Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul a bu ay zor yağar bu kar. Hatta ben bu sene de beklemiyorum o kadar ev yaptılar doğa bırakın da intikamını alsın.Susuz kalıcaz ne yazık ki!
  • bazı topiclere baktım eskişehir'de kar yağıyormuş tuttmuş
  • ankara'da an itibari ile yoğun kar yağışı başlamıştır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: komiks

ankara'da an itibari ile yoğun kar yağışı başlamıştır....

Hayırlı uğurlu olsun tamam !
  • Öyle deme Teknode arkadaş moralimi bozuyon , yağar yağar bekliyoruz heyecanla ...
  • Benim topladığım verilere 9-10-11'de yeni ve çok şiddetli bir sistem gelecek. Yine bu verilere göre 12'de yeni ve çok daha büyük bir sistem geliyor.
    Bu bilgiler kesin değil. Ama ihtimal fazla. Pazar günü biraz daha netleşecek.
    Kaynak:princetahmin
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Benim topladığım verilere 9-10-11'de yeni ve çok şiddetli bir sistem gelecek. Yine bu verilere göre 12'de yeni ve çok daha büyük bir sistem geliyor.
    Bu bilgiler kesin değil. Ama ihtimal fazla. Pazar günü biraz daha netleşecek.
    Kaynak:princetahmin

evet o civarlarda ayın 10'undan sonra sistemler gelmeye başlıcak etkili öyle gözüküyor...
  • O sistemlerde inşallah boş çıkmazlar kış bitti zaten ondan sonrada şubat ayının ilk haftaları kalıyor
  • Ankara'da radara göre yağış devam ediyor olmas lazım..

SON DURUMLAR NEDİR ? KARIN ETKİLİ OLDUĞU YER VARMI ?
  • Çamlıca : Bulutlu 4 derece gözüküyor kar yok yola devam
  • Üsküdar da hafif yağmur geçişleri gerçekleşiyor. Yüksek kesimlerde meteoroloji bu gece istanbul için karlakarışık görülebilir demişti ama oda olmucak galiba.
  • batıkentte 30 dk. Dan beri tık yok..
  • arkadaşın dediği gibi hiçbir yerde tık yok istanbul'da

radarda gitti ..

Orjinalden alıntı: AytaCom

Orjinalden alıntı: AytaCom

SON VERİLER :

Bazı Merkezlerimizde Son Hava Durumu - GÜNCEL:

Yukarıdaki haritalarda kullanılan bazı meteorolojik simgelerin anlamları:
    :Yoğun Kar Yağışlı
    : Kar Yağışlı
    : Hafif Kar Yağışlı
    : Rüzgar Şiddetli

Güncel Radar Görüntüleri:
    (Radar saati Türkiye saatine göre 2 saat geridedir. Örneğin: radarda 13.00 ise Türkiye saati ile saat 15.00'tir.)
    İstanbul Radarı:

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar

Ankara Radarı:

Balıkesir Radarı

Türkiye Haritasında Genel Olarak Görünüm:

RADARLARDAKİ YAĞIŞ OLUŞTURACAK BULUT ORANI OLDUKÇA YÜKSEK. Soğuk olduğunda daha doğrusu istanbul kar beklediğinde böyle olsa felaket olur

• Şu sıralar bolu,ankara,afyon,eskişehir gibi yerlerde hafif ve orta şiddette kar yağışları gözlemleniyormuş...
  • Ankara- Batıkent.. Yağış şiddetli olmasa da devam ediyor. Her yer bembeyaz.
    Fazla dayanamdım beyazın cazibesne, dışarı çıktım, arkadaşın büfede iki tek attık ve kapadık büfeyi geldim eve. Bir kaç foto Batıkent'ten..

• ah ulen ah bizde olmuyor işte yaw beklemekten sıkıldık karı.

Argolos resimler güzel , tam açıyı yakalamışssın
  • BÜNYAMİN SÜRMELİ'DEN DEĞERLENDİRME :

Marmara'da rüzgar güney yönlerden sert esiyor. Bölgenin batısından başlayarak yağış geliyor. Yağış hafta sonunda şiddetini artırarak devam edecek.

Rüzgar Ege'de de sert esiyor. Yağış hafta sonunda ve önümüzdeki haftanın ilk günlerinde aşırı şekilde bekleniyor. Su baskını ve sel tehlikesine karşı dikkat.

Yağış öğleden sonra Batı Akdeniz'e de ulaşıyor. Hafta sonunda Akdeniz'in tamamını saracak yağış sağanak şeklinde ama sıcaklık düşmüyor.

İç Anadolu'da Ankara-Eskişehir çevreleri karlı. Kar cumartesi bölge genelinde olacak, pazarsa yer yer yağmura dönecek.

Batı Karadeniz karlı. Yağış hafta sonunda adım adım bölgeyi saracak. Cumartesi Sinop ve Samsun çevrelerinde yağış karla karışık yağmur şeklinde olacak.

Doğu Anadoluda dondurucu soğuklar sürüyor. Sis ve buzlanmaya dikkat. Yağışın Balkanlar'dan Doğu Anadolu'ya ulaşması pazar gününü bulacak.

Güneydoğu yer yer sisli. Doğusunda sıcaklık gündüzleri bile sıfırın altında, hafta sonunda ise 2-3 derece artacak.

• Ankara'da ufak bir yağış tutuyor istanbul'da şiddettli yağsa bile geç tutuyor Ankara bu bakımdanda şanslı karasal iklim tam
  • METEOROLOJİK UYARI
    YURDUN İÇ VE DOĞU KESİMLERİNDE BU GECE VE YARIN (CUMA) SABAH SAATLERİNDE ''KUVVETLİ'' BUZLANMA VE DON OLAYI BEKLENİYOR!

Sabah saatlerinde; Trakya (Edirne ve Kırklareli), Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik ve Balıkesir), İç Ege (Afyon, Uşak, Kütahya ve Denizli), Akdeniz'in iç Kesimleri (Isparta, Burdur ve Kahramanmaraş)ile Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ''kuvvetli'' buzlanma ve don olayı, Ege kıyı şeridinin iç ve yüksek kesimlerinde ''hafif şiddette'' don olayı beklendiğinden tedbirli olunması gerekmektedir.
  • Biz çok bekleriz yağmur bile yağmıyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.