Şimdi Ara

SON DAKİKA ! PFDK Kararlari Acikliyor NTVSPOR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
0
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sonuçlardan Fenerbahçe'nin şike yaptığını anlıyorum. Neden fenerbahçe'li arkadaşlar seviniyorlar anlamadım?
  • TESCİLLİLERRRRR®
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kıyamet gününe kadar şikeciler olarak anılacaksınız.

Fenerbahçe=şike olarak tarihlerinde koca bir leke olucak.onurları falan kalmadı zaten itibarları da bitecek.utanmıyorlarda,kulüpleri dünyaya rezil oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

SERDAR KULBİLGE'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

---

Bu leke ömrünüz boyunca sizinle, geçmiş olsun. Artık lig'te ki tek rakibim BJK'dir...

Ac da Ankaragücü Galatasaray 1993 macını izle. Biz sucluyuz (yönetimin karsitiyim), siz de temiz değilsiniz bunu bil.

Zaladı izle, 9 numaralı oyuncuyu izle. Hadi canım.

1992-1993 Sezonunun ankaragücü maçlarından bir kaçı buyrun

10.10.1992 beşiktaş 4 - 0 ankaragücü
    06.12.1992 ankaragücü 8 - 0 konyaspor
    20.12.1992 galatasaray 3 - 0 ankaragücü
    21.02.1993 ankaragücü 0 - 4 fenerbahçe
    14.03.1993 ankaragücü 0 - 6 beşiktaş
    04.04.1993 ankaragücü 0 - 5 karşıyaka
    30.05.1993 ankaragücü 0 - 8 galatasaray

8-0 lık maçımız öncesi zaten averajla bjk den üstünüz.

lütfen biraz araştırınız ondan sonra iddia ediniz !

Buyrun 1992-1993 Sezonu
    http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560&hafta=30#grp

8-0 lık maçımız öncesi zaten averajla bjk den üstünüz demişsin ancak sezon sonu averaj farkına bak 53-45 =8 :) maç 7-0 bitse bejiktaş şampiyon ;)

• Şundan eminim ki şike yapmayan teşebbüs etmeyen büyük takım olmamıştır. Hepsinin bir mazisi vardır bu konuda bir çok kişi benimle aynı fikirdedir sanırım. Fenerin bu kadar üstüne gidilmesi şikeci olduklarından değil, farklı sebeplerden diye düşünüyorum.
  • PARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

quote:

quote:

quote:

SERDAR KULBİLGE'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

---

Bu leke ömrünüz boyunca sizinle, geçmiş olsun. Artık lig'te ki tek rakibim BJK'dir...

Ac da Ankaragücü Galatasaray 1993 macını izle. Biz sucluyuz (yönetimin karsitiyim), siz de temiz değilsiniz bunu bil.

Buyrun 1992-1993 Sezonu

8-0 lık maçımız öncesi zaten averajla bjk den üstünüz demişsin ancak sezon sonu averaj farkına bak 53-45 =8 :) maç 7-0 bitse bejiktaş şampiyon ;)

yahu o zaman sizin 6-0 yendiğiniz maçta mı şike ile kazanıldı. karşıyaka 5-0 yenmiş oda mı şike ? anlamıyorum gerçekten.

• İbrahim Akın Teşk başına şike yapımş vay be
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

---

Buyrun 1992-1993 Sezonu

yahu o zaman sizin 6-0 yendiğiniz maçta mı şike ile kazanıldı. karşıyaka 5-0 yenmiş oda mı şike ? anlamıyorum gerçekten.

Ankaragücü o sezon tamam fark yemiş kabul fakat ligin son maçı 6 ye ok 7 ye ok ama 8 yiyorsun ve bu skorla şampiyon oluosun, Beşiktaşın şerefli ikincilikleri lafları buralardan gelir ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

---

Buyrun 1992-1993 Sezonu

maç 7-0 bitse bjk nasıl şampiyon bi açıklar mısın ?

• Bu ne lan böylee??Azımı bozduracaklar.

