Wikipedia'da bile Oynadığı Klüp Fenerbahçe SK yazıyor.. Galatasaray'lı Lincoln'de açıklanmadan 2-3 gün önce Wikipedia'da Galatasaray SK diye yazmıştı..
Not: Ronaldo'nun resmi web sitesi olanhttp://www.r9ronaldo.com/ daki R9 logosuda sarı-lacivert olmuş.
o bilgileri bulduğun site internet kullanıcılarının rahatlıkla bilgi ekleyebileceği bir site ayrıca logo brezilyanında renkleri olan sarı lacivert.fenerle alakası yok yani
belli olmaz gelebilirde adrianoya baktım hala interde
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
o bilgileri bulduğun site internet kullanıcılarının rahatlıkla bilgi ekleyebileceği bir site ayrıca logo brezilyanında renkleri olan sarı lacivert.fenerle alakası yok yani
Ronaldo'yu Malatyaspor'a taşı.. İnanıcam..
bu sitenin geçerliliği ne arkadaşlar bu arada antu ya da girmio ya
ronaldo asla Türkiye'ye gelmez. belki 35'inden sonra.
valla muhteşem bir site wikipedia, internet kullanmamım en büyük nedenlerinden birisi, ama bazen böyle salak insanlar çıkıp yanlış bilgiler koyuyor, sanki adam imza atmış FB'ye... (alis, silencer sözlerim size değil)...
valla muhteşem bir site wikipedia, internet kullanmamım en büyük nedenlerinden birisi, ama bazen böyle salak insanlar çıkıp yanlış bilgiler koyuyor, sanki adam imza atmış FB'ye... (alis, silencer sözlerim size değil)...
Eyvallah Melik, dediklerine katılıyorum zaten, her türden insanın girip her türden bilgiyi eklediğini, dolayısıyla da resmiyeti olmadığını söylemeye çalıştım.