var.
    ben zaten bu süreç başladığından beri anlam veremediğim bir sekilde Fenerbahçe'den ziyade Aziz Yıldırım savunuldu. ya suçludur suçsuzdur insandır sonuçta.

Bir diğer anlamadığım benim bu rapordan anladığım şike olmuş işte. bir yonetici bir oyuncu sonucu değiştirmiştir deniyor. nasıl "şike yok" oluyo anlamadım

• Doğru olan yapılmış ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.