Bu nasıl bir hukuk bu nasıl bir adalet hiç kimsemi doğruyu yapmıyor bu ülkede.
    Bir kulubün 2-3 yöneticisi teşebbüsten ceza alıcak ama kulub'e ceza yok bu ne çelişkili bir rapor
    bizi iyiden paranoyak ettiler komplo teorileri kurmaktan sokağa çıkamaz olduk şu alınan karardaki rezilliğe bakarmısın
    resmen suçlu olmasın ama aklanmasında kardeşim adam gibi bir karar verin.
    Daha fazla komplo teorisinede gerek yok bunaldık artık ama yaşanan sürece bakınca
    taraflı tarafsız herkez bu işte bir bit yeniği var demedi ben hala diyorum var arakdaş 75 milyon
    insanın gözünün içine bakarak bu kadarda aptal yerine konmazmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Bu ne lan böylee??Azımı bozduracaklar.

Bu nasıl bir hukuk bu nasıl bir adalet hiç kimsemi doğruyu yapmıyor bu ülkede.
    Bir kulubün 2-3 yöneticisi teşebbüsten ceza alıcak ama kulub'e ceza yok bu ne çelişkili bir rapor
    bizi iyiden paranoyak ettiler komplo teorileri kurmaktan sokağa çıkamaz olduk şu alınan karardaki rezilliğe bakarmısın
    resmen suçlu olmasın ama aklanmasında kardeşim adam gibi bir karar verin.
    Daha fazla komplo teorisinede gerek yok bunaldık artık ama yaşanan sürece bakınca
    taraflı tarafsız herkez bu işte bir bit yeniği var demedi ben hala diyorum var arakdaş 75 milyon
    insanın gözünün içine bakarak bu kadarda aptal yerine konmazmi.

Eline Sağlık..

Tamam Çıksın Desinler ki , Hiç Birşey yok Şike Falan Yapılmamış..

3-4 Tane FB Yöneticisi Şike Yaptığı Gerekçesi İle Ceza Alıyor.

İbrahim Akın Fb Maçında Kendi Kendine Şike Yapmış. Bu Nasıl Bir Rapor ? Bu Nasıl Açıklama.

Aptal Yerine Koyuluyoruz.Bu Ülkede İsyan Çıkacak Farkında Değiller.

• Aziz başkan farkını ortaya koymuş
  • Demekki Türkiye'de şike serbestmiş , daha maç falan izlenmez artık ( sadece fb için konuşmuyorum )
  • 58. Madde değişmeseydi şu an durum çok farkli olacaktı. bu rapor madde değişmeden önce hazırdı, dikkatleri çekmeden açıklamak için derbi gününün akşamini seçtiler. Bu kadar basit. Kısaca Fenerbahce şikeci, Aziz Yıldırım çete lideri ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Arkadaşlar sevinerek gerçekten timsaha yatıyorsunuz. 07.05.2012 tarihi itibariyle resmen şikeci oldunuz.

58. madde değişmeseydi şu an Bank Asya'da olacaktınız. Teşebbüs'ün cezası da küme düşme olarak geçerliydi.
    İtalya'da sahaya yansımamış olduğu halde 2 lig birden küme düşürdü. Sadece teşebbüse üstelik.

Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandı. En başından beri şikecileri kurtarma operasyonuydu bunda da başarılı oldular.
    Kimse kızıp etmesin şikeci diyorum. Teşebbüsçü denmediği için şikeci diyoruz. Şikeci Fener demeye de devam edeceğim.
    Rapor ortada Fenerbahçeli yöneticiler ahlaksızlıkla hırsızlıkla avantaj sağlamaya kalkışmış bundan ötesi olabilir mi?

Siz evinize giren hırsızı bir şey çalamamış olsa dahi affeder misiniz? Üstelik evinizde çoluğunuz çocuğunuz varken hırsız eve girdiyse?
    Eve yansımamış diye affeder misiniz hırsızı?

Kimse kusura bakmasınız. Rapor ortada. Resmi rapor hemde ben de bu rapora dayanarak Şikeci Fenerbahçe diyorum.
    Türk futbolumuzun yüz karasıdır Fenerbahçe.

Çok güzel yazmışsın kardeşim. Valla helal olsun...

