Şimdi Ara

Son dakika !!! Quaresma KAP'ta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu geldi,sıra en kariyerlide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Nani ve Rvp'den çok daha diri çok daha iyi bir sezon geçirmiş adamdır Q7, kıskananlara bakmayın.
    Acayip faydası olacak.

2014-2015 Sezonu Transfermarkt verileridir.

Nani = 38 Maç, 12 Gol, 8 Asist
    Van Persie = 31 Maç, 12 Gol, 3 Asist
    Quaresma = 43 Maç, 10 Gol, 7 Asist
    Podolski = 31 Maç, 4 Gol, 4 Asist

Yine her zamanki gibi işkembeden sallamış,milleti provake etneye çalışmışsın.Ama senin gibi çok konuşup da boş konuşan üyeleri yerin dibine sokmak benim boynumun borcudur. Şimdi kendi bölümüne doğru azalarak bitmeni umuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik beşiktaşlı abartması kusura bakmayında sene sonu 3.olunca yine postalamazsınız umarım

• Konu kıskananlarla dolmuş
    Quaresmaaaaaaa

• abi nerde bu adam uçak inmedimi daha?

• kimse kusura bakmasın arkadaşlar fakat quaresma ilk geldiğinde ilk seneki bazı kesitleri çıkarırsanız zarar ziyandı. 3 yaş yaşlanmış halini almanın mantıklı bir açıklaması yok. inişli çıkışlı grafikleri sonucunda totalde yine başarısız olarak bu sezon sonu gideceğini düşünüyorum.
  • vay be 5 sene önce geldiği günleri hatırlıyom da bjk ye gittiği için çok üzülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Nani ve Rvp'den çok daha diri çok daha iyi bir sezon geçirmiş adamdır Q7, kıskananlara bakmayın.
    Acayip faydası olacak.

2014-2015 Sezonu Transfermarkt verileridir.

Nani = 38 Maç, 12 Gol, 8 Asist
    Van Persie = 31 Maç, 12 Gol, 3 Asist
    Quaresma = 43 Maç, 10 Gol, 7 Asist
    Podolski = 31 Maç, 4 Gol, 4 Asist

Yine her zamanki gibi işkembeden sallamış,milleti provake etneye çalışmışsın.Ama senin gibi çok konuşup da boş konuşan üyeleri yerin dibine sokmak benim boynumun borcudur. Şimdi kendi bölümüne doğru azalarak bitmeni umuyorum.

kendi kendine kanıtlıyor Quaresma ek olarak Bayern e gol attı..

• Abi Gsliler hadi Sneijderi kiskandiniz falan der oyle olmasa bile kiskanilabilecek bir oyuncudur, anlariz.

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz yahu catlayin falan yazmis adamlar Quaresma'nin neyini kiskanalim Allah Allah nasil bir hayal dunyasi bu

Sanki daha once bu adam gelip ortaligi karistirip gitmedi, Gokhan Gonul karsisinda amator topcu gibi kalmadi, Gsye gitmesi gundeme geldiginde baskaniniz "gitsin biraz da orayi karistirsin" demedi.

Gercekten neyle ulasiyorsunuz bu kafaya

• Quaresma bize mi transfer oldu yoksa fb gs'ye mi şaşırıyorum bazen. Olur olmaz laflarla aklı sıra transferi bastırmaya çalışan gençlerin çırpınışları da çok şirin.

• Sizin kanatlardaki Joga Bonitocu Q7
    Bizim kanatlarıdaki Joga Boncito Nani
    Gs deki Joga Bonito Yasin

• Quaresma yı eskiden beri severim ama bu saatten sonra anca uzaktan severim.Bu transfere inancım yok, olana da hayalperest gözüyle bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Abi Gsliler hadi Sneijderi kiskandiniz falan der oyle olmasa bile kiskanilabilecek bir oyuncudur, anlariz.

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz yahu catlayin falan yazmis adamlar Quaresma'nin neyini kiskanalim Allah Allah nasil bir hayal dunyasi bu

Sanki daha once bu adam gelip ortaligi karistirip gitmedi, Gokhan Gonul karsisinda amator topcu gibi kalmadi, Gsye gitmesi gundeme geldiginde baskaniniz "gitsin biraz da orayi karistirsin" demedi.

Gercekten neyle ulasiyorsunuz bu kafaya

gökhan bu adamın karşısında patates olmuştu hemde karşılıklı oynadığı her maçta

aç internetten izle

• Son sezonunda Lugano bile bundan çok gol attı diye hatırlıyorum. Bi tane trivela vuracak diye gömün paraları. Sonra feda diyerek gönderirsiniz. Yazık Beşiktaş'a , kimlerin elinde sürünüyor.
  • bu beşiktaşa ne zaman vizyonu olan bir yönetici gelicek bir gs li olarak merakla bekliyorum.Adam çalışanların üstüne işeyip gitti resmen...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.