Şimdi Ara

SON DAKİKA!: PSP PATLADI! (ÖLEN YOK) DİKKATLİ OLUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini oyun konsolları küçük çocuklar için tehlikeli olabilir mi? Yaşanan bir PSP kazası akıllara tekrar bu soruyu getirdi.

Geçtiğimiz hafta Sony'nin elde kullanılan oyun konsolu alevler içinde patlayarak 12 yaşında bir çocuğun yaralanmasına neden oldu. Harold Clay'in PSP'si pantolonunda bir delik açacak kadar zarar vermekle kalmayıp cildinde de ikinci derecede yanıklar oluşmasına sebep oldu. Çocuğun ailesi PSP'nin kapalı olduğunu ve giderek ısındığını söyledi. Sistemdeki oyunun Burnout serilerinden biri olması da ilginç bir rastlantı.

Sony batarya teknolojisi 2006 ve 2007 yıllarında notebook dünyasında önemli tartışmalara yol açmıştı. Sonuç olarak da bir çoğu geri toplandı. Eğer PSP için de tekrar geri toplama gerekirse, bu sadece Sony'nin zarar etmesine neden olmakla kalmayacak, şirketin Nintendo karşısındaki pozisyonunu da zayıf düşürecek.

Kaynak: Hürriyet.

SON DAKİKA!: PSP PATLADI! (ÖLEN YOK) DİKKATLİ OLUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 8 Aralık 2009; 21:10:20 >

• kapalı durumda , durup dururken ısınması çok şaşırtıcı. geçmiş olsun diyelim.
  • Yalandır gibime geliyor
  • her türlü pil yanlış kullanımda patlamaya müsaittir. benzer örnekleri geçmiş yıllarda cep telefonları ve lap top larda da karşımıza çıkmıştır.
  • Haber maalesef doğru, talihsiz bir olay olmuş. Çocuğun başına gelen olay tazminat ve karalama amaçlı olarak da düzenlenmiş olabilir.
    Yalnız başlığı açan arkadaş sansasyonel olsun diye SON DAKİKA yazmış. Keşke biraz daha araştırma yapsaymış çünkü bu yeni bir haber değil ben bunu 2008 başlarında Kotaku' da okumuştum.İşte o haberin linki:
    http://kotaku.com/353314/psp-sets-fire-to-schoolboys-pants
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Haber maalesef doğru, talihsiz bir olay olmuş. Çocuğun başına gelen olay tazminat ve karalama amaçlı olarak da düzenlenmiş olabilir.
    Yalnız başlığı açan arkadaş sansasyonel olsun diye SON DAKİKA yazmış. Keşke biraz daha araştırma yapsaymış çünkü bu yeni bir haber değil ben bunu 2008 başlarında Kotaku' da okumuştum.İşte o haberin linki:

bende bunu diyecektim çok eski haber. ayrıca patlayan psp değil pspnin pili...

• 4.0 güncellemesiyle ilgili "yeni haberi" açan da bu arkadaştı, acaba bizden farklı bir zaman diliminde mi yaşıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza
    Yalandır gibime geliyor

+1
  • bu haber kaç yıl önceki şey ya son dakika diye koyulmuş bide
  • Kaç sene öncenin haberi ve son dakika başlığı .
    Konuyu açan arkadaş bikaç sene öncesinden takib ediyor sanırım dünyayı...
  • yaw bu kaç yıl önceki haber...Daha önce ben de de pspnin şarj aleti patlamıştı...bana bişey olmadı...halının bi kısmı yandı..

şu an MAX 3.6V 2800mAh Batarya kullanıyorum pspde
  • quote:

Haber maalesef doğru, talihsiz bir olay olmuş. Çocuğun başına gelen olay tazminat ve karalama amaçlı olarak da düzenlenmiş olabilir.

Bence de büyük ihtimal karalama amaclı .

• devreleri yakmıştır çocukta hata olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtvrl

quote:

Bence de büyük ihtimal karalama amaclı .

Evet olabilir

• hort...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

devreleri yakmıştır çocukta hata olabilir

Hata falan yok
  • Karalama haberi olduğu belli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.