Şimdi Ara

Son dakika: Ve Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soyle yazayim bizim ulkemizde neden ozel hayatta yapilan seyler is hayatini etkiliyor ki ? Bu bana sacma geliyor neden bir sey yaptiginda ipin cekilir asilirsin ki ? Onemli bi konumda olman icin muthis nazik saygili terbiyeli iyi aile cocugu olman mi gerekiyor ? Siz insanlarin karakterlerini yargilarsaniz bir sonuca varamazsiniz herkes sutten cikmis ak kasik degildir herkesin yapisi farklidir.

Hatirlayalim bakalim Arda Turan nerde Barcada nasil ve ne seviye iyi ve basarili bi oyuncu hem Barcada hem Milli Takimda peki noldu milli takimi birakti neden ? Gazeteciyle yasadigi bi olaydan tamam olay cirkin ve kotu keske olmasa ama sen iyi bir oyuncudan alacagin verimi neden kestirip atarsin Milli Takimin Arda gibi yildiza her zaman ihtiyaci var.

Gelelim Fatih Terim'e mevzu ne İzmir Alacatida mekan basma mekan sahibinin ropartaji farkli Terimin aciklamalari farkli bi goruntuler var ne oldugunu ne anlasildigi bellk degil eee sonra Terim gorevden cekildi atildi veya biraktk Terim ne kadar karakterini sevmezsekte ne kadar cirkef olsada Ulkenin en iyi teknik adamidir ve oylede devam edecektir Milli takim cokuse gecti 2008 den sonra tam 9 yil oldu onun gelmesiyle bi turnuvaya katildik ha iyi kotu bitirdik orasi ayri ondan once kac adam geldi gecti hani sonuc sifir yani Terim devam etmeliydi gitmemeliydi.

Hele ki ulkemiz rusvet yolsuzluk sike teror ve propandasi gibi adi serefsiz kotu mevzularin dondugu yerde boyle manzaralari gorunce Sutten cikmis ak kasik kesilenlere tav oluyorum elimde degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra milli takıma gitme kuralı var arkadaşlar duymadınız mı hiç
  • Yok be hocam, Fatih Terim zamanı kadrosu çok iyiydi. Şu an fatih terim bu kadronun başına geçse de en fazla 3. Yapar gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kovuldu mu yoksa kendi mi bıraktı? 3,5 milyon avro tazminat verilecek miş.
  • milli takıma en iyi aday şuan yılmaz vural'dır, net.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Şurda atladığın bir nokta var. Arda olayında arda nın insanlara yansıttığı durum Fatih Terim ile arasında bir sorun olması.

İşin bir bölümü para olarak geçiyor ama para mevzusunda Arda nın hatası kaptan olarak gidip paragözler için yönetim ve teknik heyetle görüşmesi.
    Arda nın dediği bu para için oynamam milli gururdur diyor. Peki prim paraları mevzusu nasıl çıkıyor o zaman.? Burak gökhan caner ve selçuk grubunun primler ne zaman gelecek diye konuşuyor olmaları arda ya gelip sorsana ne oldu paralar demeleri işi karıştıran taraf.

Ama asıl durum turnuva için antrenman yapılırken taktik olarak hiç bir şeyin ortaya konmaması Arda yı kızdırmış gitmiş Terim e hocam ne zaman taktik çalışacağız demiş. Egolu hocamız sen bak işine yap antrenmanını diyerek arda yı tersliyor arda da ben barcelona da a. madrid te teknik direktör ile sohbet ediyorum bize soruyor siz niye beni küçük görüyorsunuz falan gibi laflar ediyor. Terim bunu kovuyor. İlk basın toplantısında suratı asıktı hatta Mehmet Demirkol dedi madem sıkıntı vardı arda orda konuşaydın biz sorduk neyin var yorgunluk dedin falan.

Terim in başarısız olması da yine taktiksiz bir takım gazla yürü kocum bastır koçum ama olmuyor. Bu olayda arda paracı paragöz diye basına servis edenin Terim olduğunu düşünüyorum.

İyi bir hoca mı başarılara göre iyi ama futbolcu gözüyle değil. Hem milan da hem fiorentina da hem galatasaray da onun döneminde forma giyen yabancılar hep aynı şeyi der taktiği olmayan mental yollu laflar ile birşey yapan adam. Amiyane tabir ile gazla iş yapıyor. Takımda gaz ile iş yapan varsa takım tutuyor yoksa güm.
    Frank de boer bir tv kanalında konuşuyor soruyorlar sana birşey katan teknikdirektörler var mı gibisnden eski takımları sayıyor şundan şunu kaptım bundan bunu. Peki fatih terimden ne aldın diyor . Adam gülüyor nasıl oynanmaması gerektiğini öğrendim diye.

• Bırakın rahat ölsünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu yaptığın iş ve ne kadar göz önünde olduğuna bağlı bir durum.
  • HAHA ULAN NE KORKMUŞ BU RENKLİLER
  • Asgari ücretin 1404 TL oldugu memlekette kaba bir hesapla , önümüzdeki çalışmayacağı yılın maaşı olan 15 trilyonu tek kalemde alıp gitmiş. Ben hakkımı haram zıkkım ediyorum, bu kadar kolay olmamalı bu devleti soymak. Bu kadar kolay paylaşılmamalı paralar.
  • Kimene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda birdaha da geri dönmemen üzere
  • Çok şükür şahsi fikrim çok uzun zaman önce ilişiği kesilmiş olması gerekiyordu... Terim, Arda, Burak Galatasaray'a gelirse bende takımı bırakırım artık. Futboldan soğuttular...
  • 3,5 milyon euro tazminat haram olsun a.g
    Ulu onder ne dem is" ben sporcunun zeki, cevik , ahlaklisini severim" demis.

Tam terimi tanimliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizi bırakıp giden arda ve f.terim ikilisinden nefret ediyorum inşallah gelmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxpays

Asgari ücretin 1404 TL oldugu memlekette kaba bir hesapla , önümüzdeki çalışmayacağı yılın maaşı olan 15 trilyonu tek kalemde alıp gitmiş. Ben hakkımı haram zıkkım ediyorum, bu kadar kolay olmamalı bu devleti soymak. Bu kadar kolay paylaşılmamalı paralar.

o dönem Galatasaray'ı bitirmek için neler yapılmadı ki? durduk yere verilen teknik direktör cezaları, playoff, Fatih Terim'e astronomik para önermeler, 5+1 gibi saçma yabancı sınırlamaları, Medya üzerinden Ünal başkana hakaret varan sözler...

Galatasaray'ı bitirmek için devlet astronomik paralar verdi, F. Terim de şu an hakkını aldı.
    Kızılacak biri varsa da o kişi Türk milli takımını dünya sıralamasında San marino seviyesine indiren siyaset destekli Demirören olmalıdır.

• Luce nin geleceğini söylemiştim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.