• Başka bir konuya yazdım buraya da yazıyorum;

Ben kesin konuşurum arkadaş. Bu videonun üstüne zaten kıllanmaya başlamıştım. Üstüne bu rapor tuzu biberi oldu işin. Bundan sonra nerede bu yönetimi savunanı görürsem, Azizbahçeli'dir Fenerbahçe'li değil. Bu kadar olay üstüne hala yönetim suçsuz diyenin gözüne perde inmiştir. Aöık ve net söylüyorum. İstediğiniz kadar üstüme gelin Fenerbahçeliliğimi sorgulayın farketmez. Durum bu. Fenerbahçeliliğimi de kimseyle tartışmam. Daha CAS davasının bile neden çekildiği hakkında adam akıllı açıklama yapmadı bu yönetim. Sen haksızlığa uğradığını düşündüğün halde bu davayı geri çekiyorsan bu işte vardır bi nane. Ben diğer taraftarlara benzemem bana yutturamazlar. Gerekirse hepsi tek tek istifa edecek. O onurumuz dedikleri CAS davasını neden geri çektiklerini adam akıllı açıkladıktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Arkadaşlar sevinerek gerçekten timsaha yatıyorsunuz. 07.05.2012 tarihi itibariyle resmen şikeci oldunuz.

58. madde değişmeseydi şu an Bank Asya'da olacaktınız. Teşebbüs'ün cezası da küme düşme olarak geçerliydi.
    İtalya'da sahaya yansımamış olduğu halde 2 lig birden küme düşürdü. Sadece teşebbüse üstelik.

Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandı. En başından beri şikecileri kurtarma operasyonuydu bunda da başarılı oldular.
    Kimse kızıp etmesin şikeci diyorum. Teşebbüsçü denmediği için şikeci diyoruz. Şikeci Fener demeye de devam edeceğim.
    Rapor ortada Fenerbahçeli yöneticiler ahlaksızlıkla hırsızlıkla avantaj sağlamaya kalkışmış bundan ötesi olabilir mi?

Siz evinize giren hırsızı bir şey çalamamış olsa dahi affeder misiniz? Üstelik evinizde çoluğunuz çocuğunuz varken hırsız eve girdiyse?
    Eve yansımamış diye affeder misiniz hırsızı?

Kimse kusura bakmasınız. Rapor ortada. Resmi rapor hemde ben de bu rapora dayanarak Şikeci Fenerbahçe diyorum.
    Türk futbolumuzun yüz karasıdır Fenerbahçe.

Çok güzel yazmışsın kardeşim. Valla helal olsun...

Ayrıca arkadaş yazınca aklıma geldi. CAS'tan neden çekildikleri de belli oldu. Çekilmeselerdi Avrupa'dan ömür boyu men + yüklü para cezası yiyecekleri belli olmuştu çünkü.
    Üstüne üstlük bu rapor çoktan belliydi ve rapor açıklanmadan 58 değişmeliydi bunu da başardılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Başka bir konuya yazdım buraya da yazıyorum;

Ben kesin konuşurum arkadaş. Bu videonun üstüne zaten kıllanmaya başlamıştım. Üstüne bu rapor tuzu biberi oldu işin. Bundan sonra nerede bu yönetimi savunanı görürsem, Azizbahçeli'dir Fenerbahçe'li değil. Bu kadar olay üstüne hala yönetim suçsuz diyenin gözüne perde inmiştir. Aöık ve net söylüyorum. İstediğiniz kadar üstüme gelin Fenerbahçeliliğimi sorgulayın farketmez. Durum bu. Fenerbahçeliliğimi de kimseyle tartışmam. Daha CAS davasının bile neden çekildiği hakkında adam akıllı açıklama yapmadı bu yönetim. Sen haksızlığa uğradığını düşündüğün halde bu davayı geri çekiyorsan bu işte vardır bi nane. Ben diğer taraftarlara benzemem bana yutturamazlar. Gerekirse hepsi tek tek istifa edecek. O onurumuz dedikleri CAS davasını neden geri çektiklerini adam akıllı açıkladıktan sonra.

Allah Razı Olsun. Bizler Fenerbahçe'yi Değil . Fenerbahçe'yi Bu Duruma Getirenlere Öfke Kusuyoruz.

Bizleri Ayrıştıran Renkler Değil , Yönetimdeki Ahlak Yoksunları , Taraftara İyi Görünmek İçin Yalanlar ve Oyunlar Çevirenler.

Herkes Senin Gibi Olsa , Yönetimini Sorgulasa Bu İş Çözülecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Beyler Sikinti Yoookkk

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.